Bende senin gibiydim bir Allah'ın kulu demediki gelipte işin ucundan tutalım kendimi heba etmişim sadece yazikBiz akrabalar yakın oturuyoruz kim taşınsa aynen bu şekil gideriz yardıma. Çok severim çabuk biter iş gırgır şamata
Çay damacanla zaten hele anamlar artık sapıtır su bardağına geçer
Neyse ben gideyim hayırlı geceler. Zipzip gelirse beni kovduğunu söylersinBu iyi günlerin
Viiiiii kitaptanmi okuyup.atarlaniyon böyle hele sene bayilammBen adamın aklını alırım
Geçmişi okumamasi için elimden geleni ardima koymamNeyse ben gideyim hayırlı geceler. Zipzip gelirse beni kovduğunu söylersin
Bende senin gibiydim bir Allah'ın kulu demediki gelipte işin ucundan tutalım kendimi heba etmişim sadece yazik
Benim son evim olsun onların hepsi kirada bu günün yarida var rabbim büyük bacı üzülmüyor değilim benden çok eşim üzülüyor herkesin önünde paspas ettin kendini bak kimse gelipte sormuyor bile diyor ona daha çok üzülüyorum kendi ailesi sonuctaÖyle bi durum varsa başka tabi. Boşver içten gelmedikten sonra o işte hayır gelir mi.
Yavaş yavaş yaparsın kaçmıyor ya yeter ki sağlık olsun
Benim son evim olsun onların hepsi kirada bu günün yarida var rabbim büyük bacı üzülmüyor değilim benden çok eşim üzülüyor herkesin önünde paspas ettin kendini bak kimse gelipte sormuyor bile diyor ona daha çok üzülüyorum kendi ailesi sonucta
Bazen insanların iç yüzünü öğrenmek için canını yakmak gerekiyormuş bende insanların ne olduğunu öğrenmiş oldum belki biraz geç oldu ama öğrendim sağol bacım tşk ederimSen allah rızası için yaptım de boşver üzme kendini. Bazen insanları tanımanın bedeli böyle oluyor.
Sende daha farklı ol bundan sonra kıymetlisin özelsin onlar halt etmiş
Bu saatte karpuz yemem hiçbişey yemem diyetteyim ben
Dur tartıyım herifi bi70 kg geldi ben 81
60 iyi bacım idealSana da bu 65 iyi olur:)
Yaş boy baslangic hedef güncel Canfeb 28 166 69.4 60.0 68.7 Snglmlk 36 160 77.6 55.0 62.8 Sportie 66.9 57.0 61.5 Madamhd 87.3 70.0 71.4 Vişneli_turtam 100.2 75.0 76.9 Eliff eylull 37 1.58 85.0 65.0 69.3 Umutdeniz4 98.1 79 87.4 Gülümse 25 34 161 99.8 65 75.7 Selensu82 37 168 58 52 54.6
Bencede60 iyi bacım ideal
Milletin açlıktan karnı gurulduyordu onunla ilgili bir şeydi...Onu niye yazmışım abla şimdide onu merak ettim iyimi
Afiyet olsun canim ,spora göre menü az bileMenü
Sabah (10.00)
- 1 yumurtadan biberli omlet
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- 1 domates salatalık maydanoz
- 1 ceviz
Ara (15.00 ve 16.00)
- 1 fincan kahve karışımı
- 2 çilek, 1 kayısı, yarım kf leblebi
Akşam (19.30)
- 5-6 kaşık tavuklu patates yemeği
- 1 kase salata
Ara (20.30)
- sade Türk kahvesi
Su: 2 lt
Spor
- (sabah) 10 dk yoga, 30 dk leslie, 20 dk bölgesel
- (öğle) 20 dk koşu, 250 ip, 40 dk bölgesel
- (akşam) 80 dk pilates
Toplam: 630 pZipzip- madamhd
İyi geceler canım en güzele emanet olBen kaçayım fena yorgunum menüleri atladım iş güç derken ama toparliycam inşallah.
Hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?