Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaaa gercekten mi? Bi ara altina bisey serip yuruyenler falan duymsutum da ne kadar ise yaricak dimi. Tüh o zmaan mustakil ev sart onun icin apartmanda olmaz
Simdiki bina.duvarlari karton gibi canım duyulmaması imkansiz duyulmaması imkansiz benim yatak odam alt komsununda yatak odası olduğu icin gunduzleri sorun olmuyordu odayı kullanmadığı için

Baya 1200 kalori alıyorum ama geçen bu şekilde bir ayda 6 kilo vermiştim ve şu an acıktım direniyorum çocuklar uyusunda hemen uyuyayım diye kivecrunya üye mi
Kalori hesabına gitme ozaman ye 2 paket çikolata1200 kalori olmaz
Sağlıklı beslenicen sebze meyve protein karbon mineral uyumuna dikkat edicen kivecrunya o da yeni üye seninle birlikte katıldı gruba
Diyetisyen menüsü çok güzel
Bizimkiler sana az gelebilir çünkü

Kilo çok etkenmis evet hep inşallah sağlıkla olur isteyen herkesin
Amin canım ins Allah seninde güzel haberlerini burda alırız burda bı arkadasmiz daha var Youlost16 da gebelik için kilo veriyor yalnız degilsin rabbim zamanı geldiğinde nasip edecektir ins Allah

Kurban olduğum he valla bayram telaşı anadan babadan gördüğümüzü yapıyoruz
Sütlaç ,yaprak sarması yaptim daha kurabiye ve borek açıcam, ıcli köfte içi yapicam onuda yarın doldururum artık
Hamarat meyyal kolay gelsin canım
Yarın spor yarışması başlıyor

Kilosu fazla olanlar kesinlikle diyetisyen menüsüyle çok güzel kilo vere bilirler bende diyetisyene gitmiştim aç kalmadan kilo verdim bizim menüler onlar icin çok çok az malesef

Cardio dk - 6 puan
Başlangıç cardio dk 4 puan
Eliptik dk- 4 Puan
Koşu dk- 4 Puan
Yüzme dk- 4 Puan
Jillian1 dk -6 Puan
Jillan2 dk-7 Puan
Zumba dk -4 Puan
Step dk -3 Puan
Stepper dk -2.5 Puan
Yoga dk- 2 puan
Kondisyon Bisiklet dk -3 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 2.5 Puan
Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
1000 adim - 15 puan
Leslie 1mil dk 3 puan
Leslie 2mil dk 3 puan
Leslie 3mil dk 4 Puan
Leslie 5 mil dk 5 Puan
leslie boosted dk 5 Puan
Pilates dk 3 puan

Bölgesel :
(Mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
Keyfi Yüzme dk- 1 Puan
Park Aletleri dk- 1 Puan
İp atlama 5 tane- 1 Puan
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 puan
Plank 3 sn-1 puan

Twist 15 tane- 1 puan
ev temizligi 2 dk -1 puan
bolgesel hareketler dk -2 puan

Benim diyetisyen menumde beni topa tutuyorlardi

Baya 1200 kalori alıyorum ama geçen bu şekilde bir ayda 6 kilo vermiştim ve şu an acıktım direniyorum çocuklar uyusunda hemen uyuyayım diye kivecrunya üye mi
Kalori hesabi gitme ozaman kilo verme olasılığın düşüyo bilgi ne cunku ben denedim, saglikli kahvalti araogun aksam yemeğinle birlikte verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…