Afiyet olsun zeyno hafif yemissin sporda guzelDün
Sahur yok
İftar
1 kase domates çorbası
2 biber dolma 2 yaprak sarma
1 büyük kase salata
1 br ayran
45 dk eliptik
Hosbuldum teşekkür ederimHemen kendimi tanıtayim o zaman.
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 77
HEDEF KİLONUZ: 57
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Muhasebeci (çalışmıyorum)
ÇOCUK SAYISI: -
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kpss ve evlilik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı hamilelik ve sağlıklı yaşam
Hayatım boyunca genel olarak balık etli olarak geçirdim. Ama işin çığırından çıkması kpss ye hazırlandığım yıldı. 1 yılda 10 kilo aldımsonra iş hayatı masa başı çalışma derken kilo sabitlendi. Geçen yaz evlendim 68 69 kiloydum. Farklı bir şehirde yaşamaya başladım. Ama bu arada sınava hazırlandığım dönem atanamadım aldığım kilolar yanına kaldı yani Evlendikten sonrada tekrar bir daha hazırlanayım şu sınava dedim ve evlilikle birlikte yine 10 kiloya yakın aldım Şimdi fazla kilolardan kurtulup hafiflemem ve sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum inşallah
ADINIZ: Ayça
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ:1.61
KİLONUZ:77,4(dün sabah aç karnına)
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: muhasebe
ÇOCUK SAYISI:yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Doktorların dediğine göre Polikistik Over
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: adet düzensizliğini yenmek
2 haftalık deneme süresine yarın başlıyorum.
O kadar yemegi kim yiyordu canim gunde 3 cesit yemek yapiyordun :))Hiç öyle.dusunme.benim.esimde 68 kiloydu ben 100 kiloydum şimdi.aramizda 10 kilo kaldı.ramazanda.5 kilo vermiş 63 olmuş ben arayı kapattikca o açıyor1 kase corbayla 1 pide yiyor nankör
Yiyebilirsin canim yeni bakabildim afiyet olsunZipzip eşim Oğlum istemişti ben de seviyorum diye paçanga böreğimi fazlacalmış sabah bir tane yiyebilir miyim?
Hayirli olsun yeni eviniz gule gule oturun canim ❤İyi akşamlar...İnternetim gitmişdi. Burası bir köy bazen internet sıkıntısı oluyor. Bu arada bizde taşınalım dedik . Taşındıkani bir kararlar oldu. Nasılsınız. Geçmiş yapamam tabiki etketlere bakayım. Bir. Bayramı atlatayım dpnücem tekrar aranıza ❤
Gun içinde yedigin,ictigin seyleri yaptigin sporlari liste halinde aksam paylasiyoruzMerhaba ElifTeşekkürler bildirimin için. Zaten evde sürekli spor yapıyorum. Yani egzersiz Hergün neler yaptıklarımın paylaşımını yapacağım kusura bakma yeni olduğum için soruyorum☹☹
Gunaydin canim bayramin mübarek olsun❤günaydın bayram şekerleri
Bayramımız mübarek olsun Allah seneye de etmeyi nasip etsin inşallah
Günaydın canım bayramin mubarek olsun ❤Günaydın kızlar
Herkesin bayramı kutlu olsun
Bir sonraki bayramı daha özgür yaşamak dileği ile mutlu bayramlar
Guzel menu sporDün
Sahur yok
İftar
1 kase domates çorbası
2 biber dolma 2 yaprak sarma
1 büyük kase salata
1 br ayran
45 dk eliptik
Hayirli bayramlar canım ❤Hayırlı bayramlarmutlu, huzurlu bir bayram olsun. Kıymetini bildiğimiz bugünleri de aramayacağımız güzel bayramlar nasip olsun bundan sonra
Günaydın canim bayramin mubarek olsun ❤Günaydınnn kızlaaarrrr
Bayramımız mübarek olsun.
