Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam ben geldim uzun aradan sonra,neler yaptınız bakalım
Hoşgeldin ablacim yeniden aramiza
Uzun sure girmedin merak ettik seni nasilsin iyi misin
Biz biraktigin gibi burdayiz
Grupta 20-25 kisi var galiba su an canim
Detoks icin erken davranmissin sanki kilo vermen durdugunda uygulasan daha guzel olur
Kırk yıl düşünsem aklima gelmez.meyve yemek
Benim de hic aklima gelmez annem.meyve alir özellikle kisin hic yemem
Kızlar 150 sayfa geçmiş vardı, okurum dedim yaparım dedim ama yapamadım. Güncele geldim sohbet edeyim diye. Ben de menü yazmaya başlıyorum artık. Çok şükür diyete tekrar başladım.
Hosgeldin canim yeniden
Zipzip- gelirken ayağımı sürdüm galiba benim zamanındaki herkes geri geldi
Ramazan ve karantinanin etkisi bence
Kilo alan geri döndü
Benim bugun yada yarın telefonum garantiye gidiyoooo
Cuma bildirim yapabilecek misin canim
Zipzip- kaptanım haklıymışsın regl 3günü olmasına ve hala şişkinliğim ve yogun kanamam olmasına rağmen sabahki sonucum destegin için sağol ya iyiki varsın
Cook sevindim canım dun dogru olmadigi belliydi sende iyi ki varsin ❤
Yeniden baslamana sevindim canim
Listeye girebilmen icin 1 hafta daha bekleyelim cunku listeye girince 8 hafta listeden çıkamıyorsun izin hakkin yok
Bu surede menulerini duzenlersin
Ay yok sabah tarti hiç hoş degildi 4-5gibi salata yicem biraz dayanayim
-900 a guvendin dun -700 oldun canim dikkat et menulerine canim
Tatlı mı lokum dahil tamamen çıkardım hayatımdan pazar günü saat 3 ye beni bekliyor bir porsiyon bundan sonra böyle
Sadece pazar gunleri mi yiyeceksin tatliyi
Geldiğine göre surprizimi yapa bilirim Eki Görüntüle 2643871
Mezun kilomdan +200 kaldı
Supersin canim tebrik ediyorum
Bu gidisle bu hafta listeye alacağız seni
Kıız ben ne kaçırdım sen işe mi başladın yoksa geçmiş yapma ben sabah 8den beri bitiremedim
Koye geldik ailemle canim bir suru bahce isi yaptiriyorlar yoksa ise girmedim daha :)))

Çok ama bence sağlıksız. Hurma çok şekerli olduğu için bu kadar yediğinde acıkmıyor musun
Suda bekletip yedim. Evet acıktım tabi ama sorun olmadı. Hurma çok faydalı Yoğurtla birlikte yeyınce çok zararlı olduğunu düşünmüyorum. Arada yapıyorum böyle. Tabi düzenli beslenmek en iyisi buara biraz hızlı kilo vermek istiyorum.

Beni lütfen evde spor yapmaya teşvik edin ve heveslendirin.
Spor tablosunda sonuncu olmak istemiyorsan bugünden spora baslamalisin
Evde yurume ,leslie videosu,dans ,zumba,ziplama ,bölgesel hareketler hepsini yapabilirisn canim
Ramazanda evin icinde 5 ile 10 bin adim arasi adim atiyordum bacaklarim da ciddi incelme oldu

Benim en büyük sorunum göbek, karın aşırı yaglandi sürekli hamur işi yemekten. Leslie bir açıp bakayim

Ben bugun yapmicam kaptan
Hem yoruldum hemde annem geliyor yemek falan yapiyorum

Benim en büyük sorunum göbek, karın aşırı yaglandi sürekli hamur işi yemekten. Leslie bir açıp bakayim
Leslie 1mil var bazi videolari hafif 15dk var bir dene sonra artirirsin 45dkya kadar var sıkılmadan sana yardimci olacaktir ben çokkkk mutluyum leslimdennn mekik çek göbek için plank yap canim

Tamam canim yapma kaslarin dinlensin
Gozun aydin bu arada canim annenle bol vakit gecir
Sağol canim eylule ev almista ismini falan yazdirmiş getircekmis gelsin özledimde keske kardesimde gelse kaçay oldu görüşmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…