Benim gunde iki defa ara öğünlerde 1 porsiyon meyve vardı yanında bir çay bardağı süt yada 2 tane galetaylaAslında fazla değil ama çeşit olunca fazla gibi göründütoplamda 2 meyveye denk geliyor ki diyetisyen listemde hergün 2 ya da 3 meyve oluyordu
Geldiğine göre surprizimi yapa bilirimEve geldik az sonra geçmiş yaparim cook yoruldum calismak hic bana gore degilmis
Benim gunde iki defa ara öğünlerde 1 porsiyon meyve vardı yanında bir çay bardağı süt yada 2 tane galetayla
Dogru olan o aslinda meyveye de ihtiyacimiz var bizim ama biz yemiyoruz yada aramiyoruz yaninda ille yogurt,ayran,sut yada kuruyemiş veriliyo dengelesin diyeBenim gunde iki defa ara öğünlerde 1 porsiyon meyve vardı yanında bir çay bardağı süt yada 2 tane galetayla
dediydim iste biseyler var sende
Yok artık... maşallah kuzum ya...Büyük olan 18yasinda ablacim
Benim ikiside yaş olurdu evde ne varsa kız ben masadan kalkamiyordumki kahvaltı bitti ara öğün hazırla onu ye ogleni hazirla gına gelmisti aksam saat 21 de yine ara ogunum vardı tarçınlı yoğurtBenimde öyleydi. Meyve hakkının biri taze meyve biri kuru meyve olsun demişti. Bende akşamları sütlü kahve yapıp yanında gün kurusunun içine ceviz koyup yiyordum ooo o bana öyle güzel geliyordu ki çok mutlu oluyordum
Evet ablacim busene kazanirsa üniversite ye gitcek olmadi seneye kismet 17yasinda evlendim oyuzdenYok artık... maşallah kuzum ya...
Allah bahtını açık etsin.
Çok haklısın canım, bizler de ağzımız hiç boş durmasın derdindeyiz. Ben virüs yüzünden evdeyim şimdi ama okul zamanı ancak if düzeninde yiyebiliyordum. Zamanım ancak ona uyuyordu. Şimdi de o düzeni kurdum, hemen de etkisini görmeye başladım. Yeme düzenim sabah 12, akşam 5. Aralarda falan da bişey yemek yok. Sen naptın, biraz daha iyi misin, motive olabildin mi.Bu if diyeti dediğiniz peygamber efendimizin hadisi acıkınca yiyin çok doymadan kalkınnormalde bir insan 5 saatte bir acıkır sabah 10 dankahvaltiysa 15 de öğlen yemeği 20 de akşam yemeği bitti tüm bunlara uysqk zaten kilo vereceğiz benim bir tanıdığım öyle tatlı sevmez bu saatlerden de hiç şaşmaz sonrasında ve aralarda hiç birşey tuketmez 80 yaşında hala fit bütün yemek lerden de yer ve gençliğinden beri öyleymiş
Meyvenin şekerini düşürdün diye evetDogru olan o aslinda meyveye de ihtiyacimiz var bizim ama biz yemiyoruz yada aramiyoruz yaninda ille yogurt,ayran,sut yada kuruyemiş veriliyo dengelesin diye
2 haziran
Sabah:tost domates zeytin peynir çay
Ara:1 avuç kiraz
Aksam:haşlanmış brokoli kuşkonmaz lahana salatası Eki Görüntüle 2643674
2 Haziran salı menüsü
12.30 kahvaltı
Eki Görüntüle 2643677
Artı bir dilim kepek ekmeği.
17.00 akşam
15 adet küçük boy sarma (bulgur ve pirinçli), yarım kase cacık.
Sabah ekmeği 1 dilim yedim ki sarmadan biraz fazla yiyeyim, akşam çok acikip başka şeylere saldirmayayim.
17.00den sonra sadece şekersiz çay içtim, ağzıma tek lokma koymadım.
3 litre su
50 dakika kardiyo spor
32 dakika pilates
Günaydın kızlar
2 haziran
Kahvaltı(10 da)
2 dilim ekmek
4 dilim peynir
5 zeytin
Biraz sucuklu yumurta
Karpuz
Salatalık
Öğlen (14 de)
1 kupa sütlü şekersiz nescafe
10 çilek
Aksam (17 de)
1 kase yulaflı yoğurt
2 erik
Su 2 lt
30 dk eliptik 120 puan
30 dk acık hava da bisiklet 90 puan
2 saat ev isi 60 puan
Toplam 270 puan
Hayırlı sabahlar
2 haziran menüsü
Kahvaltı 12
1 Haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık
Ara 16
1 elma
1 bardak süt
Akşam 19
Yarım kase mercimek çorbası
1 tavuk but 3 yk bulgur pilavı
Salata
2 lt su
İnşallah istediği bölüme yerleşir.Evet ablacim busene kazanirsa üniversite ye gitcek olmadi seneye kismet 17yasinda evlendim oyuzden
En güzeli iki öğün valla, hem daha az iş çıkıyorBakarsan evet sünnete uyungünde iki öğün.. karatay da öyle diyo zaten..
Beğendim canım, tabi biraz zor geldi bazı hareketler ama birkaç güne alışırım herhalde.Sevindim beğendin mi peki ?
Evet ablacim zorlukla buyuttum kızım dogdugunda ebe kalcasini çıkarttı 3kere ameliyat oldu 9aylikken ameliyat kapilarinda bekledim ama şükürler olsun rabbime bir eser kalmadi simdi,saglik okudu ablacim hemşirelik istiyordu Acıbadem de yapti stajını üniversitede hangi bolumu ister yada değiştirir kismetİnşallah istediği bölüme yerleşir.
Erken yaşta evliliğin zorluğu vardır ama genc yaşta genç kız sahibi olmak da cok güzel ya....
Akşam tartida artı çıkarsın canım. Kilo ölçümü sabah aç karnına tuvaletten sonra, mümkün olan en az kıyafetle alınır. Akşamları boşuna tartılmaEksiği görüyorum ooo diyorum süper akşam bakıyorum yine aynı. Eşimde sporun etkisiyle fazla cikiyosundur biraz zaman geçsin vücudun alışsın normale dönecek diyor ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?