- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Canım yemek olarak bulgur ve mercimek vardi yarin tartıda şiş olabilirim oyuzden yemedim cokta yemek istemedim sanki yarin tarti yuzumu guldurmicek gibideNeden ikiside kahvaltı. Ben iftarda herşeye saldırıyorum :))
4haziran perşembe
Sahur
Çeyrek simit,1dilim peynir,7zeytin,2yumurta,birkaç dilim sucuk,çay
İftar
Yarim dilim tb.ekmek,1dilim peynir,5zeytin,1bardak sütlü nescafe
2litre su olur,taze kiraz geldi de yiyebilirim
Geçmiş olsun evet canim ekmek fazla olmus biraz sende söylemissin zaten4. Haziran Perşembe
Kahvaltı 08.00
Domates-salatalık
2 haş yumurta
3-4 küp kaşar
5-6 çatal menemen
3 zeytin
Biraz bal
3 d ekmek
Öğle 13.00
5 erik
5 küçük kayısı
1 minik muz
1 bardak süt
Akşam 18.30
1 parça et (haşlama yemeğinin etinden 1 parça)
1 kase cacık
Su 2lt civarı
40dk tempolu yürüyüş = 100p
600zıpzıp = 75p
5 bin adım = 75p
Gece 2de aniden yatıya misafir geldi sabah kahvaltı hazırlarken tansiyonum mu düştü şekerim mi düştü ne oldu bilmiyorum elim ayağım boşaldı ayakta duramadım fena oldum o yüzden de kahvaltı fazla kaçtı.
4haziran perşembe
Sahur
Çeyrek simit,1dilim peynir,7zeytin,2yumurta,birkaç dilim sucuk,çay
İftar
Yarim dilim tb.ekmek,1dilim peynir,5zeytin,1bardak sütlü nescafe
2litre su olur,taze kiraz geldi de yiyebilirim
4. Haziran Perşembe
Kahvaltı 08.00
Domates-salatalık
2 haş yumurta
3-4 küp kaşar
5-6 çatal menemen
3 zeytin
Biraz bal
3 d ekmek
Öğle 13.00
5 erik
5 küçük kayısı
1 minik muz
1 bardak süt
Akşam 18.30
1 parça et (haşlama yemeğinin etinden 1 parça)
1 kase cacık
Su 2lt civarı
40dk tempolu yürüyüş = 100p
600zıpzıp = 75p
5 bin adım = 75p
Gece 2de aniden yatıya misafir geldi sabah kahvaltı hazırlarken tansiyonum mu düştü şekerim mi düştü ne oldu bilmiyorum elim ayağım boşaldı ayakta duramadım fena oldum o yüzden de kahvaltı fazla kaçtı.
Kız sus kimse duymasin ama sabit geliyorum neden anlamadim çokta kaçamak yapmadim bu hafta ne tatli yaptim nede dondurma sabit te gelmek istemiyorumAkşam niye o kadar az yedin canım
Et yersem salata yicektim simdi dedim yemeyim bugun yarina kismetCanım sırf kahvaltı yapmışsın iftarda et türü bişeyde yok yarın böyle yapma bi çorba sebze falan ye
Gece 2 de ne misafiri yaaaben kapıyı açmazdım
Afiyet olsun akşam çok bişey yok zaten ❤
Bende karatay yapmaya çalışıyorum evlenmeden öncede yapmıştım yıllar sonra tekrar hayatımdan ekmegi cikarabildim. Pilav ve makarnayı çok değil ama ekmegi seviyorumCanım Canan Karatay' in beslenme sistemini hayatına uyguladiginda glisemik indeks oranları konusunda hiç sıkıntı yaşamazsın. Hem de sağlıklı kilo verirsin. Ben diyetisyene gitmeden 22 kilo verdim. Glisemik indeksli tüm gıdaları yasaklıyor Canan hoca..
Düşük Gİ diyetine başlayan biri, aşağıdakiler besinler gibi karbonhidrat içermeyen yiyeceklerin tadını çıkarabilir:
- Et
- yumurtalar
- balık
- deniz ürünleri
- zeytinyağı
- tereyağı
- bitkiler
- baharat
- fındık, fıstık , badem, ceviz çiğ olacak ama kavrulmuş olursa indeks yükselir.
Gece 2 de ne misafiri yaaaben kapıyı açmazdım
Afiyet olsun akşam çok bişey yok zaten ❤
Yatmadan önce yoğurt Pulbiber karışımı belki alır şişkinliği :) bir rahatsızlık yoksa tabi yapiliyorCanım yemek olarak bulgur ve mercimek vardi yarin tartıda şiş olabilirim oyuzden yemedim cokta yemek istemedim sanki yarin tarti yuzumu guldurmicek gibide
Bende ilk defa duydum kültürümüz ne kadar zengin aslında sahip çıkmak lazımEtimek kıtır kıtır oluyor kepeklisinden seviyorum yani diyet yapmazkende tüketirdim. Bazen salataların içine vs küp küp doğrardım.
Ama benim çorbam başka.Tırşik çorbası olarak geçiyor sadece yoğurt su ve dağlarda yetişen yeşil tırşik otu atılıyor içine. Yağ un vs bişi yok. Ama bende o yeşil ottan olmadığı için nane maydanoz attım.
Kız sus kimse duymasin ama sabit geliyorum neden anlamadim çokta kaçamak yapmadim bu hafta ne tatli yaptim nede dondurma sabit te gelmek istemiyorum
GerçektenGerçekten mi ayyyy bende seni çok sevdim
Bende sabit olacak sanırım belki 200 grKız sus kimse duymasin ama sabit geliyorum neden anlamadim çokta kaçamak yapmadim bu hafta ne tatli yaptim nede dondurma sabit te gelmek istemiyorum
Yokkk buhaftaaaa neden oldu annem olmasina ragmen akşam yemedim sarmada okadar etki etmez sanirim gecede sahurda yemedim bugun iftar zaten az haftaya sarilirim belki bizi kurtarırlar bu hafta veremeyenlerBende sabit olacak sanırım belki 200 gr
Ama bekliyodum ben hemen öyle vedalaşamıyoruz kilocuklarımla
Göstercem ben onlara el mi yaman bey mi yaman
Kız sorma en sevdiğim patatesli sırf karbon. En çok onu severim annem bildiği için işten gelmiştim. Bi de çay yapmış benim için. Uykum kaçar dedim. Çayı koyup Yanına börek koyup getirmiş....hayır diyemedimAfiyet olsun, börek dedin canım çekti valla neliydi ?
İlk zamanlar doygunluk hissi oluşmuyor canım, yeni bir düzen sonuçta. Bı de hepimiz ayniydik başlangıçta, buradaki yorumlar sayesinde bir sürü şey öğrendik. Sadece söylenenleri dikkatle dinler ve uygulamaya başlarsan zamla oturur zaten.
Kız sorma en sevdiğim patatesli sırf karbon. En çok onu severim annem bildiği için işten gelmiştim. Bi de çay yapmış benim için. Uykum kaçar dedim. Çayı koyup Yanına börek koyup getirmiş....hayır diyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?