Hatirlamiyorum yada denk gelmedim demekki kaptanim
Heeee bana ne alacannnnAyy yakında doğumgünüüün ne güzel
Sıkıntı yok kaptanim dün ne yedin diye sor onuda unutan biri için uğraşma bosver
Sorma yaa kargocunun azizliğiHeeee bana ne alacannnnplates topuda yalan oldu
Abla olmayacak duaya amin denmez uğraştırma beniSorma yaa kargocunun azizliği
Bu arada benim fırçam halen gelmedi at kılı fırçası
Yoksa o mu sana gitti
Sen 1 temmuzda 69,9 u gör benden güzel bi hediye düşünücem sana
Atın kılı bana geldi canim kızın elinde oynuyoSorma yaa kargocunun azizliği
Bu arada benim fırçam halen gelmedi at kılı fırçası
Yoksa o mu sana gitti
Sen 1 temmuzda 69,9 u gör benden güzel bi hediye düşünücem sana
Atın kılı bana geldi canim kızın elinde oynuyo
Kaç kilosun şimdi , ben bir süre böyle takılayım geleceğim amaNapiyosun bakalim nasılsın görmeyeli görüşmeyeli orticim bak en yakın kilo seninleydi ben arayı baya açtım sen ne zaman geliyorsun bakalım
Hedefime ulaşmak istiyorum artık buradayım birlikte başaracağızIyi olmana sevindim 3-4 kiloda vermissin burdaysan artik hedefine de ulasiriz
Merakta bırakmayı sevmem tatlım. Hiç sormayacaksin sandım.Ay kaç ki merak ettim
Şuan şişti canım ilk 1 hafta sıkıntı çekiyormuşsun alışana kadar ama pişman degilim hissetmek hoşuma gidiyor :)Ben 25 te falan deldirmiştim sonra hamileyken çıkardım, doğum sonrası istediğim inceliğe gelmediğim için geçen seneye kadar taktırmamıştım, şimdi 1 senedir tekrar piercingliyim
1 ay sonra göbeğim istediğim hale gelmesi için uğraşıyorum
Dil sonra rahatsız eder mi acaba
Umutdeniz tanış mıydık tatlım... unutmuş olabilirim. Her ihtimale karşı hoş geldin .Kaç kilosun şimdi , ben bir süre böyle takılayım geleceğim ama
Hedefime ulaşmak istiyorum artık buradayım birlikte başaracağız
Gittin mi tatlim...soba mayıştırdi mi seniIyi geceler kizlar
Hava fena degil sobayi yakmadik daha ama cook yoruldum ablacim 7 de kaldirdilar yarin sabah da 7 de kaldirirlar telefonu birakip uyumaya gecerim birazdanGittin mi tatlim...soba mayıştırdi mi seni
Sagol canim ❤İyi geceler canim allah rahatlik versin
Anladım tatlım... Köy havası hem temiz hem de çarpar insanı...Şimdi uyursan beşte açarsın gözlerini ama....sanki erken gibi...Hava fena degil sobayi yakmadik daha ama cook yoruldum ablacim 7 de kaldirdilar yarin sabah da 7 de kaldirirlar telefonu birakip uyumaya gecerim birazdan
Hoşbulduk, tanışmıştık hatırlıyorum sizi , sürekli gelen giden oluyor gruba tabi unutmak normalUmutdeniz tanış mıydık tatlım... unutmuş olabilirim. Her ihtimale karşı hoş geldin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?