Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldiniz kızlar

Sabah kalktim 7de ekmek yogurdum sıcak olsun diye o mayalanirken 1saat boosted yaptim,cardio yaptimekmegi pişirirken kahvalti hazirladim anca kalktılar bizimkiler yedik ictik kahve icicem simdik uyusun minnak spora devam

Hiç öyle.dusunme.benim.esimde 68 kiloydu ben 100 kiloydum şimdi.aramizda 10 kilo kaldı.ramazanda.5 kilo vermiş 63 olmuş ben arayı kapattikca o açıyor 1 kase corbayla 1 pide yiyor nankör
O kadar yemegi kim yiyordu canim gunde 3 cesit yemek yapiyordun :))
Zipzip eşim Oğlum istemişti ben de seviyorum diye paçanga böreğimi fazlacalmış sabah bir tane yiyebilir miyim?
Yiyebilirsin canim yeni bakabildim afiyet olsun
Hayirli olsun yeni eviniz gule gule oturun canim ❤
Merhaba Elif Teşekkürler bildirimin için. Zaten evde sürekli spor yapıyorum. Yani egzersiz Hergün neler yaptıklarımın paylaşımını yapacağım kusura bakma yeni olduğum için soruyorum☹☹
Gun içinde yedigin,ictigin seyleri yaptigin sporlari liste halinde aksam paylasiyoruz
Yaptigin sporlarin puanini ilk sayfadan hesaplayabilirsin
günaydın bayram şekerleri
Bayramımız mübarek olsun Allah seneye de etmeyi nasip etsin inşallah
Gunaydin canim bayramin mübarek olsun❤
Günaydın kızlar
Herkesin bayramı kutlu olsun
Bir sonraki bayramı daha özgür yaşamak dileği ile mutlu bayramlar
Günaydın canım bayramin mubarek olsun ❤
Dün
Sahur yok

İftar
1 kase domates çorbası
2 biber dolma 2 yaprak sarma
1 büyük kase salata
1 br ayran

45 dk eliptik
Guzel menu spor
Hayırlı bayramlar mutlu, huzurlu bir bayram olsun. Kıymetini bildiğimiz bugünleri de aramayacağımız güzel bayramlar nasip olsun bundan sonra
Hayirli bayramlar canım ❤
Günaydınnn kızlaaarrrr
Bayramımız mübarek olsun.
Günaydın canim bayramin mubarek olsun ❤
Hayırlı şeker tadında bayramlar dilerim kızlar ❤
Umarım sevdiklerimizdem uzak som bayramımızdır
Iyi bayramlar canim ❤
Günaydın yeni arkadaşlar hoşgelmisler iyi bayramlar dilerim sabah limonlu suyumu içtim karatay kahvaltımı hazırladım inşallah çok tatlı yemem çok amin
Iyi bayramlar ablacim ❤
Tatliyi unut 6 li rakamlar gelsin ablacim

Sabah kalktim 7de ekmek yogurdum sıcak olsun diye o mayalanirken 1saat boosted yaptim,cardio yaptimekmegi pişirirken kahvalti hazirladim anca kalktılar bizimkiler yedik ictik kahve icicem simdik uyusun minnak spora devam
Bizde 7 de kalktik kahvalti yaptik ailecek geri uyudum :)))

Sağol kaptanım

100 kilo dan mi düştün ne kadar zamanda nasıl noolur Eylül doğum günüm 38 beden olayim
8ayda diyet spor ve buranın sayesinde 24.5 kilo verdim canım mezun oldum ama hedefim 65 evi tasiycam sonra yine listeye giricem benden kurtuluş yok yine burdayim

Yemek az yer zatın az yapıyordum bunun yüzünden çok kavgamız olmuştur günlük taze yap diye ama ekmek çok tüketir çok çalışıyor işler yoğun sabah çıkıp iftara zor yetisiyordu iftardan sonrada gittiği zamanlar oluyordu geçen gün ben tartilirken tartildi 63olmus

Hey maşallah enerjiye bak ben yeni kahvaltı masasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…