Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun beğendim menünü kısır biraz düşündürdü ana o da salata olmuş işte
Güzel

Kahvaltı çok güzel , kirazın porsiyonu bir küçük kase olmalıydı, akşam hiç ekmek yemeseydin şahaneydi

Sporun gayet güzel

Bugünkü raporum gelsin bakalım

Sabah 10.30-11.00
1 haş yumurta
3 parmak b peynir
Bol söğüş
Beyaz çay

Arada form çay

15.30
2 yk yoğurtlu semizotu salatası
4 yk taze fasulye
1yk köz patlıcan

Arada form çay

18.30
2 kaşık yoğurt 1 ceviz

Oruç diyetiymiş bu

Bundan sonra sıvılar serbest filtre kahve içicim

240 mekik. 40p
10 dak kalça. 60p
54 dak jilian 324p
30 dak leslie boosted. 150p
60 dak eliptik 240p
Top 814p Zipzip- E Evvab

04.06.2020 perşembe menüsü
11.00 kahvaltı
1 dilim peynir
5 zeytin
1 domates
2 salatalık
1 etimek

13.30 öğle
5 tane tavuk kanat ızgara
1 kase salata

15.00 ara öğün
1 elma

17.00 ara öğün
2 ceviz . 5 tane kuru üzüm

19.00 akşam
2 kase yoğurtlu çorba
1 dilim etimek

1,5 litre su yatana kadar 2 lt yapmayı planlıyorum

1 saat parkta tempolu yürüyüş
15 mekik
20 kol
30 bel
3 saat temizlik

Gayet güzel afiyet olsun biran önce 7 lerde gidecek 6 haftayı unutma , hep böyle devam et öncesinde bile halledersin

Canım bana da önersene hangisi bizde varmı bakiyim

afiyet olsun canim menun guzel beyendim sporunu hic beyenmedim

Canım afiyet olsun sabah kahvaltıyla öğle çok yakın olmuş birde kanat çok doğru bir tercih değil en yağlı yeri, saat 15 te olsaymış ve 3 kanat

Akşamda tek kase çorba olurdu. Biraz porsiyon küçültmek gerek sanki

afiyet olsun canim etimek neden tercih ediyosun merakimdan soruyorum 2kase çorba 2dilim ekmeye eş değer 1dilimde etimek 3olur onun yanina 1kase corba,1dilim ekmek,1kase yoğurt yiyebilirdin yanina yada sulu yemek tercih et

Kız sen niye arada bana ablayı sıkıştırıyosun nerde kaldı ektim, canım lafları ben de benim öğrencilere kısır börek falan yapardım.
Elhan abla diye okuyorsam demisimdir daha kimlere ne dedim Allah bilir demesen farkında bile değilim eltim özür dilerim

Yazarken bende ne kadar çok şey yemişim dedim . Şimdi okudum aynen öyle olmuş. Ama karnım gurul gurul su içeyim bari. Bugün hiç doymadım sanki hiçbir şey atıştırmamışım gibi. Temizlik yaptım belki ondandır. Çok terledim.

Az su içmişsindir kesin

afiyet olsun canim etimek neden tercih ediyosun merakimdan soruyorum 2kase çorba 2dilim ekmeye eş değer 1dilimde etimek 3olur onun yanina 1kase corba,1dilim ekmek,1kase yoğurt yiyebilirdin yanina yada sulu yemek tercih et
Doğru bildiğin yanlislar var bacı 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe es değer bir kase değil oda mercimek çorbası şehriye ve unlu corbalardir

Doğru bildiğin yanlislar var bacı 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe es değer bir kase değil oda mercimek çorbası şehriye ve unlu corbalardir
Tamamda bazi kaseler 1kepce aliyo benimkiler gibi bazıları 2alirsa onu bilemem gene 1kase 1dilim olur 1bucukmu olacak

Etimek kıtır kıtır oluyor kepeklisinden seviyorum yani diyet yapmazkende tüketirdim. Bazen salataların içine vs küp küp doğrardım.
Ama benim çorbam başka. Tırşik çorbası olarak geçiyor sadece yoğurt su ve dağlarda yetişen yeşil tırşik otu atılıyor içine. Yağ un vs bişi yok. Ama bende o yeşil ottan olmadığı için nane maydanoz attım.

Degisikmis sen nerelisinki merak ettim simçik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…