Iyi bayramlar canim ❤Hayırlı şeker tadında bayramlar dilerim kızlar ❤
Umarım sevdiklerimizdem uzak som bayramımızdır
Iyi bayramlar ablacim ❤Günaydın yeni arkadaşlar hoşgelmisler iyi bayramlar dilerim sabah limonlu suyumu içtim karatay kahvaltımı hazırladım inşallah çok tatlı yemem çok amin
Bizde 7 de kalktik kahvalti yaptik ailecek geri uyudum :)))Sabah kalktim 7deekmek yogurdum sıcak olsun diye o mayalanirken 1saat boosted yaptim,cardio yaptim ekmegi pişirirken kahvalti hazirladim anca kalktılar bizimkiler yedik ictik kahve icicem simdik uyusun minnak spora devam
maşallah kaptan sen uyurken actim dükkaniBizde 7 de kalktik kahvalti yaptik ailecek geri uyudum :)))
Sağol kaptanımO kadar yemegi kim yiyordu canim gunde 3 cesit yemek yapiyordun :))
Yiyebilirsin canim yeni bakabildim afiyet olsun
Hayirli olsun yeni eviniz gule gule oturun canim ❤
Gun içinde yedigin,ictigin seyleri yaptigin sporlari liste halinde aksam paylasiyoruz
Yaptigin sporlarin puanini ilk sayfadan hesaplayabilirsin
Gunaydin canim bayramin mübarek olsun❤
Günaydın canım bayramin mubarek olsun ❤
Guzel menu spor
Hayirli bayramlar canım ❤
Günaydın canim bayramin mubarek olsun ❤
Iyi bayramlar canim ❤
Iyi bayramlar ablacim ❤
Tatliyi unut 6 li rakamlar gelsin ablacim
8ayda diyet spor ve buranın sayesinde 24.5 kilo verdim canım mezun oldum ama hedefim 65 evi tasiycam sonra yine listeye giricem benden kurtuluş yok yine burdayim100 kilo dan mi düştünne kadar zamanda nasıl noolur Eylül doğum günüm 38 beden olayim
Bakalva ne acaba1tanecik cikilota yedim
Başka yemicem bakalvam böregim yok çunku yarin tartı var ceza almak istemiyom spor yapsam iyi olcek
Yemek az yer zatın az yapıyordum bunun yüzünden çok kavgamız olmuştur günlük taze yap diye ama ekmek çok tüketir çok çalışıyor işler yoğun sabah çıkıp iftara zor yetisiyordu iftardan sonrada gittiği zamanlar oluyordu geçen gün ben tartilirken tartildi 63olmusO kadar yemegi kim yiyordu canim gunde 3 cesit yemek yapiyordun :))
Yiyebilirsin canim yeni bakabildim afiyet olsun
Hayirli olsun yeni eviniz gule gule oturun canim ❤
Gun içinde yedigin,ictigin seyleri yaptigin sporlari liste halinde aksam paylasiyoruz
Yaptigin sporlarin puanini ilk sayfadan hesaplayabilirsin
Gunaydin canim bayramin mübarek olsun❤
Günaydın canım bayramin mubarek olsun ❤
Guzel menu spor
Hayirli bayramlar canım ❤
Günaydın canim bayramin mubarek olsun ❤
Iyi bayramlar canim ❤
Iyi bayramlar ablacim ❤
Tatliyi unut 6 li rakamlar gelsin ablacim
8ayda diyet spor ve buranın sayesinde 24.5 kilo verdim canım mezun oldum ama hedefim 65 evi tasiycam sonra yine listeye giricem benden kurtuluş yok yine burdayim
Biz onu baklava olarak okuduk sen merak etmeBakalva ne acaba
Sabah kalktim 7deekmek yogurdum sıcak olsun diye o mayalanirken 1saat boosted yaptim,cardio yaptim ekmegi pişirirken kahvalti hazirladim anca kalktılar bizimkiler yedik ictik kahve icicem simdik uyusun minnak spora devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?