Napiyosun bakalim nasılsın görmeyeli görüşmeyeli orticim bak en yakın kilo seninleydi ben arayı baya açtım sen ne zaman geliyorsun bakalımHoşbulduk canım, ben uzun süre gelemedim buralara , iyiyim çok şükür
Sagol canim zaman da geçmiyor burda bir suru is yaptik ama saat daha 6 :))Köy çok yorucu canım kolay gelsin
Tamam canımEvet kendimi pazara kadar bejleticem pazar büyük buluşma günümliste önemli değil ya liste sizin için puan her halikuarda yorum yapıyorsunuz zaten o yüzden ne zaman girersem önemli değil
Evi tasiyorsun diye birsey demiyorum şimdi ama sonrasinda kacamak yasakÇekiyorum ama sonrasında atistirmalar var korkumdan paylasmiyorum
Kolay gelsin canim yogun geciyor galiba gunlerin moralini bozmaBi kaç gündür yoğunluktan uyku uyuyamadım çok yorgunluğum var moral olarakta çok etkiledi hiç keyfim kalmadıburada da hiç konuşamıyorum sadece menü yazıyorum sanırım kusura bakmayın Ama tüm geçmişe bakıyorum geri kalmayım diye bugün böyle bi salma noktasına geldim Ama tutuyorum kendimi en azından spor ve diyeti aksatmamaya çalışıyorum bi kaç güne daha aktif olurum inşallah akşam menüde görüşmek üzere diyim
Guzelmis gule gule kullan canimEki Görüntüle 2643971
Tül bu modelini buldum.netten
Çok mu gezdiniz canimDışardan eve kendini zor atmış bir anne bırakayım şuraya
Tamam canimEşim 2 de işe gidiyo yaparım
Bir ara liste yapmıştık yeniden mi yapsakKızlar yaşlarınız kaç ? Bunu çok merak ediyorum
Tamam canımKaptanim bu hafta düşünmüyorum listeyi düzenim otursun ondan sonra kafam rahat olsun hem listeye hem spora basliycam ins Allah o zamana kadar ne giderse kardır diycem
Yaa taşınmak kdr zor bişi var mı?Ben seviyorum ev dizmeyi değiştirmeyi şimdi sabit kalicam odaları çevirir dururum artık
Iyi olmana sevindim 3-4 kiloda vermissin burdaysan artik hedefine de ulasirizHoşbulduk canım, ben uzun süre gelemedim buralara , iyiyim çok şükür
Maskeli çok zor oluyor canımÇok mu gezdiniz canim
Maskeylede dolasmak cok zor
Öncelikle tşk ederim kaçamak dediğim ayak üstü yediğim için parça parça oluyor kaçamak yapmıyorum yapsamda dengeliyorum bak ispatli şekilde paylaşıyorum kaptanim ben tembel ogrencimiyim aşk olsunSagol canim zaman da geçmiyor burda bir suru is yaptik ama saat daha 6 :))
Tamam canım
Evi tasiyorsun diye birsey demiyorum şimdi ama sonrasinda kacamak yasak
Kolay gelsin canim yogun geciyor galiba gunlerin moralini bozma
Guzelmis gule gule kullan canim
Çok mu gezdiniz canim
Tamam canim
Bir ara liste yapmıştık yeniden mi yapsak
Yas ,boy ,kilo,hedef kilo gibi
Tamam canım
Ama güzel yonleride var ya insan evden sıkılıyor bir zaman sonraYaa taşınmak kdr zor bişi var mı?
Hayırlı sabahlar
2 haziran menüsü
Kahvaltı 12
1 Haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık
Ara 16
1 elma
1 bardak süt
Akşam 19
Yarım kase mercimek çorbası
1 tavuk but 3 yk bulgur pilavı
Salata
2 lt su
Sabah kahvaltım
1 br detox suyu 1 br ceviz suyu
Bi dilim ekmek
Eki Görüntüle 2643857
Kızlar ceviz suyu süper işe yarıyo tavsiye ederim
Vay vay harikasın gülümse
Beğendim canım, tabi biraz zor geldi bazı hareketler ama birkaç güne alışırım herhalde.
