- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
ilk basta ki fotoya tanıtım onu bile rüyamda görürüm@hasbeenandgone canımcım instagram kullanıyorsan bi okur musun
Hosgeldin canim iyiyim bende tasindinmi hayirli olsunİyiyim canım. Sen nasılsın. ? ❤
Evet canım. SağolasınHosgeldin canim iyiyim bende tasindinmi hayirli olsun
evet ablam inşallah güzel skorlarla gelirimHamarat meyyal kolay gelsin canım
Yarın spor yarışması başlıyor
Hayirli olsun kizcem güle güle otur insAllahEvet canım. Sağolasın ❤
Bakarsın öyle olur kısmet hadi inşallahDaha once bir uyemiz kilo vermeye basladigi zaman hamile kaldi cocugu oldu sonrasında yine bizimle kilo verdi
Aa çok iyi haber bu daha çok motivasyon olur bizeAmin canım ins Allah seninde güzel haberlerini burda alırız burda bı arkadasmiz daha var @Youlost16 da gebelik için kilo veriyor yalnız degilsin rabbim zamanı geldiğinde nasip edecektir ins Allah
Yeni duydumBenim bildiğim sodaya limon ve az tuz atıyorsun oluyor kırk yıllık limonlu soda churchill
Aynı benRamazan bitti benim hala uykum gelmedi iyimi sahuru bekliyorum sanki gözler fıldır fıldırgeber yat neyi bekliyorsun
Hoşbuldum canım teşekkür ederim inşallah canımHoşgeldin canim hep birlikte hedef kilona ulaşırız inşallah
Merhaba ElifHosgeldin yeniden aramiza ben elif 30 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum
Hedefine birlikte saglikli ulaşırız insallah
Günlük menu paylasimi yapiyoruz
Yarindan itibaren spor yarismasina başlıyoruz
Aklina takilan sorular olursa sorabilirsin yardimci olurum
Evet canim 1.sayfada sporlar ve puanları yaziyo istersen ordan bakabilirsin aksam oldumu menunu sabah,ögle,aksam ictigin su yaptigin sporları ve puanlarını yanina yazabilirsinMerhaba ElifTeşekkürler bildirimin için. Zaten evde sürekli spor yapıyorum. Yani egzersiz Hergün neler yaptıklarımın paylaşımını yapacağım kusura bakma yeni olduğum için soruyorum☹☹
Amin canım Allah razı olsunBaşınız sağolsun canım
Kahvaltıda benim gözüm tostta çikolatada kaldı o sadece 1 tost yedi ve doydu sürekli tatlı da yer hiç almıyor bu adamHiç öyle.dusunme.benim.esimde 68 kiloydu ben 100 kiloydum şimdi.aramizda 10 kilo kaldı.ramazanda.5 kilo vermiş 63 olmuş ben arayı kapattikca o açıyor1 kase corbayla 1 pide yiyor nankör
100 kilo dan mi düştünHiç öyle.dusunme.benim.esimde 68 kiloydu ben 100 kiloydum şimdi.aramizda 10 kilo kaldı.ramazanda.5 kilo vermiş 63 olmuş ben arayı kapattikca o açıyor1 kase corbayla 1 pide yiyor nankör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?