Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güzel menü ve spor
Geçmiş olsun 6 ay kirlenmesin
Ah daha bitmedi ki

Sağol canım

Diyetisyene mi gidiyordun sen. Diyetisyen menüsüne benzemiş gayet güzel canım afiyet olsun
Teşekkürler canım diyetisyenlerim burada ben pek bilmiyorum ne proteindir ne nasıl yenmeli akşama doğru neyi daha artırmalı neyi azaltmalı. Burası çok iyi geldi bana sizlerin sayesinde E Elif_Eylul sportie Zipzip-

Ayyyy çokkk sevindim canım güzel gidiyorsun böyle gidersen listeye girersin,girdi mi de kim tutar seni düzenli menunu paylaski burdan kopma zaten emin ol hedefine enkisa zamanda ulasicaksin gayet güzel gidiyorsun

Teşekkür ederim canım
Ayyyy çokkk sevindim canım güzel gidiyorsun böyle gidersen listeye girersin,girdi mi de kim tutar seni düzenli menunu paylaski burdan kopma zaten emin ol hedefine enkisa zamanda ulasicaksin gayet güzel gidiyorsun
Teşekkürler desteklerin için canım.mm Son 2 yıldır hiç bu kadar iyi hissetmedim kendimi. Yemek konusunda yaani

Az yiyince iyi hissediyorum. Karnım şişmiyor. Midem ağrımıyor..
Heeee o bakımdan sevindim ozaman bana burasi çokkk iyi geldi aylardir burdayim arkadaslarimi çokkkkk seviyorum onlarda beni seviyordur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…