Ilk gun cok yoruldum abla hic uyanmadan sabah 6 ya kadar uyumusumAnladım tatlım... Köy havası hem temiz hem de çarpar insanı...Şimdi uyursan beşte açarsın gözlerini ama....sanki erken gibi...
Yine de Allah rahatlık versin.
Çabucak atarsın o artıyi. Bir de sana önerim sürekli olumsuz konuşma, o zaman beynin dayanamayacaksin sinyali veriyor vücuduna. Kendini motive edecek şekilde konuş ve düşün,inan çok faydasını göreceksin.Evet şükürler olsun ☺ sabah 1 saat 15 dk sporumu da yaptım baya depresif haldeydim ya sizlerin en ufak olmamış sözünüz bile o kadar battı ki bana ama şükürler olsun +300 Gr ile kendime geldim oda 1 2 güne düşer oturmaktan ödem de yapmış olabilirim
Elticanim neden böyle yapıyorsun sen. Hadi birbirimize destek olalım da verelim şu kilolarimizi.Çekiyorum ama sonrasında atistirmalar var korkumdan paylasmiyorum
Sohbete gel mutlaka, geçmişe çok takılı kalma. Sohbete dahil ol hemen, kendini daha iyi hissedeceksin.Bi kaç gündür yoğunluktan uyku uyuyamadım çok yorgunluğum var moral olarakta çok etkiledi hiç keyfim kalmadıburada da hiç konuşamıyorum sadece menü yazıyorum sanırım kusura bakmayın Ama tüm geçmişe bakıyorum geri kalmayım diye bugün böyle bi salma noktasına geldim Ama tutuyorum kendimi en azından spor ve diyeti aksatmamaya çalışıyorum bi kaç güne daha aktif olurum inşallah akşam menüde görüşmek üzere diyim
Ohhh ne güzel işler hızlanacak desene. Güle güle oturmak nasip olsun inşallah.Bugün evi boşalttılar oraya gittim baktım sonra perdeciye gittim tül beğendim perdeciyi eve götürdüm ölçü aldik eltime uğradım komşum çay yapmis çaya geldim şimdi yerime oturdum
3haziran çarşamba
Sabah 09.30
2yumurtadanPeynirli omlet,1yk.tahin pekmez,2ince dilim t.b.ekmek,çay
Kahve,2bitter,
Yeşil çay,2kayisi,2ceviz,1kivi
Akşam 18.30
1kepce yesil mercimek,1kepçe sebzeli bulgur,2kasik yogurt,3kasik salata,(5tane sarma annem getirmiş yedim)
Yeşilçay,3bucuk litre su,kahve icerim yada cay
Eki Görüntüle 2643996 bugün gün bitti sayılır benim için.umarim daha başarılı bir menü yapmisimdir
Menü verim..
Sabah 11 de..
Az sütlü nescafe
1 kayısı
Öğlen 14.30
2 yumurtalı ıspanak
1 küçük domates
Akşam 18de.
