- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Evet güzel hem sade hemde spor fonda sade olmasi guzel tek fonmu aldin 2tarafamiAsılı hali muhtesemdi hemen bu olsun dedim oda takımım spor olduğu için en güzeli buydu bana göre sütlü kahve sade renk keten fon aldım hareket katsın diye tülün ortasına aksesuar aldim fonun renginden
Keşke bende disari yada dahadaaa disariya gitmek istiyorumDışardan eve kendini zor atmış bir anne bırakayım şuraya
Aman yok maskeli maskeli bana göre değil hiç, eşim gezdirsin bana dokunmasınlarKeşke bende disari yada dahadaaa disariya gitmek istiyorum
Eşim 2 de işe gidiyo yaparımHoşgeldin ablacim yeniden aramiza
Uzun sure girmedin merak ettik seni nasilsin iyi misin
Biz biraktigin gibi burdayiz
Grupta 20-25 kisi var galiba su an canim
Detoks icin erken davranmissin sanki kilo vermen durdugunda uygulasan daha guzel olur
Benim de hic aklima gelmez annem.meyve alir özellikle kisin hic yemem
Hosgeldin canim yeniden
Ramazan ve karantinanin etkisi bence
Kilo alan geri döndü
Cuma bildirim yapabilecek misin canim
Cook sevindim canım dun dogru olmadigi belliydi sende iyi ki varsin ❤
Yeniden baslamana sevindim canim
Listeye girebilmen icin 1 hafta daha bekleyelim cunku listeye girince 8 hafta listeden çıkamıyorsun izin hakkin yok
Bu surede menulerini duzenlersin
-900 a guvendin dun -700 oldun canim dikkat et menulerine canim
Sadece pazar gunleri mi yiyeceksin tatliyi
Supersin canim tebrik ediyorum
Bu gidisle bu hafta listeye alacağız seni
Koye geldik ailemle canim bir suru bahce isi yaptiriyorlar yoksa ise girmedim daha :)))
Bence paylaşmalısın ortim belki biraz frenler seniÇekiyorum ama sonrasında atistirmalar var korkumdan paylasmiyorum
Evet maskeli zor oluyo canimyaAman yok maskeli maskeli bana göre değil hiç, eşim gezdirsin bana dokunmasınlar
Bu fiyat bilgisi iyi oldu yakında bende perde eşya telaşına girerimBegendim siparişini verdim İstanbul'dan gelecekmiş ellerinde yoktu acil olduğu için yetistiremem dedi zatın kadın yarın gidiyormuş başlarında durur yaptırır getirir elimle takarım dedi hepsini taç marka aldım aldim 3.500 tuttu peşin olduğu için birde tanıdık diye 2.400 anlaştık gelince resim atarım ellerinde olmadığı için resim çekemedim
Hurma diyeti çok sağlıklı bir diyet, arada herkes arınma için yapmalı bence deSuda bekletip yedim. Evet acıktım tabi ama sorun olmadı. Hurma çok faydalı Yoğurtla birlikte yeyınce çok zararlı olduğunu düşünmüyorum. Arada yapıyorum böyle. Tabi düzenli beslenmek en iyisi buara biraz hızlı kilo vermek istiyorum.
Birde gözlüğüm var, buharlanıp durduEvet maskeli zor oluyo canimya
Çok güzelmiş çok modern duruyorEki Görüntüle 2643971
Tül bu modelini buldum.netten
İki taraflı canımEvet güzel hem sade hemde spor fonda sade olmasi guzel tek fonmu aldin 2tarafami
Kız freni boşa takmış gidiyorum zatın cuma başladım cumartesinden beri 2 kilo vermişimBence paylaşmalısın ortim belki biraz frenler seni
Çok pahalı beğendiğim tülün metresi 60 TL 40 TL ye peşin oldugu için indirim yapti canım çift mekanizmalı stor yaptirdimBu fiyat bilgisi iyi oldu yakında bende perde eşya telaşına girerim
37Kızlar yaşlarınız kaç ? Bunu çok merak ediyorum
Harika, işte buEki Görüntüle 2643971
Tül bu modelini buldum.netten
Ben 37Kızlar yaşlarınız kaç ? Bunu çok merak ediyorum
Gençmişsin
Teşekkürler canısıGençmişsin
Sen de gençmişsinHarika, işte bu
Ben 37
Camda gördüm nego çok hoş duruyordu daha hiç bakmadım bu olsun dedim muhteşem duruyorHarika, işte bu
Ben 37
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?