Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sevindim birbirimize sözümüz geciyo yada sakamiz simdi yeni gelince alınabiliyor bazilari oyuzden şettim
Yo ben alınınca söylerim ama ben yeniyim kimsede benim tarafımda değil hepiniz yükleniyonuz yazık deelmi

Canım Antep, Maraş ve Adana'da pişirilir bu çorba çocukluğumda içerdim ...afiyet olsun. Sen nerelisin
Ben Gaziantepliyim ismim Meryem .
Teşekkürler ben ankaralıyım biz bilmeyiz eşimin ailesi yapıyor onlarda içmiştim. Güzel ekşimsi garip hoş bi tadı var. Eşim Kayserili. Belli ki onlarda sizlerden çalmış bu çorba tarifini benim de ismim Ayça memnun oldum

Canım Canan Karatay' in beslenme sistemini hayatına uyguladiginda glisemik indeks oranları konusunda hiç sıkıntı yaşamazsın. Hem de sağlıklı kilo verirsin. Ben diyetisyene gitmeden 22 kilo verdim. Glisemik indeksli tüm gıdaları yasaklıyor Canan hoca..

Düşük Gİ diyetine başlayan biri, aşağıdakiler besinler gibi karbonhidrat içermeyen yiyeceklerin tadını çıkarabilir:
  • Et
  • yumurtalar
  • balık
  • deniz ürünleri
  • zeytinyağı
  • tereyağı
  • bitkiler
  • baharat
  • fındık, fıstık , badem, ceviz çiğ olacak ama kavrulmuş olursa indeks yükselir.

Afiyet olsun canım

Gayet güzel bir menü afiyet olsun canım

Menün güzel canım afiyet olsun iyiki listede değilsin perşembeleri şişiren şeyler yememeye özen gösteriyoruz

Afiyet olsun canım kızlar yorumları yapmış zaten kiraz fazla akşam da çorba ya da ekmek olmamalıydı

Afiyet olsun abla gayet iyi

Menün güzel canım afiyet olsun

Memnun oldum Ayça kuzum.
Çok güzel ferahlatıcı bir ismin var. Tanıdığım bütün Ayça' lari genelde sevmişimdir.
Anadolu çorbası demek ki...zaten o ot ilkbaharda kırlarda toplanıyor tamamen doğal çok da şifalı olduğuna inanıyorlar. Yılda bir kez mutlaka pişirilmesi gerekir gibi bu ritüel mutlaka bizim köylerde gerçekleştirilir.
Eşim bazen Ankaraliyim der orada büyüdüğü okuduğu icin bazen Cankiriliyim der...sen neresinden kuzum...istemezsen yazma gücenmem

4haziran perşembe
Sahur
Çeyrek simit,1dilim peynir,7zeytin,2yumurta,birkaç dilim sucuk,çay
İftar
Yarim dilim tb.ekmek,1dilim peynir,5zeytin,1bardak sütlü nescafe
2litre su olur,taze kiraz geldi de yiyebilirim

4. Haziran Perşembe

Kahvaltı 08.00
Domates-salatalık
2 haş yumurta
3-4 küp kaşar
5-6 çatal menemen
3 zeytin
Biraz bal
3 d ekmek

Öğle 13.00
5 erik
5 küçük kayısı
1 minik muz
1 bardak süt

Akşam 18.30
1 parça et (haşlama yemeğinin etinden 1 parça)
1 kase cacık

Su 2lt civarı

40dk tempolu yürüyüş = 100p
600zıpzıp = 75p
5 bin adım = 75p

Gece 2de aniden yatıya misafir geldi sabah kahvaltı hazırlarken tansiyonum mu düştü şekerim mi düştü ne oldu bilmiyorum elim ayağım boşaldı ayakta duramadım fena oldum o yüzden de kahvaltı fazla kaçtı.

Olsun listede olmasamda cuma belirleyici olsun istedim:)

4haziran perşembe
Sahur
İftar
Neden ikiside kahvaltı. Ben iftarda herşeye saldırıyorum :))

4haziran perşembe
Sahur
İftar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…