Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Seloş hepsini çok beğendi

2 Haziran salı menüsü
12.30 kahvaltı

Artı bir dilim kepek ekmeği.

17.00 akşam
15 adet küçük boy sarma (bulgur ve pirinçli), yarım kase cacık.
Sabah ekmeği 1 dilim yedim ki sarmadan biraz fazla yiyeyim, akşam çok acikip başka şeylere saldirmayayim.

17.00den sonra sadece şekersiz çay içtim, ağzıma tek lokma koymadım.

3 litre su
50 dakika kardiyo spor
32 dakika pilates

Valla şekerim menülerine nasıl yorum yapıyım ki , ancak feyz almam lazım ki bende çıtı pıtı olıyım

Ama olucam oğlumun doğumgünü 30 temmuz o güne kadar bambaşka bir ben olmaya karar verdim
Burası bana çok iyi geldi

Müthişsin hocam spor da var miss

Başladım bakalım canım çok şükür. İradem iyidir aslında, o zamanlar biraz rahatlamam lazımdı bıraktım gitti. İlk birkaç kilo bende de hızlı gidecektir sanırım. Artık çok daha sık burda olurum. Okulun işlerini bitirmek üzereyim inşallah.

Süper sevindim . Bende öyle bile isteye yedim ama ne yedim, canım sağolsun bak veriyorum işte kalanlarda ama öyle ama böyle gidecek

Benim oğlum da 27 temmuz doğumlu, sanırım ikisi de 2012 liydi. Ben de 10 temmuza kadar 60 kiloya düşmek istiyorum, inşallah oluruz.

Benim oğlum da 27 temmuz doğumlu, sanırım ikisi de 2012 liydi. Ben de 10 temmuza kadar 60 kiloya düşmek istiyorum, inşallah oluruz.

Evet canım yılları aynı 3 gün fark var aralarında, benimki artık yavaş yavaş bunalmaya başladı, az kaldı okulun bitmesine de

Oğluşunun doğumgününde 50 li kolada olursun inşallah ikimizde

Süper sevindim . Bende öyle bile isteye yedim ama ne yedim, canım sağolsun bak veriyorum işte kalanlarda ama öyle ama böyle gidecek
Arada öylesi de lazım ya, çok uzun zamandır işten uzak evde kalmamıştık, üstüne bı de yiyip keyif yaptık ne güzel el birliğiyle veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…