Iyi cesaret etmissin valla hic oyle seyleri yapamam :))Göbek aşıklısıyım ama sarkma doğum derken yakışmaz dedim deldirdim daha bişi yemedim acıyor yemek yemek imkansız buzlu dondurma buz emip duruyorum
Uygun bir tablo bulayim abla ,excelde olusturmayi bilmiyorumKaptancım bana anlatabilirsen olur,
Bende şaşırdım kendimeIyi cesaret etmissin valla hic oyle seyleri yapamam :))
Ben 25 te falan deldirmiştim sonra hamileyken çıkardım, doğum sonrası istediğim inceliğe gelmediğim için geçen seneye kadar taktırmamıştım, şimdi 1 senedir tekrar piercingliyimGöbek aşıklısıyım ama sarkma doğum derken yakışmaz dedim deldirdim daha bişi yemedim acıyor yemek yemek imkansız buzlu dondurma buz emip duruyorum
Exel de her türlü yaparım da buraya adapte nasıl edicem sen onu söyleUygun bir tablo bulayim abla ,excelde olusturmayi bilmiyorum
Burda tablo yapiliyor ama 10 kisilik oluyor ben bulup geleyim
Allah kabul etsin. Ben kışın ancak tutarım artık günler çok uzun ve hava çok ısındı burda ve vakit 21.40ta giriyor. Böyle kışın diye diye birsuru borcum var
Kızlar yaşlarınız kaç ? Bunu çok merak ediyorum
Ben de 37 cnm galiba aynı yaşta olduğumuz çok kişi varKızlar yaşlarınız kaç ? Bunu çok merak ediyorum
Evet bugün şükrettim resmenTablo işleri güzel , site içinde yapılabiliyo mu ? Bana öğretseniz yaparım (becerebilirsem tabi)
Kaptancım bana anlatabilirsen olur,
Afiyet şeker olsun , sen o dolmaları pelin olarak yaktın
Ah canım bugün biraz daha iyimiş , yarın sonlandır artık
Bence de zor olacaktır kesin
Bir tane tablo buldum abla onu sana bir atayim da bakalim yapabilirsek onu yapalımExel de her türlü yaparım da buraya adapte nasıl edicem sen onu söyle
Yeni gordum ortim 01/07/1986=34Kızlar yaşlarınız kaç ? Bunu çok merak ediyorum
O konuda bende çok mağdur oldum 20 gün öncesine kadar dışarı soğuk maskeden buhar çıkıyor Allah umuduna yürüyordumBirde gözlüğüm var, buharlanıp durdu
Ne tablosu hiç bişey anlamadım.benTabloyu yapacak gonullu var mi :))
Daha öncede yapmistik ya canim baslangic kilosu,guncel kilosu ,boyu ,yaşıNe tablosu hiç bişey anlamadım.ben
Ben gece 2.30 kadar bosunami oturdum saniyorsun uykularım kaçtı evi taşıdım.dizdim ohoooo ama sabah baktım hala aynı evdeyimBende ortam değişikliğini seviyorum ama onu nere koysam bunu nere koysam diye şimdiden düşünüyorum o beni strese sokuyor. Bırak düşünme işte yapıp görursun ama yok kafam iste
Hatirlamiyorum yada denk gelmedim demekki kaptanimDaha öncede yapmistik ya canim baslangic kilosu,guncel kilosu ,boyu ,yaşı
Evde olsam rahatca yaparim da buraya cok bakamiyorum
Abla hergun beni şaşırtmaya devam ediyorsun valla 20 lik çıtırlar halt etmiş bu ne enerjiBen 25 te falan deldirmiştim sonra hamileyken çıkardım, doğum sonrası istediğim inceliğe gelmediğim için geçen seneye kadar taktırmamıştım, şimdi 1 senedir tekrar piercingliyim
1 ay sonra göbeğim istediğim hale gelmesi için uğraşıyorum
Dil sonra rahatsız eder mi acaba
Yeni gordum ortim 01/07/1986=34ne ara oldum bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?