Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sorma yaa kargocunun azizliği

Bu arada benim fırçam halen gelmedi at kılı fırçası

Yoksa o mu sana gitti

Sen 1 temmuzda 69,9 u gör benden güzel bi hediye düşünücem sana
Atın kılı bana geldi canim kızın elinde oynuyo

Bugünkü menüm

Sabah saat 2 közlenmiş patlıcan 3 koz domates. 3 koz biber 30 Gr kadar peynir 1 yağsız yumurta
Saat 4 te 1 bardak tarçınlı süt
Arada çikolata kavanozun kaldirayim derken kuzumla konuşa konuşa çikolatayı parmaklamisim tamamen yanlışlıkla 1 2 tatlı kaşığı olmusmudur bilemem
Biraz önce 1 yemek kaşığı makarna tadına bakarken yemeğin birde yarım lahmacun kenarı ince bir şekilde kurumuştu
Şu an çok aç değilim 1 2 saate sütlü tavuklu baharatlı sebze haşlaması yaptım normalde süt koymayacaktim ama tuzu fazla atmışım onu yerim

Su 1 lt egzersiz 1 saat 15 dk Leslie İsmail YK bölgesel çalışma star TV deki evde hareket zanlı karışık yaptım 3 puan hesaplaşmak 225 puan okuyor galiba

Napiyosun bakalim nasılsın görmeyeli görüşmeyeli orticim bak en yakın kilo seninleydi ben arayı baya açtım sen ne zaman geliyorsun bakalım
Kaç kilosun şimdi , ben bir süre böyle takılayım geleceğim ama

Iyi olmana sevindim 3-4 kiloda vermissin burdaysan artik hedefine de ulasiriz
Hedefime ulaşmak istiyorum artık buradayım birlikte başaracağız

Şuan şişti canım ilk 1 hafta sıkıntı çekiyormuşsun alışana kadar ama pişman degilim hissetmek hoşuma gidiyor :)

Hava fena degil sobayi yakmadik daha ama cook yoruldum ablacim 7 de kaldirdilar yarin sabah da 7 de kaldirirlar telefonu birakip uyumaya gecerim birazdan
Anladım tatlım... Köy havası hem temiz hem de çarpar insanı...Şimdi uyursan beşte açarsın gözlerini ama....sanki erken gibi...
Yine de Allah rahatlık versin.

Yine bir sürü sayfa birikmiş. Önce menümü yazayım, sonra geçmiş yapayım.

3 Haziran Çarşamba menüsü
12.15 kahvaltı

Tabağa ek hiçbir şey yemedim, şekersiz çay içtim.

17.30 akşam
Ton balıklı salata, 1 küçük dilim kepek ekmeği, iki çatal peynir, 3 üçgen dilim karpuz, iki ceviz.

Su 3 litre
Spor
8 dakika karın egzersizi (sabah aç karnına yapıldı)
30 dk Leslie boosted, 32 dk pilates (akşam 8de yapıldı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…