Yavrum benim çileli hayat herkesi bir şekilde buluyor. Çok şükür geçti gitti o zor günler. Daha da güçlendirdi seni. Maşallah kızına güzel bir hastanede yapmış stajını iyi de tecrübe kazanmıştır. Allah hayırlısını gönlüne düşürsün güzel sevdiği bir bölüm kazansın çabaları boşa gitmesin.Evet ablacim zorlukla buyuttum kızım dogdugunda ebe kalcasini çıkarttı 3kere ameliyat oldu 9aylikken ameliyat kapilarinda bekledim ama şükürler olsun rabbime bir eser kalmadi simdi,saglik okudu ablacim hemşirelik istiyordu Acıbadem de yapti stajını üniversitede hangi bolumu ister yada değiştirir kismet
Neye taşlanacagimi çok iyi bilirim canımAfiyet olsun abla çok güzel
Uzun uzun sarma açıklaması yaptın yoksa biliyorsun taşlanacaksınAfiyet olsun gayet güzel
Akşamı hafif geçirmişsin güzel olmuş canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Bugün güzel olmuş canım afiyet olsun
Findiğim senin küçük çocuğun var mıydı
Torunum var canim bende erken evlendim kızım çalışıyo ben bakıyorum fistigimaFindiğim senin küçük çocuğun var mıydı
Yarım muz yedimYarım bardak sütten nolcak sende..
Geçen gün kızım damadım geldi demiştin doğru...ama torunu duyunca yine şok oldum. Kayınvalide ve anneanne...ya ne kadar heyecan verici...benim sıpa evlense ben de babaanne olurum ama gözü o taraklarda hiç yok...Torunum var canim bende erken evlendim kızım çalışıyo ben bakıyorum fistigima
Çok geçmiş olsun canım,neyse ki bir şeyi kalmamış. İnşallah istediği bölümü de kazanır.Evet ablacim zorlukla buyuttum kızım dogdugunda ebe kalcasini çıkarttı 3kere ameliyat oldu 9aylikken ameliyat kapilarinda bekledim ama şükürler olsun rabbime bir eser kalmadi simdi,saglik okudu ablacim hemşirelik istiyordu Acıbadem de yapti stajını üniversitede hangi bolumu ister yada değiştirir kismet
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş.Hayırlı sabahlar
2 haziran menüsü
Kahvaltı 12
1 Haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık
Ara 16
1 elma
1 bardak süt
Akşam 19
Yarım kase mercimek çorbası
1 tavuk but 3 yk bulgur pilavı
Salata
2 lt su
Afiyet olsun canım çok güzel bir tabak.Sabah kahvaltım
1 br detox suyu 1 br ceviz suyu
Bi dilim ekmek
Eki Görüntüle 2643857
Kızlar ceviz suyu süper işe yarıyo tavsiye ederim
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım güzel menü olmuş.
Afiyet olsun canım çok güzel bir tabak.
Öperim canimGeçen gün kızım damadım geldi demiştin doğru...ama torunu duyunca yine şok oldum. Kayınvalide ve anneanne...ya ne kadar heyecan verici...benim sıpa evlense ben de babaanne olurum ama gözü o taraklarda hiç yok...
Torununu öp diyecem bizim yerimize ama belki daha başlamamış olabilirsin pandemiden dolayı...
Allah evlatlarına ve torununa sağlık versin. Ananecim benimmmmm
Bende de kötü
İsveç diyeti canım 7.gün
Amin canim benim oğlumda şimdilik istemiyo isterse yakın tarihde bide gelinim olur inşallahGeçen gün kızım damadım geldi demiştin doğru...ama torunu duyunca yine şok oldum. Kayınvalide ve anneanne...ya ne kadar heyecan verici...benim sıpa evlense ben de babaanne olurum ama gözü o taraklarda hiç yok...
Torununu öp diyecem bizim yerimize ama belki daha başlamamış olabilirsin pandemiden dolayı...
Allah evlatlarına ve torununa sağlık versin. Ananecim benimmmmm
Kıız ben ne kaçırdım sen işe mi başladın yoksaEve geldik az sonra geçmiş yaparim cook yoruldum calismak hic bana gore degilmis
Çok ama bence sağlıksız. Hurma çok şekerli olduğu için bu kadar yediğinde acıkmıyor musunAz ama 1000kaloriden fazla :)
Doğru aslında hepsi küçük küçük olunca çok fazla yapmaz belki 2 porsiyon meyve anca yaparAslında fazla değil ama çeşit olunca fazla gibi göründütoplamda 2 meyveye denk geliyor ki diyetisyen listemde hergün 2 ya da 3 meyve oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?