Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sanki vermiyormusum gibi hissedince panik oldum

Evet şükürler olsun sabah 1 saat 15 dk sporumu da yaptım baya depresif haldeydim ya sizlerin en ufak olmamış sözünüz bile o kadar battı ki bana ama şükürler olsun +300 Gr ile kendime geldim oda 1 2 güne düşer oturmaktan ödem de yapmış olabilirim

Evet kendimi pazara kadar bejleticem pazar büyük buluşma günüm liste önemli değil ya liste sizin için puan her halikuarda yorum yapıyorsunuz zaten o yüzden ne zaman girersem önemli değil

Bence o 500 kaloriyle hurma yoğurt yemektense salata ya da sebze yemeği yemek daha iyidir. Ama herkes kendi vücudunu daha iyi tanır sana böyle iyi geliyorsa arada böyle yaparsın

Bi kaç gündür yoğunluktan uyku uyuyamadım çok yorgunluğum var moral olarakta çok etkiledi hiç keyfim kalmadı burada da hiç konuşamıyorum sadece menü yazıyorum sanırım kusura bakmayınAma tüm geçmişe bakıyorum geri kalmayım diye bugün böyle bi salma noktasına geldim Ama tutuyorum kendimi en azından spor ve diyeti aksatmamaya çalışıyorum bi kaç güne daha aktif olurum inşallahakşam menüde görüşmek üzere diyim

Bugün evi boşalttılar oraya gittim baktım sonra perdeciye gittim tül beğendim perdeciyi eve götürdüm ölçü aldik eltime uğradım komşum çay yapmis çaya geldim şimdi yerime oturdum
Sectinmi nasil guzelmi

Sectinmi nasil guzelmi
Begendim siparişini verdim İstanbul'dan gelecekmiş ellerinde yoktu acil olduğu için yetistiremem dedi zatın kadın yarın gidiyormuş başlarında durur yaptırır getirir elimle takarım dedi hepsini taç marka aldım aldim 3.500 tuttu peşin olduğu için birde tanıdık diye 2.400 anlaştık gelince resim atarım ellerinde olmadığı için resim çekemedim

İyi bakalim hayirli olsun canim nekadar sevindim işlerin rast gitsin inşaallah allah bizede nasip etsin bende kaynanamin evinde oturuyorum köyde ama kimse yok yanimda hepsini öldürdüm
Ama çocuklar sehirmerkezinde okuyorlar oyuzden ordan istiyorum ama benim koca kafali kocamdan dolayi alamıyoruz malları var satipta ev almiyo manyak

Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…