Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin canim ben filiz 37yasinda 3cocuk annesiyim bursada yasiyorum eskilerdenmişşin ama tanismak güzel oluyo
Hoşbuldum, benim yaş 45 , 2 oğlum var ve kilolarım var

Aaaa hoşgeldin canım,özledim seni. Nasılsın.
Hoşbuldum canım bende çok özledim sizleri ,iyiyim yine aranızdayım ve şu anki kilomu bilmiyorum en son 15 gün önce tartıldım 83 kiloydum , sen neler yaptın

Sabah (10.30)
- 2 yumurtadan yeşillikli omlet
- 1 domates salatalık
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- 1 ceviz
Ara (15.00 ve 16.30)
- sade kahve
- 2 çilek, 1 kayısı, 2 kiraz, 2 erik
- yarım kahve fincanı leblebi
Akşam (19.30)
- 1 kepçe erişte çorbası
- 1 kaşe salata
Ara (21.00 ve 22.30)
- sade Türk kahvesi
- maden suyu
Su: 2 lt (tamamlarım)
Spor
- (sabah) 10 dk yoga, 30 dk leslie, 20 dk bölgesel
- (öğle) 10 dk zımba, 20 dk pilates, 15 dk bölgesel
- (akşam) 20 dk koşu, 250 ip, 40 dk bölgesel, 10 dk yoga
Toplam: 540p Zipzip- madamhd

Kilolar hep var,var olmaya Devam etmicek ama gidici onlar kafana takma

Fazla diilmiş kalorisi evet canım.
Yalnız küçük evde kalabalık çoluk çocuk zordur canım ya. Anladım seni, spor filan yapılmaz orda. Allah kolaylık versin ortim

Hem menü hem şu muhteşem canım, spor da eklemissin. Bence güzel eksi gelir böyle devam edersen, incelme de olur mutlaka.

afiyet olsun canim sporunda menunde guzel

Kaç kiloyla ayrılmıştın burdan canim. Ben 3 ay önce falan 59 kiloyla mezun oldum ama bu karantina ve farklı planlar yüzünden kilo aldım. 67-68 arasiyim. Bugün ciddi şekilde tekrar başladım. İnşallah yine bir arada başarırız canım. Sende durumlar nasıl, hayatında değişiklik falan var mı.

67-68 mi... durumda 62 Küsur yazıyor... üzerine aldın mı?

İdolüm sen de mi kilo aldın:)

Merhaba canım aramıza hoşgeldin. Bir süredir yoktum buralarda. Sanırım diyetisyen menüsü uyguluyorsun, afiyet olsun gayet güzel. Sporun muhteşem.

Güzel canım afiyet olsun

Seloşum sen pilatese gidiyosun kalabalık olmaz aletler öncesi sonrası dezenfekte edilecek , kalabalık salonlar şimdi değil, duş falan alınmayacakmış zaten

Canım ne tatlısın , hepimiz burda öğreniyoruz, burası yaşayarak öğrenenlerin yeri pratik çok

Çokk beğendim hem menü hem spor harika tebrikler

Canımmm demek daha sık geleceksin, bizim kilo baremimiz aynıymış bende bi bıraktığımda 66-67 lere fırlıyor ilk 5 kilo bi şekilde gidiyor sonrası inatlaşa inatlaşa sabır sebat lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…