- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
İyi gidiyo inş cnm.. bitsin başlangıç ve bitiş kiloyu söylerimİsveç diyetiydi dimi. Nasıl peki kilo verimi
Niye ifşa ediyorsunsabah menülere yorum yapayım sonra menümü paylaşayım dedim daha yeni bitti
Bende yarina kismetse tutcam 3gunum var siraya tutabiliriyim sanirimBen bugün oruçluyum spor yapamicam muhtemelen o yüzden arada kalkıp evde bikaç tur atıyorum. Adım sayımı arttırmaya çalışıyorum
Yaptım şimdi leslie 1mile. İyi hissediyorumLeslienin boosted videosu ilk sayfada var ona bir bak istersen
15dakikalik videoyu yaptım eğlenceliydi minik kızımda bana eşlik etti biraz. Sonra artırıyor muyuz. İstediğimizi mi yapıyoruz bir yöntem varmı bu leslie deLeslie 1mil var bazi videolari hafif 15dk var bir dene sonra artirirsin 45dkya kadar var sıkılmadan sana yardimci olacaktir ben çokkkk mutluyum leslimdennnmekik çek göbek için plank yap canim
Süper. Kolay gelsin:)İyi gidiyo inş cnm.. bitsin başlangıç ve bitiş kiloyu söylerim
Allah kabul etsin. Ben kışın ancak tutarım artık günler çok uzun ve hava çok ısındı burda ve vakit 21.40ta giriyor. Böyle kışın diye diye birsuru borcum varBen bugün oruçluyum spor yapamicam muhtemelen o yüzden arada kalkıp evde bikaç tur atıyorum. Adım sayımı arttırmaya çalışıyorum
İstediğini yapabilirsin canim hepsi çokkk eglenceli sporunu menunde yazarsin hangini kaç dk yaptigini15dakikalik videoyu yaptım eğlenceliydi minik kızımda bana eşlik etti biraz. Sonra artırıyor muyuz. İstediğimizi mi yapıyoruz bir yöntem varmı bu leslie de
İse yarıyor yani :))İstediğini yapabilirsin canim hepsi çokkk eglenceli sporunu menunde yazarsin hangini kaç dk yaptigini
Vallaaaa encokkk bende yaradı çokkk inceldim ben herkes seviyo ve yapiyo burdaİse yarıyor yani :))
Süper o zaman. Bende buldum sporumu sonunda:))Vallaaaa encokkk bende yaradı çokkk inceldim ben herkes seviyo ve yapiyo burda
Saol cnm.. zor gerçekten dua edin banaSüper. Kolay gelsin:)
Şaka.. dilini mi deldiriceksin sorması ayıp neden? Çok acır yaaDilimi ve tragus piercing deldirmeye gidiyorum bugün ilk kez ekmek yedim cünkü 1 hafta sıvı ile beslenicem
Kulakta tamam da dil acır ya.. ayy içim gitti..Dilimi ve tragus piercing deldirmeye gidiyorum bugün ilk kez ekmek yedim cünkü 1 hafta sıvı ile beslenicem
Köy çok yorucu canım kolay gelsinHoşgeldin ablacim yeniden aramiza
Uzun sure girmedin merak ettik seni nasilsin iyi misin
Biz biraktigin gibi burdayiz
Grupta 20-25 kisi var galiba su an canim
Detoks icin erken davranmissin sanki kilo vermen durdugunda uygulasan daha guzel olur
Benim de hic aklima gelmez annem.meyve alir özellikle kisin hic yemem
Hosgeldin canim yeniden
Ramazan ve karantinanin etkisi bence
Kilo alan geri döndü
Cuma bildirim yapabilecek misin canim
Cook sevindim canım dun dogru olmadigi belliydi sende iyi ki varsin ❤
Yeniden baslamana sevindim canim
Listeye girebilmen icin 1 hafta daha bekleyelim cunku listeye girince 8 hafta listeden çıkamıyorsun izin hakkin yok
Bu surede menulerini duzenlersin
-900 a guvendin dun -700 oldun canim dikkat et menulerine canim
Sadece pazar gunleri mi yiyeceksin tatliyi
Supersin canim tebrik ediyorum
Bu gidisle bu hafta listeye alacağız seni
Koye geldik ailemle canim bir suru bahce isi yaptiriyorlar yoksa ise girmedim daha :)))
Uzun zamandır istiyordum uyusturucak canımŞaka.. dilini mi deldiriceksin sorması ayıp neden? Çok acır yaa
1 hafta zorluğu varmış farklılık olsun isteyip heves ettim :)Kulakta tamam da dil acır ya.. ayy içim gitti..
Evet yaa boşuna moralimi bozmayayim mademAkşam tartida artı çıkarsın canım. Kilo ölçümü sabah aç karnına tuvaletten sonra, mümkün olan en az kıyafetle alınır. Akşamları boşuna tartılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?