- 18 Mayıs 2020
- 256
- 916
- 18
- 35
Afiyet olsun menü - spor çok güzel2 Haziran 2020 Salı
Sabah 08.30
1 Haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 adet zeytin
Yeşil çay
Spor sabah: 10:00
40 dk parkta yürüyüş
Ara öğün 11.00
Türk kahvesi
Öğle 13.30
2 porsiyon ton balıklı salata
1 dilim etimek
Ara öğün 15.00
1 kase kuru kayısılı yoğurt
Akşam 18.30
1 tabak kuru fasülye
1 kase yoğurt
Yarım tabak bulgur pilavı
Spor akşam : 19.00
30 dk bantta yürüyüş
2,5 Litre su ( yatana kadar 3 litre olur)
15 mekik
50 bel hareketi
40 kol dumbıl
20 squat
Ay yok sabah tarti hiç hoş degildi 4-5gibi salata yicem biraz dayanayimAz sütlü nescafe iç iyi geliyo valla .
Hoşbulduk canım, sen de başlamışsın ne güzel. Dünden bugüne çok güzel bir rakam gördüm. İlk günlerde şişkinlik falan hızlıca gidecek belli ki.
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar
Ben if başladım canım, çok da iyi hissettim kendimi. Sadece akşam çayını bırakmak zor olacak gibi.Biraz saatleri dengelemek de bocalıyorum ilk günler, if mi yapsam az az sık sık mı derken dengesiz oluyor aslında öğünlerim.
Zamanla tam oturacak inşaallah
Canım sen de hoşgeldin takıma. Gidecek inşallah o kilolar.B
Bugün 10 numara menü yapicam kendime
Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel.Günaydın kızlar
2 haziran
Kahvaltı(10 da)
2 dilim ekmek
4 dilim peynir
5 zeytin
Biraz sucuklu yumurta
Karpuz
Salatalık
Öğlen (14 de)
1 kupa sütlü şekersiz nescafe
10 çilek
Aksam (17 de)
1 kase yulaflı yoğurt
2 erik
Su 2 lt
30 dk eliptik 120 puan
30 dk acık hava da bisiklet 90 puan
2 saat ev isi 60 puan
Toplam 270 puan
Afiyet olsun canım çok güzel başlamışsın. İnşallah güzel sonuçlar alacağız.
Tebrik ederim canım çok güzel spor yapmışsın5000adim 75 p +30 dk yürüyüş 30p
150ziplama 18.75p
30mekik 5p
20squat 3p
90 bacak bölgesel 12.5
60sn plank 20p
164.25 dünkü sporumZipzip-
Bu if diyeti dediğiniz peygamber efendimizin hadisi acıkınca yiyin çok doymadan kalkınBen if başladım canım, çok da iyi hissettim kendimi. Sadece akşam çayını bırakmak zor olacak gibi.
Kız kahveden nolcak?Ay yok sabah tarti hiç hoş degildi 4-5gibi salata yicem biraz dayanayim
Churchill deneyin kalorisiz ve tok tutuyorAy yok sabah tarti hiç hoş degildi 4-5gibi salata yicem biraz dayanayim
Bakarsan evet sünnete uyunBu if diyeti dediğiniz peygamber efendimizin hadisi acıkınca yiyin çok doymadan kalkınnormalde bir insan 5 saatte bir acıkır sabah 10 dankahvaltiysa 15 de öğlen yemeği 20 de akşam yemeği bitti tüm bunlara uysqk zaten kilo vereceğiz benim bir tanıdığım öyle tatlı sevmez bu saatlerden de hiç şaşmaz sonrasında ve aralarda hiç birşey tuketmez 80 yaşında hala fit bütün yemek lerden de yer ve gençliğinden beri öyleymiş
Canım aralıklı oruç, müsait olunca yazayımİF nasil oluyo bende bir türlü bakamadim yapayım mı diyorum ama bir türlü arastiramadimki elime aliyorum telefonu buraya yaziyorum sonra kiz aliyo video seyrediyo sonra şarj bitiyo onu takiyom gene aliyom telefonu elime gene buraya takiliyom kiz gene goruyo elimden aliyo bütün gün boyle gidiyor
Oh ne güzel canımHoşbulduk canım, sen de başlamışsın ne güzel. Dünden bugüne çok güzel bir rakam gördüm. İlk günlerde şişkinlik falan hızlıca gidecek belli ki.
Bakıyım canım ilk haftayı atlatayım daBen if başladım canım, çok da iyi hissettim kendimi. Sadece akşam çayını bırakmak zor olacak gibi.
İnşaallah canımAfiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel.
Tebrik ederim canım çok güzel spor yapmışsın
Sağol canımAfiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel.
Tebrik ederim canım çok güzel spor yapmışsın
Evde soda yok cikarsam alayım yarin için , teşekkür ederimChurchill deneyin kalorisiz ve tok tutuyor
Çay içtim iki kupa 3.yu icicem simdi süt var onda ya:)Kız kahveden nolcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?