Afiyet olsun ne yorum yapacağımı şaşırdım2 Haziran Salı
Kahvaltı 11.00
2 yağda yumurta
2 parmak beyaz peynir
5 zeytin
4-5 lokma ekmek bal
16.30
1 minik muz
1 minik kayısı
1 erik
5-6 çilek
1 bardak süt
19.30
1 kase cacık
Su fazla içemedim yatana kadar 1.5 yapmaya çalışacağım.
Şuan 8 bin adım ama 10bine tamamlayacağım.
Hosgeldin tekrardan canim,istikrarlı olman güzel ama sabit gelmen güzel olmaz eksiyle bekliyoruz sabit hiçbirşeyi değiştirmez daha çokkk kararlı olki kendindeki değişikleri baskalarida görsün imrensin,lütfen biraz tatlıdan uzak durman dilegiyleZipzip- ben geldim birkac günlük yorgunluk iç sıkıntısı falan derken bugün iyice dinlenip tembellik yapıp kendime geldim aynaya baktım hiç hirsey için geç değil vücudum tuhaf bir şekilde 4 5 günlük Leslie ile sıkılasmis bu cumaya bomba gibi geliyorum inşallah eskiye göre ya sabit kalacağım yada bir iki Gr vermiş olurum bilemiyorum şimdilik sabit olsam da kabul oluyor mu kaptan
Dün depresyon un dibini görmüştüm galiba evde sadece oturdum ya ne kitabımı okudum ne başka bişey sürekli TV izledimhemde en saçma kanalları
bu saat oldu kahvaltı yapmadim
ilaç atıp 1 .5 saat boyunca birşey yememem lazım ama umrumda değil eski kararlı halime geri döndüm pes etmek yok
Birazda sayende kaptan sen bu hallerini hoş gormeseydin
İnsallaaah gidecek. Çok hoş buldummCanım sen de hoşgeldin takıma. Gidecek inşallah o kilolar.
Tatlı mı lokum dahil tamamen çıkardım hayatımdan pazar günü saat 3 ye beni bekliyor bir porsiyon bundan sonra böyleHosgeldin tekrardan canim,istikrarlı olman güzel ama sabit gelmen güzel olmaz eksiyle bekliyoruz sabit hiçbirşeyi değiştirmez daha çokkk kararlı olki kendindeki değişikleri baskalarida görsün imrensin,lütfen biraz tatlıdan uzak durman dilegiyle
Yemek yedigin icin olabilirmi canim gün boyunca yemek su vs.seyler tuketiyoruz 2kilo bile oynar bende oyle ertesi gun gene ayni kilodayim dikkat edersem eksiyi görüyorumZipzip- kaptanimmm her sabah akşam tartiliyorum. Ama neden akşamları sabahkinden fazla geliyo kilom anlamıyorum yaa sanki ben gram veriyor akşamına alıyor gibiyim
bencede kilo verene kadar herşeyi cikart hayatindan sen hergun yiyosun geldiğinden beri lokumu gectim hep tatli yedin olmaz yapma bunu kendineTatlı mı lokum dahil tamamen çıkardım hayatımdan pazar günü saat 3 ye beni bekliyor bir porsiyon bundan sonra böyle
menun guzel canim afiyet olsun spor yapmamissinHayırlı sabahlar
2 haziran menüsü
Kahvaltı 12
1 Haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık
Ara 16
1 elma
1 bardak süt
Akşam 19
Yarım kase mercimek çorbası
1 tavuk but 3 yk bulgur pilavı
Salata
2 lt su
Eksiği görüyorum ooo diyorum süper akşam bakıyorum yine aynı. Eşimde sporun etkisiyle fazla cikiyosundur biraz zaman geçsin vücudun alışsın normale dönecek diyor ama bilemedimYemek yedigin icin olabilirmi canim gün boyunca yemek su vs.seyler tuketiyoruz 2kilo bile oynar bende oyle ertesi gun gene ayni kilodayim dikkat edersem eksiyi görüyorum
Yarım bardak sütten nolcak sende..Çay içtim iki kupa 3.yu icicem simdi süt var onda ya:)
O yemeye artı gelirsen kellen keserdik zatinTartıldım 3 fatklı sonuç çıktı.. Ama hep yakın.. Benim tartın böyle yapmazdı.. pili azaldı galiba.. Ama her türlü eksideyim
Dogru tarti sabah wc sonrasi uzerinde kiyafet olmadan tartiltiginda elde edilirZipzip- kaptanimmm her sabah akşam tartiliyorum. Ama neden akşamları sabahkinden fazla geliyo kilom anlamıyorum yaa sanki ben gram veriyor akşamına alıyor gibiyim
SayılırOzaman mezun oldugun kilonun altında sin bildimmi
Spor yaptigin zaman zaten tartiya cikma canim kas yaptigin icin arti gelirsin eeee buna yemek suda dahil olunca tabikiiii fazla olucak sabah AC karnına normal olan haftada birkez ama biz dayanamayıp hergun cikiyoruz sen yap sporunu duzenli beslen zaten verirsinEksiği görüyorum ooo diyorum süper akşam bakıyorum yine aynı. Eşimde sporun etkisiyle fazla cikiyosundur biraz zaman geçsin vücudun alışsın normale dönecek diyor ama bilemedim
Az ama 1000kaloriden fazla :)Afiyet olsun canım çok çok az
Sporun kas şişmesi 2 saat sonra geçer canım akşama kadar yediklerin haliyle artı getirecektir en doğru tartı sabah aç karna wc sonrasi iç çamaşırıyla tartilmak ben öyle yapıyorumEksiği görüyorum ooo diyorum süper akşam bakıyorum yine aynı. Eşimde sporun etkisiyle fazla cikiyosundur biraz zaman geçsin vücudun alışsın normale dönecek diyor ama bilemedim
Afiyet olsun ne yorum yapacağımı şaşırdımmeyveler çok fazla ama akşamı hafif atlatmışsın
Kız akşama kadar yediklerin nerdeyse bende 1.5 kilo artı geliyorum ama sabaha eksi oluyor normalZipzip- kaptanimmm her sabah akşam tartiliyorum. Ama neden akşamları sabahkinden fazla geliyo kilom anlamıyorum yaa sanki ben gram veriyor akşamına alıyor gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?