Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla sevindim senin adına. Bugün olsun biraz karnın doymuştur bu kız hep aç diye üzülüyordum senin adına....

Ya Kızlar benim üç arkadaşımIn birdenbire Belleri inceliverdi selensu82 sen şu karnına iğne batırıp belini inceltme işlerini hiç araştırdın mı? Bi de bana karın egzersizleri önerebilir misin? Ne de olsa sahalara gümbür gümbür dönüyorum. Çalışırken zor olacak ama elimden geleni yaparım artık

Kuzum bnm en yakın arkadaşlarımdan birinin güzellik salonu var
Bn daha öyle bir şey duymadım yani g5 masajı diye kütür kütür yoğura yoğura masaj yapıyorlar ama çok morarıyorsun falan bilemedim o bölge de deformasyon da oluşabilir
Kayınvalidem eskiden kavitasyon diye bir makimeye girip zayıflıyordu yiyip geri alıyordu
Benm şahsi fikrim karın için hiç şeker hamur işi tüketmemek
Birçok spor beslenmesi uzmanı bunu diyor
Videoya yarın bakıp söz atıcam

Ya şöyle canım. Bu üçünün ortak özelliği ailevi sorunları vardı. O ara aniden zayıfladılar bi daha da kilo almadılar zaten kilolu değillerdi de doğum yapanın beli karnı kalıyor ya genelde öylelerdi...

Bn yrn arkadaşıma sorucam
Kendisinin hafif gıdısı var
İğne olmuş ama gitmemiş öyle dedi geçen hafta bana
Sabaha sorarım güzelim

İyi akşamlar...İnternetim gitmişdi. Burası bir köy bazen internet sıkıntısı oluyor. Bu arada bizde taşınalım dedik . Taşındık ani bir kararlar oldu. Nasılsınız. Geçmiş yapamam tabiki etketlere bakayım. Bir. Bayramı atlatayım dpnücem tekrar aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…