Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslında fazla değil ama çeşit olunca fazla gibi göründü toplamda 2 meyveye denk geliyor ki diyetisyen listemde hergün 2 ya da 3 meyve oluyordu
Benim gunde iki defa ara öğünlerde 1 porsiyon meyve vardı yanında bir çay bardağı süt yada 2 tane galetayla

Benim gunde iki defa ara öğünlerde 1 porsiyon meyve vardı yanında bir çay bardağı süt yada 2 tane galetayla

Benimde öyleydi. Meyve hakkının biri taze meyve biri kuru meyve olsun demişti. Bende akşamları sütlü kahve yapıp yanında gün kurusunun içine ceviz koyup yiyordum ooo o bana öyle güzel geliyordu ki çok mutlu oluyordum

Dogru olan o aslinda meyveye de ihtiyacimiz var bizim ama biz yemiyoruz yada aramiyoruz yaninda ille yogurt,ayran,sut yada kuruyemiş veriliyo dengelesin diye

Benim ikiside yaş olurdu evde ne varsa kız ben masadan kalkamiyordumki kahvaltı bitti ara öğün hazırla onu ye ogleni hazirla gına gelmisti aksam saat 21 de yine ara ogunum vardı tarçınlı yoğurt

Çok haklısın canım, bizler de ağzımız hiç boş durmasın derdindeyiz. Ben virüs yüzünden evdeyim şimdi ama okul zamanı ancak if düzeninde yiyebiliyordum. Zamanım ancak ona uyuyordu. Şimdi de o düzeni kurdum, hemen de etkisini görmeye başladım. Yeme düzenim sabah 12, akşam 5. Aralarda falan da bişey yemek yok. Sen naptın, biraz daha iyi misin, motive olabildin mi.

2 haziran
Sabah:tost domates zeytin peynir çay
Ara:1 avuç kiraz
Aksam:haşlanmış brokoli kuşkonmaz lahana salatası Eki Görüntüle 2643674

Afiyet olsun abla çok güzel

Uzun uzun sarma açıklaması yaptın yoksa biliyorsun taşlanacaksın Afiyet olsun gayet güzel

Akşamı hafif geçirmişsin güzel olmuş canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun

Bugün güzel olmuş canım afiyet olsun

İnşallah istediği bölüme yerleşir.
Erken yaşta evliliğin zorluğu vardır ama genc yaşta genç kız sahibi olmak da cok güzel ya....
Evet ablacim zorlukla buyuttum kızım dogdugunda ebe kalcasini çıkarttı 3kere ameliyat oldu 9aylikken ameliyat kapilarinda bekledim ama şükürler olsun rabbime bir eser kalmadi simdi,saglik okudu ablacim hemşirelik istiyordu Acıbadem de yapti stajını üniversitede hangi bolumu ister yada değiştirir kismet

Eksiği görüyorum ooo diyorum süper akşam bakıyorum yine aynı. Eşimde sporun etkisiyle fazla cikiyosundur biraz zaman geçsin vücudun alışsın normale dönecek diyor ama bilemedim
Akşam tartida artı çıkarsın canım. Kilo ölçümü sabah aç karnına tuvaletten sonra, mümkün olan en az kıyafetle alınır. Akşamları boşuna tartılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…