Bende hala.masadayim.Hey maşallah enerjiye bakben yeni kahvaltı masasındayım
İste harfleri degisince çıkıyo meydaneeeBiz onu baklava olarak okuduk sen merak etme
Maşallah ögleyle karışmış isteBende hala.masadayim.
Spor deyince yapcak birsey yokHey maşallah enerjiye bakben yeni kahvaltı masasındayım
Bayramin mubarek olsun canim ❤❤
Tunaydin mutlu bayramlar canim ❤Tünayydınnn
Mutlu huzurlu bayramlar ❤
Teşekkür ederiz kaptanim iyi bayramlarBasta sevgili kaptanimZipzip- olmak üzere 6.takim✌ bayramıniz kutlu olsun ♥♥
Sağol canımTeşekkür ederiz kaptanim iyi bayramlar
Merhaba hanımlar bende araniza katılmak isterim ama bayramdan hemen sonra inşallah. Çok motiveyim karatay diyeti yapmayı planlıyorum.Şey bebiş istiyoruz da sağlıklı olmak istiyorum
günaydın bayram şekerleri
Bayramımız mübarek olsun Allah seneye de etmeyi nasip etsin inşallah
Herkese hayirli bayramlar bayramınız mübarek olsun ❤
Günaydın kızlar
Herkesin bayramı kutlu olsun
Bir sonraki bayramı daha özgür yaşamak dileği ile mutlu bayramlar
Hayırlı bayramlarmutlu, huzurlu bir bayram olsun. Kıymetini bildiğimiz bugünleri de aramayacağımız güzel bayramlar nasip olsun bundan sonra
Günaydın kizlar
Ramazan bayramimiz mubarek olsun
Günaydınnn kızlaaarrrr
Bayramımız mübarek olsun.
Hayırlı şeker tadında bayramlar dilerim kızlar ❤
Umarım sevdiklerimizdem uzak som bayramımızdır
Günaydın yeni arkadaşlar hoşgelmisler iyi bayramlar dilerim sabah limonlu suyumu içtim karatay kahvaltımı hazırladım inşallah çok tatlı yemem çok amin
Tünayydınnn
Mutlu huzurlu bayramlar ❤
Basta sevgili kaptanimZipzip- olmak üzere 6.takim✌ bayramıniz kutlu olsun ♥♥
Mutlu bayramlar ❤Tünaydın mutlu bayramlar ❤❤❤
Bu bayram umarım tüm dünyaya sağlığımızı geri getirir, mutlu huzurlu bereketli bayramlarımız olsun
Bende sendenim erkenciyiz. İkinci çayı demledim hatta şimdiMaşallah ögleyle karışmış iste
İyi bayramlarBasta sevgili kaptanimZipzip- olmak üzere 6.takim✌ bayramıniz kutlu olsun ♥♥
Ya Kızlar benim üç arkadaşımIn birdenbire Belleri inceliverdiselensu82 sen şu karnına iğne batırıp belini inceltme işlerini hiç araştırdın mı? Bi de bana karın egzersizleri önerebilir misin? Ne de olsa sahalara gümbür gümbür dönüyorum. Çalışırken zor olacak ama elimden geleni yaparım artık
8 ay sonra ya kadar coktannherkes benle dalgasını geçer8ayda diyet spor ve buranın sayesinde 24.5 kilo verdim canım mezun oldum ama hedefim 65 evi tasiycam sonra yine listeye giricem benden kurtuluş yok yine burdayim
Daha çok hırs yap görsünler seni o zaman diyet ve sporla kolayca verirsin inşallah8 ay sonra ya kadar coktannherkes benle dalgasını geçerbayram için görüntülü konuşma yaptım evde kal dediler sana evde ye degil diye espirilere maruz kaldım
Zatın iki öğün yapiyordum normalde iyi oldu eski düzen devam ederMaşallah ögleyle karışmış iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?