Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Neden ikiside kahvaltı. Ben iftarda herşeye saldırıyorum :))
Canım yemek olarak bulgur ve mercimek vardi yarin tartıda şiş olabilirim oyuzden yemedim cokta yemek istemedim sanki yarin tarti yuzumu guldurmicek gibide

Geçmiş olsun evet canim ekmek fazla olmus biraz sende söylemissin zaten

4haziran perşembe
Sahur
Çeyrek simit,1dilim peynir,7zeytin,2yumurta,birkaç dilim sucuk,çay
İftar
Yarim dilim tb.ekmek,1dilim peynir,5zeytin,1bardak sütlü nescafe
2litre su olur,taze kiraz geldi de yiyebilirim

Canım sırf kahvaltı yapmışsın iftarda et türü bişeyde yok yarın böyle yapma bi çorba sebze falan ye

Gece 2 de ne misafiri yaaa ben kapıyı açmazdım

Afiyet olsun akşam çok bişey yok zaten

Et yersem salata yicektim simdi dedim yemeyim bugun yarina kismet

Bende karatay yapmaya çalışıyorum evlenmeden öncede yapmıştım yıllar sonra tekrar hayatımdan ekmegi cikarabildim. Pilav ve makarnayı çok değil ama ekmegi seviyorum

Bende ilk defa duydum kültürümüz ne kadar zengin aslında sahip çıkmak lazım

Kız sus kimse duymasin ama sabit geliyorum neden anlamadim çokta kaçamak yapmadim bu hafta ne tatli yaptim nede dondurma sabit te gelmek istemiyorum
Bende sabit olacak sanırım belki 200 gr
Ama bekliyodum ben hemen öyle vedalaşamıyoruz kilocuklarımla
Göstercem ben onlara el mi yaman bey mi yaman

4 Haziran
Saat 08.45 bir avuçtan fazla çiğ kuruyemiş
Saat 13.15 az çorba türlü iki kaşık yoğurt
Saat 18.30 salata çorba bir dilim börek ( annem pişirmiş çok ısrar etti) çiğ kuruyemiş (bir avuç kadar)

2,5 lt yatana kadar 3 olur
Spor 90 puan
Caaaanım ortim selensu82 sevgili kaptanım Zipzip-

Afiyet olsun, börek dedin canım çekti valla neliydi ?

Bende sabit olacak sanırım belki 200 gr
Ama bekliyodum ben hemen öyle vedalaşamıyoruz kilocuklarımla
Göstercem ben onlara el mi yaman bey mi yaman
Yokkk buhaftaaaa neden oldu annem olmasina ragmen akşam yemedim sarmada okadar etki etmez sanirim gecede sahurda yemedim bugun iftar zaten az haftaya sarilirim belki bizi kurtarırlar bu hafta veremeyenler

Afiyet olsun, börek dedin canım çekti valla neliydi ?
Kız sorma en sevdiğim patatesli sırf karbon. En çok onu severim annem bildiği için işten gelmiştim. Bi de çay yapmış benim için. Uykum kaçar dedim. Çayı koyup Yanına börek koyup getirmiş....hayır diyemedim

Bence böreğe rağmen güzel canım afiyet olsun

sonngulen aslında pek de doymadım akşam yemeğinde ama ben menü hazırlamada basarisizim sanirimm
İlk zamanlar doygunluk hissi oluşmuyor canım, yeni bir düzen sonuçta. Bı de hepimiz ayniydik başlangıçta, buradaki yorumlar sayesinde bir sürü şey öğrendik. Sadece söylenenleri dikkatle dinler ve uygulamaya başlarsan zamla oturur zaten.

Hayır desen ayıp ederdin zaten ben senin yerinde olsam bi dilimle de kalmaz gömülürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…