Oruc tutmayanlaar 12 ye kadar oruc olanlar 4 e kadar
Tamam canim
Yok kizmadim da misafire oyle mi davranılırKısmadin demi bana komşuna biraz immmm şeyyyy yapmış ola bilirm
Sportiye fındığa abla dediğinde bazen üzerime aliniyorum sonra fark ediyorum...Elhan abla diye okuyorsam demisimdir daha kimlere ne dedim Allah bilir demesen farkında bile değilim eltim özür dilerim
Aslen ankaralıyım. Çorba sanırım Kayseri ye ait. Görümcem yapmıştı bi keresinde. Eşim Kayserilide.Degisikmis sen nerelisinki merak ettim simçik
Yarin eve donecegim canim da kacta yola çıkacağız hic belli degil ama yetistiririm listeyi diye düşünüyorumBugün tutmadım ama yarın tutacağım nasipse.
Senin için sorun olmayacaksa 4 iyi kaptanım
Akşam yemeği fazla olmuş canım 1 tabak kirazda çok fazla 1 avuç kiraz 1 çay bardağı süt yada yoğurtla tukete bilirsin meyvedeki şekeri dengelemek için zamanla düzelecektir merak etme sen yaparsın@snglmlk aslında pek de doymadım akşam yemeğinde ama ben menü hazırlamada basarisizim sanirimm
Bende alınacağını düşünmemiştim aksamdan beri öyle konusuyolar diye bende şaka ettirdi ama kızmış sanirim banadaYok kizmadim da misafire oyle mi davranılır
Canım Antep, Maraş ve Adana'da pişirilir bu çorba çocukluğumda içerdim ...afiyet olsun. Sen nerelisinEtimek kıtır kıtır oluyor kepeklisinden seviyorum yani diyet yapmazkende tüketirdim. Bazen salataların içine vs küp küp doğrardım.
Ama benim çorbam başka.Tırşik çorbası olarak geçiyor sadece yoğurt su ve dağlarda yetişen yeşil tırşik otu atılıyor içine. Yağ un vs bişi yok. Ama bende o yeşil ottan olmadığı için nane maydanoz attım.
degisik geldi banada aliskin olmadığımız icin afiyet olsun canimAslen ankaralıyım. Çorba sanırım Kayseri ye ait. Görümcem yapmıştı bi keresinde. Eşim Kayserilide.
Ama oda beni kısdırdı örtmenimYok kizmadim da misafire oyle mi davranılır
Hakkaten ben niye eltime abla demişim hala anlamadımSportiye fındığa abla dediğinde bazen üzerime aliniyorum sonra fark ediyorum...
Demek songulcume de abla demeye başladin
Teşekkür ederim canımmdegisik geldi banada aliskin olmadığımız icin afiyet olsun canim
Sevindim birbirimize sözümüz geciyo yada sakamiz simdi yeni gelince alınabiliyor bazilari oyuzden şettim
Gayet güzel4 haziran
Eki Görüntüle 2644493 Eki Görüntüle 2644495 Eki Görüntüle 2644492 Eki Görüntüle 2644489 Eki Görüntüle 2644488
su 3 lt
spor leslie 3mile 45 dk 180 puan
Zipzip- @sportie
Spor güzel ama o akşamki ekmeğe ben de takıldımHerkese merhabalar
Kahvaltı 10:00
.2 adet haşlanmış yumurta(üzeri yoğurtlu), 2 dilim peynir,7 zeytin, 1 domates,1 salatalık.
Ara 12:00
.Yeşil çay
Ara 14:30
.1 yemek tabağı kiraz
Akşam yemegi 17:30
.şehriye çorbasi, 2 dilim çok tahıllı ekmek, 1 salata kasesi semizotu salatasi, 2 orta boy patlicandan karnıyarık ve ayran
Egzersizler
. 1 saat yürüyüş 1 saat eliptik bisiklet
Yürüyüş 60 puan, eliptik bisiklet 240 puan toplam 300
GüzeBugünkü raporum gelsin bakalım
Sabah 10.30-11.00
1 haş yumurta
3 parmak b peynir
Bol söğüş
Beyaz çay
Arada form çay
15.30
2 yk yoğurtlu semizotu salatası
4 yk taze fasulye
1yk köz patlıcan
Arada form çay
18.30
2 kaşık yoğurt 1 ceviz
Oruç diyetiymiş bu
Bundan sonra sıvılar serbest filtre kahve içicim
240 mekik. 40p
10 dak kalça. 60p
54 dak jilian 324p
30 dak leslie boosted. 150p
60 dak eliptik 240p
Top 814pZipzip- E Evvab
04.06.2020 perşembe menüsü
11.00 kahvaltı
1 dilim peynir
5 zeytin
1 domates
2 salatalık
1 etimek
13.30 öğle
5 tane tavuk kanat ızgara
1 kase salata
15.00 ara öğün
1 elma
17.00 ara öğün
2 ceviz . 5 tane kuru üzüm
19.00 akşam
2 kase yoğurtlu çorba
1 dilim etimek
1,5 litre su yatana kadar 2 lt yapmayı planlıyorum
1 saat parkta tempolu yürüyüş
15 mekik
20 kol
30 bel
3 saat temizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?