Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben bugün oruçluyum spor yapamicam muhtemelen o yüzden arada kalkıp evde bikaç tur atıyorum. Adım sayımı arttırmaya çalışıyorum
Bende yarina kismetse tutcam 3gunum var siraya tutabiliriyim sanirim

Leslie 1mil var bazi videolari hafif 15dk var bir dene sonra artirirsin 45dkya kadar var sıkılmadan sana yardimci olacaktir ben çokkkk mutluyum leslimdennn mekik çek göbek için plank yap canim
15dakikalik videoyu yaptım eğlenceliydi minik kızımda bana eşlik etti biraz. Sonra artırıyor muyuz. İstediğimizi mi yapıyoruz bir yöntem varmı bu leslie de

Ben bugün oruçluyum spor yapamicam muhtemelen o yüzden arada kalkıp evde bikaç tur atıyorum. Adım sayımı arttırmaya çalışıyorum
Allah kabul etsin. Ben kışın ancak tutarım artık günler çok uzun ve hava çok ısındı burda ve vakit 21.40ta giriyor. Böyle kışın diye diye birsuru borcum var

15dakikalik videoyu yaptım eğlenceliydi minik kızımda bana eşlik etti biraz. Sonra artırıyor muyuz. İstediğimizi mi yapıyoruz bir yöntem varmı bu leslie de
İstediğini yapabilirsin canim hepsi çokkk eglenceli sporunu menunde yazarsin hangini kaç dk yaptigini

Köy çok yorucu canım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…