- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Maşallah benim ortimeKız freni boşa takmış gidiyorum zatın cuma başladım cumartesinden beri 2 kilo vermişimmezun kilomdan artı 200 şuan
Kaptanim bu hafta düşünmüyorum listeyi düzenim otursun ondan sonra kafam rahat olsun hem listeye hem spora basliycam ins Allah o zamana kadar ne giderse kardır diycemHoşgeldin ablacim yeniden aramiza
Uzun sure girmedin merak ettik seni nasilsin iyi misin
Biz biraktigin gibi burdayiz
Grupta 20-25 kisi var galiba su an canim
Detoks icin erken davranmissin sanki kilo vermen durdugunda uygulasan daha guzel olur
Benim de hic aklima gelmez annem.meyve alir özellikle kisin hic yemem
Hosgeldin canim yeniden
Ramazan ve karantinanin etkisi bence
Kilo alan geri döndü
Cuma bildirim yapabilecek misin canim
Cook sevindim canım dun dogru olmadigi belliydi sende iyi ki varsin ❤
Yeniden baslamana sevindim canim
Listeye girebilmen icin 1 hafta daha bekleyelim cunku listeye girince 8 hafta listeden çıkamıyorsun izin hakkin yok
Bu surede menulerini duzenlersin
-900 a guvendin dun -700 oldun canim dikkat et menulerine canim
Sadece pazar gunleri mi yiyeceksin tatliyi
Supersin canim tebrik ediyorum
Bu gidisle bu hafta listeye alacağız seni
Koye geldik ailemle canim bir suru bahce isi yaptiriyorlar yoksa ise girmedim daha :)))
Sonuçlar nasıl oldu sende peki. Ben malesef detokslari sadece bir gün yapabiliyorum uzun süre aynı şeyi yiyemiyorum.Hurma diyeti çok sağlıklı bir diyet, arada herkes arınma için yapmalı bence de
Ama üç öğün hurma ve yoğurt olmalı başka yiyecek olmamalıyoğurt yerine süt de olur.
Ben çok yaptım
Dediğin gibi gizli kız valla bişey yapmadım kendi gidiyo sadece dikkat ettimMaşallah benim ortimeNaptın gizli gizli söyle bakıyım
Benim tahminimde o civarlarda tutmasıydı. Kayınpederim vestelde çalıştığı için taçın ürünlerini yarı fiyatına alabiliyoruz yani benimde 2000e yakın tutar heralde. Gerçi sen fonda yaptırmışsınÇok pahalı beğendiğim tülün metresi 60 TL 40 TL ye peşin oldugu için indirim yapti canım çift mekanizmalı stor yaptirdimEki Görüntüle 2643973
Bu şekilde
Benimde salon hariç bundan çok güzel duruyorEki Görüntüle 2643971
Tül bu modelini buldum.netten
En uzun 4 gün yaptım bunu bazen 1 bazen 2 bazen de 3 gün.Sonuçlar nasıl oldu sende peki. Ben malesef detokslari sadece bir gün yapabiliyorum uzun süre aynı şeyi yiyemiyorum.
Fon tek oda canım digerleri sadece storBenim tahminimde o civarlarda tutmasıydı. Kayınpederim vestelde çalıştığı için taçın ürünlerini yarı fiyatına alabiliyoruz yani benimde 2000e yakın tutar heralde. Gerçi sen fonda yaptırmışsın
Evet bu bayıldım
Güle güle kullan canımEvet bu bayıldım
Tşk ederim canim sende güle güle kullanGüle güle kullan canım
Sağol canım amin aynen öyle gerçekten güzel telaşlar rabbim herkese nasip etsin kiracı olmak çok zor 7 yılda bu 6 evim olacakGüzel telâşlar.. Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin
Bızde haftaya tasinacagiz inş. Çok stresli gerçekten taşınma olaylarıSağol canım amin aynen öyle gerçekten güzel telaşlar rabbim herkese nasip etsin kiracı olmak çok zor 7 yılda bu 6 evim olacak
Hoşbulduk canım, ben uzun süre gelemedim buralara , iyiyim çok şükürHoşgeldin ablacim yeniden aramiza
Uzun sure girmedin merak ettik seni nasilsin iyi misin
Biz biraktigin gibi burdayiz
Grupta 20-25 kisi var galiba su an canim
Detoks icin erken davranmissin sanki kilo vermen durdugunda uygulasan daha guzel olur
Benim de hic aklima gelmez annem.meyve alir özellikle kisin hic yemem
Hosgeldin canim yeniden
Ramazan ve karantinanin etkisi bence
Kilo alan geri döndü
Cuma bildirim yapabilecek misin canim
Cook sevindim canım dun dogru olmadigi belliydi sende iyi ki varsin ❤
Yeniden baslamana sevindim canim
Listeye girebilmen icin 1 hafta daha bekleyelim cunku listeye girince 8 hafta listeden çıkamıyorsun izin hakkin yok
Bu surede menulerini duzenlersin
-900 a guvendin dun -700 oldun canim dikkat et menulerine canim
Sadece pazar gunleri mi yiyeceksin tatliyi
Supersin canim tebrik ediyorum
Bu gidisle bu hafta listeye alacağız seni
Koye geldik ailemle canim bir suru bahce isi yaptiriyorlar yoksa ise girmedim daha :)))
Gormediklerimizi duymadıklarımizi burda öğrencezKulakta tamam da dil acır ya.. ayy içim gitti..
Ben seviyorum ev dizmeyi değiştirmeyi şimdi sabit kalicam odaları çevirir dururum artıkBızde haftaya tasinacagiz inş. Çok stresli gerçekten taşınma olayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?