Yaş boy baslangic hedef güncel Canfeb 28 166 69.4 60.0 68.7 Snglmlk 36 160 77.6 55.0 62.8 Sportie 66.9 57.0 61.5 Madamhd 30 170 87.3 70.0 71.4 Vişneli_turtam 100.2 75.0 76.9 Eliff eylull 37 1.58 85.0 65.0 69.3 Umutdeniz4 98.1 79 87.4 Gülümse 25 34 161 99.8 65 75.7
Ekledim canım
Bugün ev boşaldı boyacı gitti eve baktı ne kadar boya alınacak ihtiyaçlar neler onları yazdı eşim aldı sabah 8 de başlıyor ins Allah boya rengini değiştirdik vanilyaydi marşhalin deniz kabugunu önerdi boyacı daha ferah ve aydınlık katmak için bakalım gorecez bekliyoz canım geçmiş olsun sanadaNeydirsin gülünse boya işi noldu benim belim gopmuş olabilir ha
Onu niye yazmışım abla şimdide onu merak ettim iyimiBu cümleyi kafama göre yorumlamışım kuzum
Sahur hurma detoksu akşam yemegide alışkın değilim.senin kuş kada yemene neydim bacıBunun nesi detoks bacı şaşırdın heralde
Yok canım senin kilon iyi bişey yok sendeİnşallah bende ayni canım yağları atamadim ustumden
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Beni burdan gönderecek daha anasının rahmine yerlesmedi ulennnnnnSen mezun oldun sen git
Doğru önce kk sonra diyet bölümü alışkanlık oluyorGidemezsin ki gidemezsinki bağımlılık yapiyorukki
Senin yüzünden arkadasimla papaz oldum sana bu saatten sonra burda ekmek yok kork bendenbencede o zaten vermiş vereceğini taze kanlara ihtiyacı var takımın
Yok canım senin kilon iyi bişey yok sende
Hoşbuldum canım
HoşbuldummHoşgeldin canım.
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsınSenin yüzünden arkadasimla papaz oldum sana bu saatten sonra burda ekmek yok kork benden
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsınbakıyım cürmünde baya küçülmüş zaten
Hoşbuldum bonuscumHoşgeldin evvab :)
Rica ederimSağol canım eline sağlık
Eşimde zayif olmasa çok sorun etmiyorum aslinda ama bir 60 olmam lazimbencede o zaten vermiş vereceğini taze kanlara ihtiyacı var takımın
Yok canım senin kilon iyi bişey yok sende
Hoşbuldum canım
Bisey dicektim ama utandımBeni burdan gönderecek daha anasının rahmine yerlesmedi ulennnnnn
Benim eşimde çok zayıf ben ondan kiloluyum bi 15 17 kg falan var aramızdaEşimde zayif olmasa çok sorun etmiyorum aslinda ama bir 60 olmam lazim
Gel şöyle iki medeni şişko gibi konuşalım bana gıcık olup giden takım degistirenlerden hangisi gonderdi seni itiraf et kizmayacambrokoli ye sakin ol tansiyonun çıkcak otur şöyle bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?