Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba hanımlar bende araniza katılmak isterim ama bayramdan hemen sonra inşallah. Çok motiveyim karatay diyeti yapmayı planlıyorum. Şey bebiş istiyoruz da sağlıklı olmak istiyorum
günaydın bayram şekerleri
Bayramımız mübarek olsun Allah seneye de etmeyi nasip etsin inşallah
Herkese hayirli bayramlar bayramınız mübarek olsun ❤
Günaydın kızlar
Herkesin bayramı kutlu olsun
Bir sonraki bayramı daha özgür yaşamak dileği ile mutlu bayramlar
Hayırlı bayramlar mutlu, huzurlu bir bayram olsun. Kıymetini bildiğimiz bugünleri de aramayacağımız güzel bayramlar nasip olsun bundan sonra
Günaydın kizlar
Ramazan bayramimiz mubarek olsun
Günaydınnn kızlaaarrrr
Bayramımız mübarek olsun.
Hayırlı şeker tadında bayramlar dilerim kızlar ❤
Umarım sevdiklerimizdem uzak som bayramımızdır
Günaydın yeni arkadaşlar hoşgelmisler iyi bayramlar dilerim sabah limonlu suyumu içtim karatay kahvaltımı hazırladım inşallah çok tatlı yemem çok amin
Tünayydınnn

Mutlu huzurlu bayramlar ❤
Basta sevgili kaptanim Zipzip- olmak üzere 6.takim✌ bayramıniz kutlu olsun ♥♥

Tünaydın mutlu bayramlar

Bu bayram umarım tüm dünyaya sağlığımızı geri getirir, mutlu huzurlu bereketli bayramlarımız olsun

Ramazan da verdiğim kiloyu yazayım.

Ramazan başlangıç : 72.5
Bu cuma : 69.9, 70 diyelim daha doğru olur iftara yakın tartıldım çünkü ve çok su kaybettim koşturmaktan. 2.5 kilo verdim.

Sırrım neydi, sahur da ilk günler 5 ya da 3 hurma 3 kaşık yoğurt,ramazanın yarısından sonra sadece su içtim çünkü ben sahur da yiyemiyorum.
Ve bol hareket, sabah 7 den akşam 7 ye kadar sürekli evin içinde koşturmak.
İftar da sıkı yedim.

Allah nasip ederse 1 haziran da başlamak istiyorum, öncesi bir hafta dip köşe yazlık temizlik yapıcam çünkü

8ayda diyet spor ve buranın sayesinde 24.5 kilo verdim canım mezun oldum ama hedefim 65 evi tasiycam sonra yine listeye giricem benden kurtuluş yok yine burdayim
8 ay sonra ya kadar coktannherkes benle dalgasını geçer bayram için görüntülü konuşma yaptım evde kal dediler sana evde ye degil diye espirilere maruz kaldım

8 ay sonra ya kadar coktannherkes benle dalgasını geçer bayram için görüntülü konuşma yaptım evde kal dediler sana evde ye degil diye espirilere maruz kaldım
Daha çok hırs yap görsünler seni o zaman diyet ve sporla kolayca verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…