Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biz akrabalar yakın oturuyoruz kim taşınsa aynen bu şekil gideriz yardıma. Çok severim çabuk biter iş gırgır şamata
Çay damacanla zaten hele anamlar artık sapıtır su bardağına geçer
Bende senin gibiydim bir Allah'ın kulu demediki gelipte işin ucundan tutalım kendimi heba etmişim sadece yazik

Öyle bi durum varsa başka tabi. Boşver içten gelmedikten sonra o işte hayır gelir mi.
Yavaş yavaş yaparsın kaçmıyor ya yeter ki sağlık olsun
Benim son evim olsun onların hepsi kirada bu günün yarida var rabbim büyük bacı üzülmüyor değilim benden çok eşim üzülüyor herkesin önünde paspas ettin kendini bak kimse gelipte sormuyor bile diyor ona daha çok üzülüyorum kendi ailesi sonucta

Sen allah rızası için yaptım de boşver üzme kendini. Bazen insanları tanımanın bedeli böyle oluyor.
Sende daha farklı ol bundan sonra kıymetlisin özelsin onlar halt etmiş

Sen allah rızası için yaptım de boşver üzme kendini. Bazen insanları tanımanın bedeli böyle oluyor.
Sende daha farklı ol bundan sonra kıymetlisin özelsin onlar halt etmiş
Bazen insanların iç yüzünü öğrenmek için canını yakmak gerekiyormuş bende insanların ne olduğunu öğrenmiş oldum belki biraz geç oldu ama öğrendim sağol bacım tşk ederim

Menü
Sabah (10.00)
- 1 yumurtadan biberli omlet
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- 1 domates salatalık maydanoz
- 1 ceviz
Ara (15.00 ve 16.00)
- 1 fincan kahve karışımı
- 2 çilek, 1 kayısı, yarım kf leblebi
Akşam (19.30)
- 5-6 kaşık tavuklu patates yemeği
- 1 kase salata
Ara (20.30)
- sade Türk kahvesi
Su: 2 lt
Spor
- (sabah) 10 dk yoga, 30 dk leslie, 20 dk bölgesel
- (öğle) 20 dk koşu, 250 ip, 40 dk bölgesel
- (akşam) 80 dk pilates
Toplam: 630 p Zipzip- madamhd

Afiyet olsun canim ,spora göre menü az bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…