Kesinlikle izlenmeli orjinali Fransız yapimiydi sanırım ben de onu izleyeceğimİyice merak ettim en bi müsait zamanda izliycem
Güzel menü ve spor2haziran salı
Sabah 09.30
1yumurta,1dilim peynir,1yk.tahin pekmez,yarimdilim ekmek,çay
Türk kahvesi,2bitter
Öğle 13.30
1kase mercimek çorbası,3k.barbunya,3k.yogurt
2kayisi,1ceviz,sütlü nescafe
Aksam 18.30
300ml kefir,4çilek,1yk yulaf,chia
1madensuyu,1kahve icerim,3buçuk litre su
60dkcardio#360
60dkboosted#300
1000ipatalama#200
240squat#40
120mekik#20
2dk plank#40 960puanZipzip-
Ah daha bitmedi kiGeçmiş olsun 6 ay kirlenmesin
Çok saçmaBunun yüzünden diyeti birakip kaçanlar var
Sağol canımCanım yorumları almışın zaten gittikçe menüler düzene oturur
Bak sen şu terbiyesizebu ka sporu ne ara ve hangi enerjiyle yaptın pesssss diyorum
Şapka çıkarıyorum önünde
Sanki bana koruma menüsü gibi geldi
Çok geçmiş olsun, meyveler fena
Canım detox detox ama akşam biraz fazla olmuş diyim ben sana
Hemen bir detox programı sanki , daha diyetin başında yapmak istemen ödem atmak falan mı
Ben her zaman sağlıklı beslenmeyi savunuyorum
Afiyet olsun canım, dengeli bulsamda protein çok fazla, ama sebze pek yok. Çok yoğun spor yaptığında proteini artırabilirsin
Acayip olmuş böyle beslenince çok güzel eksi oluyo işte bravo
Tebrik ederim çok iyi.Evet canim 15kiloyu gecti
Teşekkürler canım diyetisyenlerim buradaDiyetisyene mi gidiyordun sen. Diyetisyen menüsüne benzemiş gayet güzel canım afiyet olsun
Ayyyy çokkk sevindim canım güzel gidiyorsun böyle gidersen listeye girersin,girdi mi de kim tutar seni düzenli menunu paylaski burdan kopma zaten emin ol hedefine enkisa zamanda ulasicaksin gayet güzel gidiyorsunTeşekkürler canım diyetisyenlerim buradaben pek bilmiyorum ne proteindir ne nasıl yenmeli akşama doğru neyi daha artırmalı neyi azaltmalı. Burası çok iyi geldi bana sizlerin sayesinde E Elif_Eylul sportie Zipzip-
Teşekkür ederim canımAyyyy çokkk sevindim canım güzel gidiyorsun böyle gidersen listeye girersin,girdi mi de kim tutar seni düzenli menunu paylaski burdan kopma zaten emin ol hedefine enkisa zamanda ulasicaksin gayet güzel gidiyorsun
Hoşbuldum , çok özlemişim burayı , herşey değişmiş galiba ben gelmeyeliHosssssss geldinnnnnnnnnnn ortimmmm
Teşekkür ederim canım❤
Teşekkürler desteklerin için canım.mm Son 2 yıldır hiç bu kadar iyi hissetmedim kendimi. Yemek konusunda yaaniAyyyy çokkk sevindim canım güzel gidiyorsun böyle gidersen listeye girersin,girdi mi de kim tutar seni düzenli menunu paylaski burdan kopma zaten emin ol hedefine enkisa zamanda ulasicaksin gayet güzel gidiyorsun
Yemek konusunda derkenTeşekkürler desteklerin için canım.mm Son 2 yıldır hiç bu kadar iyi hissetmedim kendimi. Yemek konusunda yaani
Az yiyince iyi hissediyorum. Karnım şişmiyor. Midem ağrımıyor..Yemek konusunda derken
Hoşgeldin canimHoşbuldum , çok özlemişim burayı , herşey değişmiş galiba ben gelmeyeli
Aaaa hoşgeldin canım,özledim seni. Nasılsın.Hoşbuldum , çok özlemişim burayı , herşey değişmiş galiba ben gelmeyeli
Heeee o bakımdan sevindim ozaman bana burasi çokkk iyi geldi aylardir burdayim arkadaslarimi çokkkkk seviyorum onlarda beni seviyordur belkiAz yiyince iyi hissediyorum. Karnım şişmiyor. Midem ağrımıyor..
Ben şahsen çok seviyorum seniHeeee o bakımdan sevindim ozaman bana burasi çokkk iyi geldi aylardir burdayim arkadaslarimi çokkkkk seviyorum onlarda beni seviyordur belki
Teveccunuz efenim benim bende sizleri seviyorum çokkk utandimBen şahsen çok seviyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?