Baya moralim bozuluyordu yaa iyi bari normalseKız akşama kadar yediklerin nerdeyse bende 1.5 kilo artı geliyorum ama sabaha eksi oluyor normal
Sanki vermiyormusum gibi hissedince panik oldumSpor yaptigin zaman zaten tartiya cikma canim kas yaptigin icin arti gelirsin eeee buna yemek suda dahil olunca tabikiiii fazla olucak sabah AC karnına normal olan haftada birkez ama biz dayanamayıp hergun cikiyoruz sen yap sporunu duzenli beslen zaten verirsin
Evet şükürler olsunÇok haklısın canım, bizler de ağzımız hiç boş durmasın derdindeyiz. Ben virüs yüzünden evdeyim şimdi ama okul zamanı ancak if düzeninde yiyebiliyordum. Zamanım ancak ona uyuyordu. Şimdi de o düzeni kurdum, hemen de etkisini görmeye başladım. Yeme düzenim sabah 12, akşam 5. Aralarda falan da bişey yemek yok. Sen naptın, biraz daha iyi misin, motive olabildin mi.
Evet kendimi pazara kadar bejleticem pazar büyük buluşma günümHoşgeldin ablacim yeniden aramiza
Uzun sure girmedin merak ettik seni nasilsin iyi misin
Biz biraktigin gibi burdayiz
Grupta 20-25 kisi var galiba su an canim
Detoks icin erken davranmissin sanki kilo vermen durdugunda uygulasan daha guzel olur
Benim de hic aklima gelmez annem.meyve alir özellikle kisin hic yemem
Hosgeldin canim yeniden
Ramazan ve karantinanin etkisi bence
Kilo alan geri döndü
Cuma bildirim yapabilecek misin canim
Cook sevindim canım dun dogru olmadigi belliydi sende iyi ki varsin ❤
Yeniden baslamana sevindim canim
Listeye girebilmen icin 1 hafta daha bekleyelim cunku listeye girince 8 hafta listeden çıkamıyorsun izin hakkin yok
Bu surede menulerini duzenlersin
-900 a guvendin dun -700 oldun canim dikkat et menulerine canim
Sadece pazar gunleri mi yiyeceksin tatliyi
Supersin canim tebrik ediyorum
Bu gidisle bu hafta listeye alacağız seni
Koye geldik ailemle canim bir suru bahce isi yaptiriyorlar yoksa ise girmedim daha :)))
Bence o 500 kaloriyle hurma yoğurt yemektense salata ya da sebze yemeği yemek daha iyidir. Ama herkes kendi vücudunu daha iyi tanır sana böyle iyi geliyorsa arada böyle yaparsınSuda bekletip yedim. Evet acıktım tabi ama sorun olmadı. Hurma çok faydalı Yoğurtla birlikte yeyınce çok zararlı olduğunu düşünmüyorum. Arada yapıyorum böyle. Tabi düzenli beslenmek en iyisi buara biraz hızlı kilo vermek istiyorum.
Çekiyorum ama sonrasında atistirmalar var korkumdan paylasmiyorum
Sen listedesin ben değilNiye ifşa ediyorsunsabah menülere yorum yapayım sonra menümü paylaşayım dedim daha yeni bitti
Bugün evi boşalttılar oraya gittim baktım sonra perdeciye gittim tül beğendim perdeciyi eve götürdüm ölçü aldik eltime uğradım komşum çay yapmis çaya geldim şimdi yerime oturdum
Sectinmi nasil guzelmiBugün evi boşalttılar oraya gittim baktım sonra perdeciye gittim tül beğendim perdeciyi eve götürdüm ölçü aldik eltime uğradım komşum çay yapmis çaya geldim şimdi yerime oturdum
Güzel telâşlar.. Rabbim huzurla oturmayı nasip etsinBugün evi boşalttılar oraya gittim baktım sonra perdeciye gittim tül beğendim perdeciyi eve götürdüm ölçü aldik eltime uğradım komşum çay yapmis çaya geldim şimdi yerime oturdum
Begendim siparişini verdim İstanbul'dan gelecekmiş ellerinde yoktu acil olduğu için yetistiremem dedi zatın kadın yarın gidiyormuş başlarında durur yaptırır getirir elimle takarım dedi hepsini taç marka aldım aldim 3.500 tuttu peşin olduğu için birde tanıdık diye 2.400 anlaştık gelince resim atarım ellerinde olmadığı için resim çekemedimSectinmi nasil guzelmi
Cidden zor bir diyet bikaç kere bende yeltendim ama cesaret edemedim. İnşallah kilonu korursunda yaptığına değerKilo vermek olarak iyi ama baya zorladı beni.. ben hayatımda bir kere denemek istedim o yüzden yaptım ama zor..
İyi bakalim hayirli olsun canim nekadar sevindim işlerin rast gitsin inşaallah allah bizede nasip etsin bende kaynanamin evinde oturuyorum köyde ama kimse yok yanimda hepsini öldürdümBegendim siparişini verdim İstanbul'dan gelecekmiş ellerinde yoktu acil olduğu için yetistiremem dedi zatın kadın yarın gidiyormuş başlarında durur yaptırır getirir elimle takarım dedi hepsini taç marka aldım aldim 3.500 tuttu peşin olduğu için birde tanıdık diye 2.400 anlaştık gelince resim atarım ellerinde olmadığı için resim çekemedim
evet sade guzelEki Görüntüle 2643971
Tül bu modelini buldum.netten
Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsinİyi bakalim hayirli olsun canim nekadar sevindim işlerin rast gitsin inşaallah allah bizede nasip etsin bende kaynanamin evinde oturuyorum köyde ama kimse yok yanimda hepsini öldürdüm
Ama çocuklar sehirmerkezinde okuyorlar oyuzden ordan istiyorum ama benim koca kafali kocamdan dolayi alamıyoruz malları var satipta ev almiyo manyak
Asılı hali muhtesemdi hemen bu olsun dedim oda takımım spor olduğu için en güzeli buydu bana göre sütlü kahve sade renk keten fon aldım hareket katsın diye tülün ortasına aksesuar aldim fonun rengindenevet sade guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?