Hergun menu ile yaz sporunu canimBu hafta yaptığım sporun skorunu cuma günü mü yaxacagim
Tamam canım
Favorilerine ekleyebilirsin sonrasinda bulmanda kolay olur abla
Guzel incelme olmus 2 haftada
Grup hep acik canim sen olayi tam anlamadin galiba
Sadece pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapiyoruz
Cuma gunu kilolarimiz yarışıyor diger 6 takimla
2 hafta deneme suresi var deneme suresi sonrasi listeye girebilirsin
Bizimde bugün kahvaltı tarzi oldu eşim sucuklu yumurta istedi kızım kuymak istedi oğlum patates kızartması tabi bende sucuklu yumurta patates hariç kuymaktan otlandimBende menemen yaptım yemek yapmadım
Kosu bandi ben cok istiyorum ilerde insallah simdi yerim yok da. Kullanissiz mi? Bide asagiya ses gidiyo mu üzerinde yürürken?Evet doğru bende ikiside vardı koşu bandı elektrik çok yakıyor eliptikte o sorun yok yer sıkıntısı yok tozunu hiç demiyorum bile
Puan karşılıklarını da bizmmi yazıyoruz ve irde temizlik sayılıyor mu dün ve bugün temizlik yaptım dün 5 6 saat bugün 1 2 saat boyunca bunlar da dahil oluyor mu sporaHergun menu ile yaz sporunu canim
Ben tablo oluşturacağım cuma gunu birinciyi aciklarim
Telefonada ekleye bilirsin ablacım ben oyle yapicamŞimdi favorilerim falan aklım karışır incelemem lazım garantiye aldım deftere yazdım
Ya ne güzel son durum ne acaba hosbuldum buaradaHoş geldin canim aramıza bende takıma gebelik yüzünden başlamıştım senin içinde en hayırlısı olur ins Allah
Evet ses gidiyor benim komşum arada gelip bindiği için ses etmiyorduKosu bandi ben cok istiyorum ilerde insallah simdi yerim yok da. Kullanissiz mi? Bide asagiya ses gidiyo mu üzerinde yürürken?
Eliptige bi türlu ısınamadim ben nedense ya
Canım benimbu yediklerinle kilo vermeyi beklemen hata, menülerin düzelirse kilo da verirsin hem de çok hızlı verirsin, kivecrunya menüleri çok güzel gayet doyurucu ve sağlıklıTartıldım aç karnına ki akşama kadar hep aç kaldım günün hangi saatı tartildiysam hep 90.4 çıktım bari 90 olaydı motive olurdum
Yaaa gercekten mi? Bi ara altina bisey serip yuruyenler falan duymsutum da ne kadar ise yaricak dimi. Tüh o zmaan mustakil ev sart onun icin apartmanda olmazEvet ses gidiyor benim komşum arada gelip bindiği için ses etmiyordubi nevi rüşvet veriyordum eliptik bende sevemedim çok sikici geliyordu hepsini sattım Leslie nin gozunu seveyim
Isaretledigim yerden ekleyebilirsin cok kolayŞimdi favorilerim falan aklım karışır incelemem lazım garantiye aldım deftere yazdım
Ohh mis bizde kahvaltı yapmiyorduk bayadir,karpuz peynir biseyler yedik gittiBizimde bugün kahvaltı tarzi oldu eşim sucuklu yumurta istedi kızım kuymak istedi oğlum patates kızartması tabi bende sucuklu yumurta patates hariç kuymaktan otlandim
4 aylik bir düşük 3 yıl önce bir dış gebelik bu ayda bir düşük oldu ama ben kilo verdigim zaman gebelikler oldu tek problem kiloydu ama şimdi kilo alırım diye hepsinden vaz geçtim sen bana bakmaYa ne güzel son durum ne acaba hosbuldum buarada
Baya 1200 kalori alıyorum ama geçen bu şekilde bir ayda 6 kilo vermiştim ve şu an acıktım direniyorum çocuklar uyusunda hemen uyuyayım diye kivecrunya üye miCanım benimbu yediklerinle kilo vermeyi beklemen hata, menülerin düzelirse kilo da verirsin hem de çok hızlı verirsin, kivecrunya menüleri çok güzel gayet doyurucu ve sağlıklı
Ordan kopya çekebilirsin
Sanada afiyet olsun canımOhh mis bizde kahvaltı yapmiyorduk bayadir,karpuz peynir biseyler yedik gitti
Kurban olduğum he valla bayram telaşı anadan babadan gördüğümüzü yapıyoruz@Meyyal Hayyal canım nerelerdesin bayram telaşına düştün tabi , yarın bayramlaşırız.
Sağol canımSanada afiyet olsun canım
Evet canim spor puanlarini hesaplayıp siz yaziyorsunuzPuan karşılıklarını da bizmmi yazıyoruz ve irde temizlik sayılıyor mu dün ve bugün temizlik yaptım dün 5 6 saat bugün 1 2 saat boyunca bunlar da dahil oluyor mu spora
Kilo çok etkenmis evet hep inşallah sağlıkla olur isteyen herkesin4 aylik bir düşük 3 yıl önce bir dış gebelik bu ayda bir düşük oldu ama ben kilo verdigim zaman gebelikler oldu tek problem kiloydu ama şimdi kilo alırım diye hepsinden vaz geçtim sen bana bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?