- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
Hoşbuldum, benim yaş 45 , 2 oğlum var ve kilolarım varHoşgeldin canimben filiz 37yasinda 3cocuk annesiyim bursada yasiyorum eskilerdenmişşin ama tanismak güzel oluyo
Hoşbuldum canım bende çok özledim sizleri ,iyiyim yine aranızdayım ve şu anki kilomu bilmiyorum en son 15 gün önce tartıldım 83 kiloydum , sen neler yaptınAaaa hoşgeldin canım,özledim seni. Nasılsın.
Kilolar hep var,var olmaya Devam etmicek ama gidici onlar kafana takmaHoşbuldum, benim yaş 45 , 2 oğlum var ve kilolarım var
Hoşbuldum canım bende çok özledim sizleri ,iyiyim yine aranızdayım ve şu anki kilomu bilmiyorum en son 15 gün önce tartıldım 83 kiloydum , sen neler yaptın
Fazla diilmiş kalorisi evet canım.Bir daha beraber olsun abla
Çoook uzun zaman sonra içtim çok iyi geldi
1 dilim ekmek 264 rose ise kadehi 107 kalori
İçki de sıkıntı şeker ama haftada 1 içilebilir diyor diyetisyenler en iyi dostlarım ve kardeşimle muhteşem bir geceydi tüm stresimi attım önemsemedim anlayacağın cnm
Ev küçük cnm ve mesela dün tüm gün dışarıdaydık gizli bir piknik alanımız var da
Akşam da arkadaşa gittik
Ama mesela bugün 40 dk kondisyon biiskleti sürdüm evde
Bakalım dumbellarım var uyusunlar çalışıcam biraz
2 oda bir salon ev ayrı minik bir çocuk odamız var ama içinde hareket edecek alan bırakmamış annem
Bir oda da bebekle kardeşim salonda bn çocuklar ile yatıyorum şu an da çok yorgunum mesela. Bu hafta böyle kör topal gider galiba dayanamayıp haftaya da spora giderim bakalım
Hem menü hem şu muhteşem canım, spor da eklemissin. Bence güzel eksi gelir böyle devam edersen, incelme de olur mutlaka.
İnşallah olumlu gelişmeler olursa mutlaka haber veririm canımHem menü hem şu muhteşem canım, spor da eklemissin. Bence güzel eksi gelir böyle devam edersen, incelme de olur mutlaka.
afiyet olsun canim sporunda menunde guzel
Sabah (10.30)
- 2 yumurtadan yeşillikli omlet
- 1 domates salatalık
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- 1 ceviz
Ara (15.00 ve 16.30)
- sade kahve
- 2 çilek, 1 kayısı, 2 kiraz, 2 erik
- yarım kahve fincanı leblebi
Akşam (19.30)
- 1 kepçe erişte çorbası
- 1 kaşe salata
Ara (21.00 ve 22.30)
- sade Türk kahvesi
- maden suyu
Su: 2 lt (tamamlarım)
Spor
- (sabah) 10 dk yoga, 30 dk leslie, 20 dk bölgesel
- (öğle) 10 dk zımba, 20 dk pilates, 15 dk bölgesel
- (akşam) 20 dk koşu, 250 ip, 40 dk bölgesel, 10 dk yoga
Toplam: 540pZipzip- madamhd
Kaç kiloyla ayrılmıştın burdan canim. Ben 3 ay önce falan 59 kiloyla mezun oldum ama bu karantina ve farklı planlar yüzünden kilo aldım. 67-68 arasiyim. Bugün ciddi şekilde tekrar başladım. İnşallah yine bir arada başarırız canım. Sende durumlar nasıl, hayatında değişiklik falan var mı.Hoşbuldum, benim yaş 45 , 2 oğlum var ve kilolarım var
Hoşbuldum canım bende çok özledim sizleri ,iyiyim yine aranızdayım ve şu anki kilomu bilmiyorum en son 15 gün önce tartıldım 83 kiloydum , sen neler yaptın
67-68 mi... durumda 62 Küsur yazıyor... üzerine aldın mı?Kaç kiloyla ayrılmıştın burdan canim. Ben 3 ay önce falan 59 kiloyla mezun oldum ama bu karantina ve farklı planlar yüzünden kilo aldım. 67-68 arasiyim. Bugün ciddi şekilde tekrar başladım. İnşallah yine bir arada başarırız canım. Sende durumlar nasıl, hayatında değişiklik falan var mı.
İdolüm sen de mi kilo aldın:)Kaç kiloyla ayrılmıştın burdan canim. Ben 3 ay önce falan 59 kiloyla mezun oldum ama bu karantina ve farklı planlar yüzünden kilo aldım. 67-68 arasiyim. Bugün ciddi şekilde tekrar başladım. İnşallah yine bir arada başarırız canım. Sende durumlar nasıl, hayatında değişiklik falan var mı.
Merhaba canım aramıza hoşgeldin. Bir süredir yoktum buralarda. Sanırım diyetisyen menüsü uyguluyorsun, afiyet olsun gayet güzel. Sporun muhteşem.
Sabah (10.30)
- 1 domates salatalık
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- 1 ceviz
Ara (15.00 ve 16.30)
- sade kahve
Akşam (19.30)
- 1 kepçe erişte çorbası
- 1 kaşe salata
Ara (21.00 ve 22.30)
- sade Türk kahvesi
- maden suyu
Spor
Orayı çok uzun zaman guncellemedim canım. Aldım maalesef. Evde bol bol yedim. Şimdi tekrar verme zamanı.67-68 mi... durumda 62 Küsur yazıyor... üzerine aldın mı?
İdol müİdolüm sen de mi kilo aldın:)
Siz zayıflayın ben arkanızdan geliyorumİdol müaldım canım ya çok yedim. Birlikte zayiflayalim artık
Sabah (10.30)
- 1 domates salatalık
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- 1 ceviz
Ara (15.00 ve 16.30)
- sade kahve
Akşam (19.30)
- 1 kepçe erişte çorbası
- 1 kaşe salata
Ara (21.00 ve 22.30)
- sade Türk kahvesi
- maden suyu
Spor
Spora gitmeli miyim biraz beklemeli miyim kafam çok karışık
Bayaa bi giden olmuş çok özledim aslında
Ama reformer da yattığın yer hep ter oluyor öf
Asıl bnm babam lokantada şef dün 20 masa gelmiş insanlar
Corona sadece bize mi var anlamadım ki
Teşekkürler canım diyetisyenlerim buradaben pek bilmiyorum ne proteindir ne nasıl yenmeli akşama doğru neyi daha artırmalı neyi azaltmalı. Burası çok iyi geldi bana sizlerin sayesinde E Elif_Eylul sportie Zipzip-
Sabah (10.30)
- 1 domates salatalık
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- 1 ceviz
Ara (15.00 ve 16.30)
- sade kahve
Akşam (19.30)
- 1 kepçe erişte çorbası
- 1 kaşe salata
Ara (21.00 ve 22.30)
- sade Türk kahvesi
- maden suyu
Spor
Kaç kiloyla ayrılmıştın burdan canim. Ben 3 ay önce falan 59 kiloyla mezun oldum ama bu karantina ve farklı planlar yüzünden kilo aldım. 67-68 arasiyim. Bugün ciddi şekilde tekrar başladım. İnşallah yine bir arada başarırız canım. Sende durumlar nasıl, hayatında değişiklik falan var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?