Simdiki bina.duvarlari karton gibi canım duyulmaması imkansiz duyulmaması imkansiz benim yatak odam alt komsununda yatak odası olduğu icin gunduzleri sorun olmuyordu odayı kullanmadığı içinYaaa gercekten mi? Bi ara altina bisey serip yuruyenler falan duymsutum da ne kadar ise yaricak dimi. Tüh o zmaan mustakil ev sart onun icin apartmanda olmaz
Daha once bir uyemiz kilo vermeye basladigi zaman hamile kaldi cocugu oldu sonrasında yine bizimle kilo verdiKilo çok etkenmis evet hep inşallah sağlıkla olur isteyen herkesin
Kalori hesabına gitme ozaman ye 2 paket çikolata1200 kalori olmazBaya 1200 kalori alıyorum ama geçen bu şekilde bir ayda 6 kilo vermiştim ve şu an acıktım direniyorum çocuklar uyusunda hemen uyuyayım diye kivecrunya üye mi
Amin canım ins Allah seninde güzel haberlerini burda alırız burda bı arkadasmiz daha varKilo çok etkenmis evet hep inşallah sağlıkla olur isteyen herkesin
Hamarat meyyal kolay gelsin canımKurban olduğum he valla bayram telaşı anadan babadan gördüğümüzü yapıyoruz
Sütlaç ,yaprak sarması yaptim daha kurabiye ve borek açıcam, ıcli köfte içi yapicam onuda yarın doldururum artık
O zman benim dün ume 150 bugününe 45 yazalım lütfenEvet canim spor puanlarini hesaplayıp siz yaziyorsunuz
Birinci sayfada spor puanlari var
Temizlik icin de 2 dakikasi 1 puan dedik yani 1 saat 30 puan oluyor
Aklına takilan olursa sorabilirsin
Yarin basliyoruz yarışmaya canim yarin yaptigin zaman eklerizO zman benim dün ume 150 bugününe 45 yazalım lütfen
Kilosu fazla olanlar kesinlikle diyetisyen menüsüyle çok güzel kilo vere bilirler bende diyetisyene gitmiştim aç kalmadan kilo verdim bizim menüler onlar icin çok çok az malesefKalori hesabına gitme ozaman ye 2 paket çikolata1200 kalori olmaz
Sağlıklı beslenicen sebze meyve protein karbon mineral uyumuna dikkat edicenkivecrunya o da yeni üye seninle birlikte katıldı gruba
Diyetisyen menüsü çok güzel
Bizimkiler sana az gelebilir çünkü
Yaaa bilsem bayram temizligini yarına bırakırdımYarin basliyoruz yarışmaya canim yarin yaptigin zaman ekleriz
Her gün tartılma ozaman canimTartıldım aç karnına ki akşama kadar hep aç kaldım günün hangi saatı tartildiysam hep 90.4 çıktım bari 90 olaydı motive olurdum
Temizligin cok puani yok zatenYaaa bilsem bayram temizligini yarına bırakırdımçok bişey kalmadı ki
Bir dahaki cumaya kadar tövbe artıkHer gün tartılma ozaman canim
Benim diyetisyen menumde beni topa tutuyorlardiKalori hesabına gitme ozaman ye 2 paket çikolata1200 kalori olmaz
Sağlıklı beslenicen sebze meyve protein karbon mineral uyumuna dikkat edicenkivecrunya o da yeni üye seninle birlikte katıldı gruba
Diyetisyen menüsü çok güzel
Bizimkiler sana az gelebilir çünkü
Evde leslie yapabilirsin belkiBir dahaki cumaya kadar tövbe artık
Mecbur canımGecmis olsun canim son gun oruc zorladı galiba
Ama ona ragmen spor yapiyorsun
Kalori hesabi gitme ozaman kilo verme olasılığın düşüyo bilgi ne cunku ben denedim, saglikli kahvalti araogun aksam yemeğinle birlikte verebilirsinBaya 1200 kalori alıyorum ama geçen bu şekilde bir ayda 6 kilo vermiştim ve şu an acıktım direniyorum çocuklar uyusunda hemen uyuyayım diye kivecrunya üye mi
Iyi geceler abla yarin bayramlasiriz ❤Kızlar kaçtım ben iyi geceler herkese
Yarın bayram
İyi geceler ablacım Allah rahatlık versinKızlar kaçtım ben iyi geceler herkese
Yarın bayram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?