Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanim bu hafta düşünmüyorum listeyi düzenim otursun ondan sonra kafam rahat olsun hem listeye hem spora basliycam ins Allah o zamana kadar ne giderse kardır diycem

Hurma diyeti çok sağlıklı bir diyet, arada herkes arınma için yapmalı bence de
Ama üç öğün hurma ve yoğurt olmalı başka yiyecek olmamalı yoğurt yerine süt de olur.
Ben çok yaptım
Sonuçlar nasıl oldu sende peki. Ben malesef detokslari sadece bir gün yapabiliyorum uzun süre aynı şeyi yiyemiyorum.

Çok pahalı beğendiğim tülün metresi 60 TL 40 TL ye peşin oldugu için indirim yapti canım çift mekanizmalı stor yaptirdimEki Görüntüle 2643973
Bu şekilde
Benim tahminimde o civarlarda tutmasıydı. Kayınpederim vestelde çalıştığı için taçın ürünlerini yarı fiyatına alabiliyoruz yani benimde 2000e yakın tutar heralde. Gerçi sen fonda yaptırmışsın

Sonuçlar nasıl oldu sende peki. Ben malesef detokslari sadece bir gün yapabiliyorum uzun süre aynı şeyi yiyemiyorum.
En uzun 4 gün yaptım bunu bazen 1 bazen 2 bazen de 3 gün.
Sonucu bende çok iyi oluyor, sonrasında kalorili beslenmez dikkat edersen almazsın verdiğini

Fon tek oda canım digerleri sadece stor

Hoşbulduk canım, ben uzun süre gelemedim buralara , iyiyim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…