Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@snglmlk aslında pek de doymadım akşam yemeğinde ama ben menü hazırlamada basarisizim sanirimm
Akşam yemeği fazla olmuş canım 1 tabak kirazda çok fazla 1 avuç kiraz 1 çay bardağı süt yada yoğurtla tukete bilirsin meyvedeki şekeri dengelemek için zamanla düzelecektir merak etme sen yaparsın

Canım Antep, Maraş ve Adana'da pişirilir bu çorba çocukluğumda içerdim ...afiyet olsun. Sen nerelisin
Ben Gaziantepliyim ismim Meryem .

Hanımlar bugün doktorumu aradım. Kadın doğum uzmanı. O bana sürekli zayıfla zayıfla diyen doktorum. Zayıflamaya başladım dedim. Pko lularda zayıflamak meşakatli imiş. Bunu yaşam tarzı haline getir dedi. Birde glisemik indeks tablosuna bakarak gıda tüket dedi. Glisemik indeksi 0-50 arasında olanlardan daha çok tüket dedi.
Yani süt yerine yoğurt, havuç yerine elma, kırmızı et yerine beyaz et tüket dedi. Glisemik indeks ile bilgisi olan var mı? Yada bunları uygulayan???

Bende alınacağını düşünmemiştim aksamdan beri öyle konusuyolar diye bende şaka ettirdi ama kızmış sanirim banada
Yok ya kusmemistir E Evvab tmm gel barışalım beyaz bayrak açıyorum barış bayrağı vaz geçmeden gel bak 100 kadar sayıyorum çabuk ol 99 98

Gayet güzel

Spor güzel ama o akşamki ekmeğe ben de takıldım
Güze

Akşam ekmek yerne salata daha mı güzel bir seçenek olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…