Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun ne yorum yapacağımı şaşırdım meyveler çok fazla ama akşamı hafif atlatmışsın

Hosgeldin tekrardan canim,istikrarlı olman güzel ama sabit gelmen güzel olmaz eksiyle bekliyoruz sabit hiçbirşeyi değiştirmez daha çokkk kararlı olki kendindeki değişikleri baskalarida görsün imrensin,lütfen biraz tatlıdan uzak durman dilegiyle

Tatlı mı lokum dahil tamamen çıkardım hayatımdan pazar günü saat 3 ye beni bekliyor bir porsiyon bundan sonra böyle

Zipzip- kaptanimmm her sabah akşam tartiliyorum. Ama neden akşamları sabahkinden fazla geliyo kilom anlamıyorum yaa sanki ben gram veriyor akşamına alıyor gibiyim
Yemek yedigin icin olabilirmi canim gün boyunca yemek su vs.seyler tuketiyoruz 2kilo bile oynar bende oyle ertesi gun gene ayni kilodayim dikkat edersem eksiyi görüyorum

Tatlı mı lokum dahil tamamen çıkardım hayatımdan pazar günü saat 3 ye beni bekliyor bir porsiyon bundan sonra böyle
bencede kilo verene kadar herşeyi cikart hayatindan sen hergun yiyosun geldiğinden beri lokumu gectim hep tatli yedin olmaz yapma bunu kendine

menun guzel canim afiyet olsun spor yapmamissin

Yemek yedigin icin olabilirmi canim gün boyunca yemek su vs.seyler tuketiyoruz 2kilo bile oynar bende oyle ertesi gun gene ayni kilodayim dikkat edersem eksiyi görüyorum
Eksiği görüyorum ooo diyorum süper akşam bakıyorum yine aynı. Eşimde sporun etkisiyle fazla cikiyosundur biraz zaman geçsin vücudun alışsın normale dönecek diyor ama bilemedim

Zipzip- kaptanimmm her sabah akşam tartiliyorum. Ama neden akşamları sabahkinden fazla geliyo kilom anlamıyorum yaa sanki ben gram veriyor akşamına alıyor gibiyim
Dogru tarti sabah wc sonrasi uzerinde kiyafet olmadan tartiltiginda elde edilir
Diger tartilari dikkate alma canim

Eksiği görüyorum ooo diyorum süper akşam bakıyorum yine aynı. Eşimde sporun etkisiyle fazla cikiyosundur biraz zaman geçsin vücudun alışsın normale dönecek diyor ama bilemedim
Spor yaptigin zaman zaten tartiya cikma canim kas yaptigin icin arti gelirsin eeee buna yemek suda dahil olunca tabikiiii fazla olucak sabah AC karnına normal olan haftada birkez ama biz dayanamayıp hergun cikiyoruz sen yap sporunu duzenli beslen zaten verirsin

Sporun kas şişmesi 2 saat sonra geçer canım akşama kadar yediklerin haliyle artı getirecektir en doğru tartı sabah aç karna wc sonrasi iç çamaşırıyla tartilmak ben öyle yapıyorum

Kız akşama kadar yediklerin nerdeyse bende 1.5 kilo artı geliyorum ama sabaha eksi oluyor normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…