200 gr et
Salata
Spor yapamadım kaptanım bahane olacak ama elektrikler kesikti
Su ben saymıyorum ama açlıktan tüm gün su içiyorum
Zipzip-
Bugünkü menüm
Sabah saat 2 közlenmiş patlıcan 3 koz domates. 3 koz biber 30 Gr kadar peynir 1 yağsız yumurta
Saat 4 te 1 bardak tarçınlı süt
Arada çikolata kavanozun kaldirayim derken kuzumla konuşa konuşa çikolatayı parmaklamisimtamamen yanlışlıkla 1 2 tatlı kaşığı olmusmudur bilemem
Biraz önce 1 yemek kaşığı makarna tadına bakarken yemeğin birde yarım lahmacun kenarı ince bir şekilde kurumuştu
Şu an çok aç değilim 1 2 saate sütlü tavuklu baharatlı sebze haşlaması yaptım normalde süt koymayacaktim ama tuzu fazla atmışımonu yerim
Su 1 lt egzersiz 1 saat 15 dk Leslie İsmail YK bölgesel çalışma star TV deki evde hareket zanlı karışık yaptım 3 puan hesaplaşmak 225 puan okuyor galiba ☺
Biraz ondan biraz bundan derken kacirmissin biraz canım ama sporun GüzelBugünkü menüm
Sabah saat 2 közlenmiş patlıcan 3 koz domates. 3 koz biber 30 Gr kadar peynir 1 yağsız yumurta
Saat 4 te 1 bardak tarçınlı süt
Arada çikolata kavanozun kaldirayim derken kuzumla konuşa konuşa çikolatayı parmaklamisimtamamen yanlışlıkla 1 2 tatlı kaşığı olmusmudur bilemem
Biraz önce 1 yemek kaşığı makarna tadına bakarken yemeğin birde yarım lahmacun kenarı ince bir şekilde kurumuştu
Şu an çok aç değilim 1 2 saate sütlü tavuklu baharatlı sebze haşlaması yaptım normalde süt koymayacaktim ama tuzu fazla atmışımonu yerim
Su 1 lt egzersiz 1 saat 15 dk Leslie İsmail YK bölgesel çalışma star TV deki evde hareket zanlı karışık yaptım 3 puan hesaplaşmak 225 puan okuyor galiba ☺
Menü çok hafif sporda coky güzelYine bir sürü sayfa birikmiş. Önce menümü yazayım, sonra geçmiş yapayım.
3 Haziran Çarşamba menüsü
12.15 kahvaltı
Eki Görüntüle 2644100
Tabağa ek hiçbir şey yemedim, şekersiz çay içtim.
17.30 akşam
Ton balıklı salata, 1 küçük dilim kepek ekmeği, iki çatal peynir, 3 üçgen dilim karpuz, iki ceviz.
Su 3 litre
Spor
8 dakika karın egzersizi (sabah aç karnına yapıldı)
30 dk Leslie boosted, 32 dk pilates (akşam 8de yapıldı)
Iyi geceler kizlar
Yine bir sürü sayfa birikmiş. Önce menümü yazayım, sonra geçmiş yapayım.
3 Haziran Çarşamba menüsü
12.15 kahvaltı
Eki Görüntüle 2644100
Tabağa ek hiçbir şey yemedim, şekersiz çay içtim.
17.30 akşam
Ton balıklı salata, 1 küçük dilim kepek ekmeği, iki çatal peynir, 3 üçgen dilim karpuz, iki ceviz.
Su 3 litre
Spor
8 dakika karın egzersizi (sabah aç karnına yapıldı)
30 dk Leslie boosted, 32 dk pilates (akşam 8de yapıldı)
İnan hiç yabancı gelmedin.Hoşbulduk, tanışmıştık hatırlıyorum sizi , sürekli gelen giden oluyor gruba tabi unutmak normal
Menüm
Kahvalti yok
12 gibi yarım muz
Ara
3 ceviz
Akşam17.30
2kasik ispanak borani
1kozlenmis patates
Yarim kase yogurt
1dilim ekmek
Ara 20:30
Bir kase kiraz, yarım muz
Spor
5400adim 81 p
400 ziplama 50p
150saniye plank 50p
120bolgesel 17p
198 puanZipzip-
Rakibiz zaten isvecliyleCanım yememişin bişi isveçe rakip menü
75.7Kaç kilosun şimdi , ben bir süre böyle takılayım geleceğim ama
Hedefime ulaşmak istiyorum artık buradayım birlikte başaracağız
İyi geceler kaptanim tatlı uykular tam köy kızı oldun he sabah 7 akşam 22Hava fena degil sobayi yakmadik daha ama cook yoruldum ablacim 7 de kaldirdilar yarin sabah da 7 de kaldirirlar telefonu birakip uyumaya gecerim birazdan
Sen öyle dediğime bakma cumadan beri eksi 2 kilo gittiElticanim neden böyle yapıyorsun sen. Hadi birbirimize destek olalım da verelim şu kilolarimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?