Niye ifşa ediyorsunSende dünün menüsünü paylaşmadın canım
Hoşgeldin ablacim yeniden aramizaSelam ben geldim uzun aradan sonra,neler yaptınız bakalım
Grupta 20-25 kisi var galiba su an canimKızlar kaç kişi var grupta çok güzel yazışma oluyor ama ben yetisemiyorumbugün öğle ve akşamı sadece yoğurt ve hurmayla kapadım reglim hala bitmedi son gününe kadr artı olunuyor mu hiç bilmiyorum
Benim de hic aklima gelmez annem.meyve alir özellikle kisin hic yememKırk yıl düşünsem aklima gelmez.meyve yemek
Hosgeldin canim yenidenKızlar 150 sayfa geçmiş vardı, okurum dedim yaparım dedim ama yapamadım. Güncele geldim sohbet edeyim diye. Ben de menü yazmaya başlıyorum artık. Çok şükür diyete tekrar başladım.
Ramazan ve karantinanin etkisi bence
Cuma bildirim yapabilecek misin canimBenim bugun yada yarın telefonum garantiye gidiyoooo
Cook sevindim canım dun dogru olmadigi belliydi sende iyi ki varsin ❤Zipzip- kaptanım haklıymışsın regl 3günü olmasına ve hala şişkinliğim ve yogun kanamam olmasına rağmen sabahki sonucum destegin için sağol ya iyiki varsın
Yeniden baslamana sevindim canimZipzip- ben geldim birkac günlük yorgunluk iç sıkıntısı falan derken bugün iyice dinlenip tembellik yapıp kendime geldim aynaya baktım hiç hirsey için geç değil vücudum tuhaf bir şekilde 4 5 günlük Leslie ile sıkılasmis bu cumaya bomba gibi geliyorum inşallah eskiye göre ya sabit kalacağım yada bir iki Gr vermiş olurum bilemiyorum şimdilik sabit olsam da kabul oluyor mu kaptan
Dün depresyon un dibini görmüştüm galiba evde sadece oturdum ya ne kitabımı okudum ne başka bişey sürekli TV izledimhemde en saçma kanalları
bu saat oldu kahvaltı yapmadim
ilaç atıp 1 .5 saat boyunca birşey yememem lazım ama umrumda değil eski kararlı halime geri döndüm pes etmek yok
Birazda sayende kaptan sen bu hallerini hoş gormeseydin
-900 a guvendin dun -700 oldun canim dikkat et menulerine canimAy yok sabah tarti hiç hoş degildi 4-5gibi salata yicem biraz dayanayim
Sadece pazar gunleri mi yiyeceksin tatliyiTatlı mı lokum dahil tamamen çıkardım hayatımdan pazar günü saat 3 ye beni bekliyor bir porsiyon bundan sonra böyle
Supersin canim tebrik ediyorum
Koye geldik ailemle canim bir suru bahce isi yaptiriyorlar yoksa ise girmedim daha :)))Kıız ben ne kaçırdım sen işe mi başladın yoksageçmiş yapma ben sabah 8den beri bitiremedim
Suda bekletip yedim. Evet acıktım tabi ama sorun olmadı. Hurma çok faydalı Yoğurtla birlikte yeyınce çok zararlı olduğunu düşünmüyorum. Arada yapıyorum böyle. Tabi düzenli beslenmek en iyisi buara biraz hızlı kilo vermek istiyorum.Çok ama bence sağlıksız. Hurma çok şekerli olduğu için bu kadar yediğinde acıkmıyor musun
Spor tablosunda sonuncu olmak istemiyorsan bugünden spora baslamalisinBeni lütfen evde spor yapmaya teşvik edin ve heveslendirin.
Kilo vermek olarak iyi ama baya zorladı beni.. ben hayatımda bir kere denemek istedim o yüzden yaptım ama zor..ay ciddi misin valla kötüymüş. Nasıldı İsveç diyeti sence ? Tartıldın mı hiç
Haydiiii kalk spor yapppp cabukkkk hemenBeni lütfen evde spor yapmaya teşvik edin ve heveslendirin.
Üye Adı | Cumartesi | pazar | Pazartesi | sali | carsamba | Persembe | cuma |
E Elif_Eylul | 750 | 240 | 450 | 960 | |||
| 662 | 400 | 494 | 662 | |||
| 200 | 164 | 232 | ||||
| 565 | 270 | 420 | 270 | |||
| 135 | 235.5 | 60 | 187 | |||
| 93 | 195 | 146.5 | 164 | |||
| 255 | 375 | 275 | 150 | |||
H hasbeenandgone | 66 | 45 | 75 | 165 | |||
| 150 | 150 | 150 | ||||
N Nidsalii | 310 | 175 | 500 | 540 | |||
@Negoo | 75 | 105 | 120 | 120 | |||
| 225 | 120 | 240 | ||||
| 90 | 194 | 119 | 195 | |||
A Adaadanananana | 210 | ||||||
| 300 | ||||||
| 396 | ||||||
| 90 | ||||||
Hahaha. Mesela ne eğlenceli ve yorucu olmamalı ve kısa sürmeli ve etkili olmalı böyle bir spor varsa yapayimHaydiiii kalk spor yapppp cabukkkk hemen
İsveç diyetiydi dimi. Nasıl peki kilo verimiBugün sabah en azında kahve vardı.. yanına da bi taze kayısı yedim bağırsaklar için..
Benim en büyük sorunum göbek, karın aşırı yaglandi sürekli hamur işi yemekten. Leslie bir açıp bakayimSpor tablosunda sonuncu olmak istemiyorsan bugünden spora baslamalisin
Evde yurume ,leslie videosu,dans ,zumba,ziplama ,bölgesel hareketler hepsini yapabilirisn canim
Ramazanda evin icinde 5 ile 10 bin adim arasi adim atiyordum bacaklarim da ciddi incelme oldu
Leslienin boosted videosu ilk sayfada var ona bir bak istersenBenim en büyük sorunum göbek, karın aşırı yaglandi sürekli hamur işi yemekten. Leslie bir açıp bakayim
Ben bugun yapmicam kaptan
Üye Adı Cumartesi pazar Pazartesi sali carsamba Persembe cuma E Elif_Eylul 750 240 450 960 sportie 662 400 494 662 selensu82 200 164 232 Zeynolin44 565 270 420 270 Findikfaresi123 135 235.5 60 187 Canfeb 93 195 146.5 164 madamhd 255 375 275 150 H hasbeenandgone 66 45 75 165 retro_hippo 150 150 150 N Nidsalii 310 175 500 540 @Negoo 75 105 120 120 medusares 225 120 240 yellowkaya 90 194 119 195 A Adaadanananana 210 fattylamb94 300 sonngulen 396 Youlost16 90
Leslie 1mil var bazi videolari hafif 15dk var bir dene sonra artirirsin 45dkya kadar var sıkılmadan sana yardimci olacaktir ben çokkkk mutluyum leslimdennnBenim en büyük sorunum göbek, karın aşırı yaglandi sürekli hamur işi yemekten. Leslie bir açıp bakayim
Tamam canim yapma kaslarin dinlensinBen bugun yapmicam kaptan
Hem yoruldum hemde annem geliyor yemek falan yapiyorum
Beni lütfen evde spor yapmaya teşvik edin ve heveslendirin.
Sağol canim eylule ev almista ismini falan yazdirmiş getircekmis gelsin özledimde keske kardesimde gelse kaçay oldu görüşmeyeliTamam canim yapma kaslarin dinlensin
Gozun aydin bu arada canim annenle bol vakit gecir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?