Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Göbek aşıklısıyım ama sarkma doğum derken yakışmaz dedim deldirdim daha bişi yemedim acıyor yemek yemek imkansız buzlu dondurma buz emip duruyorum
Ben 25 te falan deldirmiştim sonra hamileyken çıkardım, doğum sonrası istediğim inceliğe gelmediğim için geçen seneye kadar taktırmamıştım, şimdi 1 senedir tekrar piercingliyim
1 ay sonra göbeğim istediğim hale gelmesi için uğraşıyorum

Dil sonra rahatsız eder mi acaba

Allah kabul etsin. Ben kışın ancak tutarım artık günler çok uzun ve hava çok ısındı burda ve vakit 21.40ta giriyor. Böyle kışın diye diye birsuru borcum var

Ramazanda da bi ara çook sıcak olmuştu ama tuttuk şükür şimdi de tutarım Allah’ın izniyle. Bugün de burda 20.30da.

Kızlar yaşlarınız kaç ? Bunu çok merak ediyorum

Bende 30.

Evet bugün şükrettim resmen

Bende ortam değişikliğini seviyorum ama onu nere koysam bunu nere koysam diye şimdiden düşünüyorum o beni strese sokuyor. Bırak düşünme işte yapıp görursun ama yok kafam iste
Ben gece 2.30 kadar bosunami oturdum saniyorsun uykularım kaçtı evi taşıdım.dizdim ohoooo ama sabah baktım hala aynı evdeyim

Abla hergun beni şaşırtmaya devam ediyorsun valla 20 lik çıtırlar halt etmiş bu ne enerji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…