Sporticim ben de çok beğendim Aşk 101 i çocuklar çok güzel oynamışlar. Devamı gelir inşallah.ben türk olarak en son Atiye ve aşk101 i izledim.
Aşk 101'e bayıldım, biran önce devamı gelsin istiyorum
Vazgeçmedim canim o kadar yoğun geciyoki unutuyorum yarın yine başlayacam inşallah
Benimki artık ağlamaya başladı. Deniz mevsimi geldi ya sancıları tuttu çocuğumun. Soğuk havalarda dert etmemişti.Evet canım yılları aynı 3 gün fark var aralarında, benimki artık yavaş yavaş bunalmaya başladı, az kaldı okulun bitmesine de
Oğluşunun doğumgününde 50 li kolada olursun inşallah ikimizde
Senin kız kaç yaşındaBen kız da almis bugün lazere gitme diyorum ama dinlemiyo
Sporticim ben de çok beğendim Aşk 101 i çocuklar çok güzel oynamışlar. Devamı gelir inşallah.
Ne bu canım ben de yapayım. Çok sorunlu karnım, ameliyat bile düşünüyorum 55 kiloya gelince.Ben sabah gözümü açtığım gibi yapıyorum bak 1 aya inanılmaz farkı göreceksin net
Teveccüh ediyorsun cnm bnm bizim seni takip etmemiz lazımValla şekerim menülerine nasıl yorum yapıyım ki , ancak feyz almam lazım ki bende çıtı pıtı olıyım
Ama olucam oğlumun doğumgünü 30 temmuz o güne kadar bambaşka bir ben olmaya karar verdim ❤
Burası bana çok iyi geldi
Muhteşem bir menü ve spor, su da alkışı hakediyor.2 haziran
09.00
Peynir
Yeşil zeytin
1 yumurta
Domates salatalık
2 erik
17.00
1 tabak etli keşkek
Salata
Ayran
1 kibrit kutusu ezine
Su 3.5 lt
Spor 25 dk step 75p
40 dk bisiklet 120 p
300 zıplama 37 p
232pZipzip- @hasbeenandgone
Afiyet olsun canım çok hafif gecirmissin günü. Salatana ağzım sulandı. Lahana çok güzel oluyor, restoranda yemiştim, evde de denemek lazım.2 haziran
Sabah:tost domates zeytin peynir çay
Ara:1 avuç kiraz
Aksam:haşlanmış brokoli kuşkonmaz lahana salatası Eki Görüntüle 2643674
Sporun da gayet iyi tebrik ederimIyi geceler herkese
Su:2 litre hava çok sıcak burda
Spor:6500 adim 2 saat akşam işim 1 saat temizlik
Zipzip-
Aaaa bak iddia ediyorum 2 ay aralıksız yap şu sabah egzersizini dua edersin banaNe bu canım ben de yapayım. Çok sorunlu karnım, ameliyat bile düşünüyorum 55 kiloya gelince.
Kaydettim canım, sabah ilk işim aç karnına yapmak olacak. Umarım doğru videoyu bulabilirim. İnşallah toparlanır karnım, duacin olurum valla.Aaaa bak iddia ediyorum 2 ay aralıksız yap şu sabah egzersizini dua edersin bana
Youtube tan 8 dakika karın brazil videosu 10 dakkalık
Önceden ısınıp yapman iyi olur ama takılma
Ben hiç ısınmadan da yaptığım çok oldu
Tabiki sadece bu değil ama bu mutlaka olmalı ekstra başka da yaparsın
Bana özelden link atabilir misin canım müsait olunca.Aaaa bak iddia ediyorum 2 ay aralıksız yap şu sabah egzersizini dua edersin bana
Cnm karın çalışmak için ısınmaya gerek yoktur yapabilirsiniz direktAaaa bak iddia ediyorum 2 ay aralıksız yap şu sabah egzersizini dua edersin bana
Sabah atarımBana özelden link atabilir misin canım müsait olunca.
Ben 87 _ 88 kilo ile izne ayrılmıştım , hayatımda çok büyük değişiklikler oldu ,koronada kötü etkiledi herkesi eve kapattı ama düzeliyor herşey güzel olacakKaç kiloyla ayrılmıştın burdan canim. Ben 3 ay önce falan 59 kiloyla mezun oldum ama bu karantina ve farklı planlar yüzünden kilo aldım. 67-68 arasiyim. Bugün ciddi şekilde tekrar başladım. İnşallah yine bir arada başarırız canım. Sende durumlar nasıl, hayatında değişiklik falan var mı.
Babasının ikide bir gelip eşyaları almasına çok sinir olmuştum. Dizi on numara beş yildizdi hakkaten...Ay sorma sabırsızlıkla bekliyorum , sinan mıydı köşkre oturan çocuk dedesiyle hani
Ona bayıldım oğlumda büyüyünce öyle olsa dedim
Hepsi ayrı iyiydi, bi de beni lise yıllarıma götürdü
MerhabaaMerhaba canım aramıza hoşgeldin. Bir süredir yoktum buralarda. Sanırım diyetisyen menüsü uyguluyorsun, afiyet olsun gayet güzel. Sporun muhteşem.
Ama diyetisyen menüsü buBenide yiyinmiiiibu menüden sonra dahada yemeyimi dusunuyon gııı ogleni akşamla yet degistirseydin.daha güzel olurdu hem bulgur hem nohut
Diyetisyen veriyo canım sabah öğlen akşam salata var menümdeMenün gayet güzel canım afiyet olsun bence gece salata yeme.
Niye hurmayla geçirme gereği duydun canım
Detoxları ben yapmıyorum ki diyetisyenin verdiği saatlerde içiyorum akşam biraz fazla olmuş olabilir ben ayarladım komşumda yediğim için normalde menüm daha farklıydı ama detox benlik değil diyetisyenin verdiği saate göreCanım yorumları almışın zaten gittikçe menüler düzene oturur
Bak sen şu terbiyesizebu ka sporu ne ara ve hangi enerjiyle yaptın pesssss diyorum
Şapka çıkarıyorum önünde
Sanki bana koruma menüsü gibi geldi
Çok geçmiş olsun, meyveler fena
Canım detox detox ama akşam biraz fazla olmuş diyim ben sana
Hemen bir detox programı sanki , daha diyetin başında yapmak istemen ödem atmak falan mı
Ben her zaman sağlıklı beslenmeyi savunuyorum
Afiyet olsun canım, dengeli bulsamda protein çok fazla, ama sebze pek yok. Çok yoğun spor yaptığında proteini artırabilirsin
Acayip olmuş böyle beslenince çok güzel eksi oluyo işte bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?