Öteki tarafHangi film
Aslında hiç düşündüğün gibi değilKorktum
Enerji tavan yaparsa bilememAkşam 9 gibi çayın yanına 3 kaju 2 badem 1 fıstık yedim.. bişi olur mu ki
Senin yaşın kadar ortim olduKactane değiştirdin orti
En uzun 2 gün sürdüSonuçlar nasıl oldu sende. Kaç gün yapabildin
Gitti İsveç gördünnnnnAkşam 9 gibi çayın yanına 3 kaju 2 badem 1 fıstık yedim.. bişi olur mu ki
Yarı mezun sayılır kaptan kapıdan kovdu ben damdan girdimMerhaba kaptanim ben birturlu motive olamiyorum oyuzden gelmeye yüzüm olmadi
Gulumse24 mezunmu oldun canim tebrik ederim
Valla bunun yüzünden bırakan başka takıma gidenler oldu hep benim yüzümdenÇok saçmaburaya fikir edinmek doğruları öğrenmek birbirimize destek olmak için geliyoruz ilk günden beri de bunu fazlasıyla hissediyorum
Abbowwww benide hiç dememiş aşk olaTeşekkürler canım diyetisyenlerim buradaben pek bilmiyorum ne proteindir ne nasıl yenmeli akşama doğru neyi daha artırmalı neyi azaltmalı. Burası çok iyi geldi bana sizlerin sayesinde @Eliff Eylull sportie Zipzip-
Geçen etiket yapmıştım seni uzun zamandır girmemişsin kulaklarını çinlattim iyiki geldin sevindim seni gördüğümeHoşbuldum , çok özlemişim burayı , herşey değişmiş galiba ben gelmeyeli
Belki ama kesin olmamakla beraberHeeee o bakımdan sevindim ozaman bana burasi çokkk iyi geldi aylardir burdayim arkadaslarimi çokkkkk seviyorum onlarda beni seviyordur belki
Kızlar 150 sayfa geçmiş vardı, okurum dedim yaparım dedim ama yapamadım. Güncele geldim sohbet edeyim diye. Ben de menü yazmaya başlıyorum artık. Çok şükür diyete tekrar başladım.
Kraliçe eltim sahalara dönduuu2 Haziran salı menüsü
12.30 kahvaltı
Eki Görüntüle 2643677
Artı bir dilim kepek ekmeği.
17.00 akşam
15 adet küçük boy sarma (bulgur ve pirinçli), yarım kase cacık.
Sabah ekmeği 1 dilim yedim ki sarmadan biraz fazla yiyeyim, akşam çok acikip başka şeylere saldirmayayim.
17.00den sonra sadece şekersiz çay içtim, ağzıma tek lokma koymadım.
3 litre su
50 dakika kardiyo spor
32 dakika pilates
Hayırdır inşallah, umarım hepsi düzene girecek şeylerdir.Ben 87 _ 88 kilo ile izne ayrılmıştım , hayatımda çok büyük değişiklikler oldu ,koronada kötü etkiledi herkesi eve kapattı ama düzeliyor herşey güzel olacak
Elticim kürkçü dükkanına döndüm
Ben de hala uyanigim elticanSaat 02.36 millette pireler uçuyor ben geçmiş yapıyorum aklımla zorum nekiramazan bitti gülümse zıbar yat
Günaydın kızlar
2 haziran
Kahvaltı(10 da)
2 dilim ekmek
4 dilim peynir
5 zeytin
Biraz sucuklu yumurta
Karpuz
Salatalık
Öğlen (14 de)
1 kupa sütlü şekersiz nescafe
10 çilek
Aksam (17 de)
1 kase yulaflı yoğurt
2 erik
Su 2 lt
30 dk eliptik 120 puan
30 dk acık hava da bisiklet 90 puan
2 saat ev isi 60 puan
Toplam 270 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?