Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- ben geldim birkac günlük yorgunluk iç sıkıntısı falan derken bugün iyice dinlenip tembellik yapıp kendime geldim aynaya baktım hiç hirsey için geç değil vücudum tuhaf bir şekilde 4 5 günlük Leslie ile sıkılasmis bu cumaya bomba gibi geliyorum inşallah eskiye göre ya sabit kalacağım yada bir iki Gr vermiş olurum bilemiyorum şimdilik sabit olsam da kabul oluyor mu kaptan

Dün depresyon un dibini görmüştüm galiba evde sadece oturdum ya ne kitabımı okudum ne başka bişey sürekli TV izledim hemde en saçma kanalları

bu saat oldu kahvaltı yapmadim
ilaç atıp 1 .5 saat boyunca birşey yememem lazım ama umrumda değil eski kararlı halime geri döndüm pes etmek yok

Birazda sayende kaptan sen bu hallerini hoş gormeseydin

Afiyet olsun menü - spor çok güzel

Biraz saatleri dengelemek de bocalıyorum ilk günler, if mi yapsam az az sık sık mı derken dengesiz oluyor aslında öğünlerim.
Zamanla tam oturacak inşaallah
Ben if başladım canım, çok da iyi hissettim kendimi. Sadece akşam çayını bırakmak zor olacak gibi.

Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel.
Afiyet olsun canım çok güzel başlamışsın. İnşallah güzel sonuçlar alacağız.
5000adim 75 p +30 dk yürüyüş 30p
150ziplama 18.75p
30mekik 5p
20squat 3p
90 bacak bölgesel 12.5
60sn plank 20p
164.25 dünkü sporum Zipzip-
Tebrik ederim canım çok güzel spor yapmışsın

Ben if başladım canım, çok da iyi hissettim kendimi. Sadece akşam çayını bırakmak zor olacak gibi.
Bu if diyeti dediğiniz peygamber efendimizin hadisi acıkınca yiyin çok doymadan kalkın normalde bir insan 5 saatte bir acıkır sabah 10 dankahvaltiysa 15 de öğlen yemeği 20 de akşam yemeği bitti tüm bunlara uysqk zaten kilo vereceğiz benim bir tanıdığım öyle tatlı sevmez bu saatlerden de hiç şaşmaz sonrasında ve aralarda hiç birşey tuketmez 80 yaşında hala fit bütün yemek lerden de yer ve gençliğinden beri öyleymiş

Bakarsan evet sünnete uyun günde iki öğün.. karatay da öyle diyo zaten..

Canım aralıklı oruç, müsait olunca yazayım
Hoşbulduk canım, sen de başlamışsın ne güzel. Dünden bugüne çok güzel bir rakam gördüm. İlk günlerde şişkinlik falan hızlıca gidecek belli ki.
Oh ne güzel canım
Bakıyım canım ilk haftayı atlatayım da
Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel.

Afiyet olsun canım çok güzel başlamışsın. İnşallah güzel sonuçlar alacağız.

Tebrik ederim canım çok güzel spor yapmışsın
İnşaallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…