Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canım yılları aynı 3 gün fark var aralarında, benimki artık yavaş yavaş bunalmaya başladı, az kaldı okulun bitmesine de

Oğluşunun doğumgününde 50 li kolada olursun inşallah ikimizde
Benimki artık ağlamaya başladı. Deniz mevsimi geldi ya sancıları tuttu çocuğumun. Soğuk havalarda dert etmemişti.

İnşallah oluruz canım

Sporticim ben de çok beğendim Aşk 101 i çocuklar çok güzel oynamışlar. Devamı gelir inşallah.

Ay sorma sabırsızlıkla bekliyorum , sinan mıydı köşkre oturan çocuk dedesiyle hani
Ona bayıldım oğlumda büyüyünce öyle olsa dedim
Hepsi ayrı iyiydi, bi de beni lise yıllarıma götürdü

Teveccüh ediyorsun cnm bnm bizim seni takip etmemiz lazım

Muhteşem bir menü ve spor, su da alkışı hakediyor.
2 haziran
Sabah:tost domates zeytin peynir çay
Ara:1 avuç kiraz
Aksam:haşlanmış brokoli kuşkonmaz lahana salatası Eki Görüntüle 2643674
Afiyet olsun canım çok hafif gecirmissin günü. Salatana ağzım sulandı. Lahana çok güzel oluyor, restoranda yemiştim, evde de denemek lazım.
Iyi geceler herkese
Su:2 litre hava çok sıcak burda
Spor:6500 adim 2 saat akşam işim 1 saat temizlik
Zipzip-
Sporun da gayet iyi tebrik ederim

Ne bu canım ben de yapayım. Çok sorunlu karnım, ameliyat bile düşünüyorum 55 kiloya gelince.
Aaaa bak iddia ediyorum 2 ay aralıksız yap şu sabah egzersizini dua edersin bana
Youtube tan 8 dakika karın brazil videosu 10 dakkalık
Önceden ısınıp yapman iyi olur ama takılma
Ben hiç ısınmadan da yaptığım çok oldu
Tabiki sadece bu değil ama bu mutlaka olmalı ekstra başka da yaparsın

Kaydettim canım, sabah ilk işim aç karnına yapmak olacak. Umarım doğru videoyu bulabilirim. İnşallah toparlanır karnım, duacin olurum valla.

Bana özelden link atabilir misin canım müsait olunca.

Cnm karın çalışmak için ısınmaya gerek yoktur yapabilirsiniz direkt

Ben 87 _ 88 kilo ile izne ayrılmıştım , hayatımda çok büyük değişiklikler oldu ,koronada kötü etkiledi herkesi eve kapattı ama düzeliyor herşey güzel olacak

Ay sorma sabırsızlıkla bekliyorum , sinan mıydı köşkre oturan çocuk dedesiyle hani
Ona bayıldım oğlumda büyüyünce öyle olsa dedim
Hepsi ayrı iyiydi, bi de beni lise yıllarıma götürdü
Babasının ikide bir gelip eşyaları almasına çok sinir olmuştum. Dizi on numara beş yildizdi hakkaten...

Benide yiyinmiiiibu menüden sonra dahada yemeyimi dusunuyon gııı ogleni akşamla yet degistirseydin.daha güzel olurdu hem bulgur hem nohut
Ama diyetisyen menüsü bu bide komşuya gittim orda menü buydu daha evden götürmedim hem çok değil ki çok mu bilemedim

Detoxları ben yapmıyorum ki diyetisyenin verdiği saatlerde içiyorum akşam biraz fazla olmuş olabilir ben ayarladım komşumda yediğim için normalde menüm daha farklıydı ama detox benlik değil diyetisyenin verdiği saate göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…