Evet ablacim zorlukla buyuttum kızım dogdugunda ebe kalcasini çıkarttı 3kere ameliyat oldu 9aylikken ameliyat kapilarinda bekledim ama şükürler olsun rabbime bir eser kalmadi simdi,saglik okudu ablacim hemşirelik istiyordu Acıbadem de yapti stajını üniversitede hangi bolumu ister yada değiştirir kismet
Stor benim açımdan çok rahat olmaz ortim ben stor yaptırmam heralde mutfak dışındaFon tek oda canım digerleri sadece stor
Ay kesinlikle yapalım canım çünkü herkes birbiriyle tanışmadı. Tanışıp kaynaşma açısından çok iyi olurSagol canim zaman da geçmiyor burda bir suru is yaptik ama saat daha 6 :))
Tamam canım
Evi tasiyorsun diye birsey demiyorum şimdi ama sonrasinda kacamak yasak
Kolay gelsin canim yogun geciyor galiba gunlerin moralini bozma
Guzelmis gule gule kullan canim
Çok mu gezdiniz canim
Tamam canim
Bir ara liste yapmıştık yeniden mi yapsak
Yas ,boy ,kilo,hedef kilo gibi
Tamam canım
En sevdiğim soruKızlar yaşlarınız kaç ? Bunu çok merak ediyorum
Gerisini daha yemedim kiAfiyet olsun menü çok güzel bir de spor olsaydı süper olurdu
Ceviz suyunu yapıyodum bi ara bende başlıyım fayda eder inşallah
Bu arada kahvaltı güzel gerisi ?
Vay vay harikasın gülümse ❤❤❤
Hem alt karın hem üst karın çalıştırıyor düzenli yap mutlaka etkisini göreceksin
Kıyamam Filizcim neler yaşamışın sende çocuk yaşta
Allah bahtını yolunu açsın inşallahbütün çocuklarımızın
Tabloyu yapacak gonullu var mi :))Ay kesinlikle yapalım canım çünkü herkes birbiriyle tanışmadı. Tanışıp kaynaşma açısından çok iyi olur
Beni lütfen evde spor yapmaya teşvik edin ve heveslendirin.
Hahaha. Mesela ne eğlenceli ve yorucu olmamalı ve kısa sürmeli ve etkili olmalı böyle bir spor varsa yapayim
Ben bugun yapmicam kaptan
Hem yoruldum hemde annem geliyor yemek falan yapiyorum
Saol cnm.. zor gerçekten dua edin bana
Dilimi ve tragus piercing deldirmeye gidiyorum bugün ilk kez ekmek yedim cünkü 1 hafta sıvı ile beslenicem
Bugün evi boşalttılar oraya gittim baktım sonra perdeciye gittim tül beğendim perdeciyi eve götürdüm ölçü aldik eltime uğradım komşum çay yapmis çaya geldim şimdi yerime oturdum
Deldirdim acı hissetmedim kulağım daha çok acıdı diyebilirim.
Yemek için daha bişi yemedim içmedim buz emicem simdi
3haziran çarşamba
Sabah 09.30
2yumurtadanPeynirli omlet,1yk.tahin pekmez,2ince dilim t.b.ekmek,çay
Kahve,2bitter,
Yeşil çay,2kayisi,2ceviz,1kivi
Akşam 18.30
1kepce yesil mercimek,1kepçe sebzeli bulgur,2kasik yogurt,3kasik salata,(5tane sarma annem getirmiş yedim)
Yeşilçay,3bucuk litre su,kahve icerim yada cay
Eki Görüntüle 2643996 bugün gün bitti sayılır benim için.umarim daha başarılı bir menü yapmisimdir
biliyorum canim bakma annem geldi getirmiş simdi yemedin sardimda dicek aslında cokkkk severim ama okadar yedim sadece kırılmasin diyeKalk kalk yarış varbaşka zıplamaya
Plank dayanabilirsen
Canım sen 10 günlük yaptın dün zaten
Allah kolaylık versin , canım artık bıraksanmı yeter
Ayyy merak ettim benim göbeğimde var
Tülüne bayıldım çok şık ❤
Nasıl kullanımı olacak bakalım takipteyim
Çok şık duruyo gerçekten
SAnkim sarmalar bi tık fazla olmuş gibi
Canım daha iyi ama makarna yerine salata veya sebze daha yakışırdı ❤
Bende ortam değişikliğini seviyorum ama onu nere koysam bunu nere koysam diye şimdiden düşünüyorum o beni strese sokuyor. Bırak düşünme işte yapıp görursun ama yok kafam isteBen seviyorum ev dizmeyi değiştirmeyi şimdi sabit kalicam odaları çevirir dururum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?