Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Daha once bir uyemiz kilo vermeye basladigi zaman hamile kaldi cocugu oldu sonrasında yine bizimle kilo verdi
Bakarsın öyle olur kısmet hadi inşallah
Amin canım ins Allah seninde güzel haberlerini burda alırız burda bı arkadasmiz daha var @Youlost16 da gebelik için kilo veriyor yalnız degilsin rabbim zamanı geldiğinde nasip edecektir ins Allah
Aa çok iyi haber bu daha çok motivasyon olur bize

Merhaba Elif Teşekkürler bildirimin için. Zaten evde sürekli spor yapıyorum. Yani egzersiz Hergün neler yaptıklarımın paylaşımını yapacağım kusura bakma yeni olduğum için soruyorum

Merhaba Elif Teşekkürler bildirimin için. Zaten evde sürekli spor yapıyorum. Yani egzersiz Hergün neler yaptıklarımın paylaşımını yapacağım kusura bakma yeni olduğum için soruyorum☹☹
Evet canim 1.sayfada sporlar ve puanları yaziyo istersen ordan bakabilirsin aksam oldumu menunu sabah,ögle,aksam ictigin su yaptigin sporları ve puanlarını yanina yazabilirsin Zipzip- etiketlersin bukadar

Hiç öyle.dusunme.benim.esimde 68 kiloydu ben 100 kiloydum şimdi.aramizda 10 kilo kaldı.ramazanda.5 kilo vermiş 63 olmuş ben arayı kapattikca o açıyor 1 kase corbayla 1 pide yiyor nankör
Kahvaltıda benim gözüm tostta çikolatada kaldı o sadece 1 tost yedi ve doydu sürekli tatlı da yer hiç almıyor bu adam

Hiç öyle.dusunme.benim.esimde 68 kiloydu ben 100 kiloydum şimdi.aramizda 10 kilo kaldı.ramazanda.5 kilo vermiş 63 olmuş ben arayı kapattikca o açıyor 1 kase corbayla 1 pide yiyor nankör
100 kilo dan mi düştün ne kadar zamanda nasıl noolur Eylül doğum günüm 38 beden olayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…