- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Valla sevindim senin adına. Bugün olsun biraz karnın doymuştur bu kız hep aç diye üzülüyordum senin adına....23 mayıs
09.30
Yarım bardak süt 1 muz 1 bardak kadar ıspanak 1 kaşık chia smoothie
13.30
Yarım tabak börülce içi
2 mücver
Yoğurt
14.00
Kahve yanına 2 adet fıstık ezmeli hurma
18.30
200 gr kdr et
Salata
Yoğurt
Su 4 lt
Spor 12 dk kardiyo
8 dk karın
10 dk üst vücut kol
1.5 dk plank
200 iç bacak
Zipzip- H hasbeenandgone
Allah bereket versin oturun gi ayakta.kakmayin yer verin misafirlerimize safları siklastirinBugun cumada degil ama 9 kullanici 19 misafirimiz var
Sağol canım sana da iyi gecelerIyi geceler kizlar
Zipzip eşim Oğlum istemişti ben de seviyorum diye paçanga böreğimi fazlacalmış sabah bir tane yiyebilir miyim?Iyi geceler kizlar
İyi geceler kaptanimIyi geceler kizlar
Kuzum bnm en yakın arkadaşlarımdan birinin güzellik salonu varYa Kızlar benim üç arkadaşımIn birdenbire Belleri inceliverdiselensu82 sen şu karnına iğne batırıp belini inceltme işlerini hiç araştırdın mı? Bi de bana karın egzersizleri önerebilir misin? Ne de olsa sahalara gümbür gümbür dönüyorum. Çalışırken zor olacak ama elimden geleni yaparım artık
Ya şöyle canım. Bu üçünün ortak özelliği ailevi sorunları vardı. O ara aniden zayıfladılar bi daha da kilo almadılar zaten kilolu değillerdi de doğum yapanın beli karnı kalıyor ya genelde öylelerdi...Kuzum bnm en yakın arkadaşlarımdan birinin güzellik salonu var
Bn daha öyle bir şey duymadım yani g5 masajı diye kütür kütür yoğura yoğura masaj yapıyorlar ama çok morarıyorsun falan bilemedim o bölge de deformasyon da oluşabilir
Kayınvalidem eskiden kavitasyon diye bir makimeye girip zayıflıyordu yiyip geri alıyordu
Benm şahsi fikrim karın için hiç şeker hamur işi tüketmemek
Birçok spor beslenmesi uzmanı bunu diyor
Videoya yarın bakıp söz atıcam
Tamam canım ekledimH hasbeenandgone canımcım instagram kullanıyorsan bi okur musun
Bn yrn arkadaşıma sorucamYa şöyle canım. Bu üçünün ortak özelliği ailevi sorunları vardı. O ara aniden zayıfladılar bi daha da kilo almadılar zaten kilolu değillerdi de doğum yapanın beli karnı kalıyor ya genelde öylelerdi...
azcıkta bizim ağzımız laf yapsınbak bak bak sen laflara
evelallah yaparım canımYemek yarismasina katil canim eminim cok guzel sunum yaparsin
İyiyim canım. Sen nasılsın. ?
Benim bildiğim sodaya limon ve az tuz atıyorsun oluyor kırk yıllık limonlu soda churchillKizlar bu churchill nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?