- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Bende patatesli severimKız sorma en sevdiğim patatesli sırf karbon. En çok onu severim annem bildiği için işten gelmiştim. Bi de çay yapmış benim için. Uykum kaçar dedim. Çayı koyup Yanına börek koyup getirmiş....hayır diyemedim
Bizdeki kitabın adı "Ğ" benim neyim eksik? Göknur birincioglu yazarı. Oğlum sürekli okumak istiyor onu. Diğer kitaplarına da bir bak istersen. Sosyal medyadan yazarı da takip etmeye başladım. Başka bir kafası var,çok sevdim.Gayet güzel afiyet olsun biran önce 7 lerde gidecek6 haftayı unutma , hep böyle devam et öncesinde bile halledersin
Canım bana da önersene hangisi bizde varmı bakiyim
Tabi ki sizin yazdıklarınızı çok önemsiyorum. Bu konuda hiçbir tecrübem yokİlk zamanlar doygunluk hissi oluşmuyor canım, yeni bir düzen sonuçta. Bı de hepimiz ayniydik başlangıçta, buradaki yorumlar sayesinde bir sürü şey öğrendik. Sadece söylenenleri dikkatle dinler ve uygulamaya başlarsan zamla oturur zaten.
Yok ekmek falan artıkAkşam yemeği fazla olmuş canım 1 tabak kirazda çok fazla 1 avuç kiraz 1 çay bardağı süt yada yoğurtla tukete bilirsin meyvedeki şekeri dengelemek için zamanla düzelecektir merak etme sen yaparsın
Çok teşekkür ederimmmmm her gün sayenizde öğreniyorumAfiyet olsun beğendim menünü kısır biraz düşündürdü ana o da salata olmuş işte
Güzel
Kahvaltı çok güzel , kirazın porsiyonu bir küçük kase olmalıydı, akşam hiç ekmek yemeseydin şahaneydi
Sporun gayet güzel
Yok ekmek falan yok. Yanlış yazmışım ben yok yokAfiyet olsun canim,aksam banada fazla geldi corba yediysen ekmek yemeseydin keske yedin 2dilim olmasaydi bari,2karniyarik ayran salata yeterliydi bence
Sen öyle deyince kendime ve sana yabancilasiyorumElhan abla diye okuyorsam demisimdir daha kimlere ne dedim Allah bilir demesen farkında bile değilim eltim özür dilerim
Nerelisin canım, eşimin memleketinde de aş otu denilen bir ot var, onla senin dediğin gibi bir çorba yapıyorlar ama sonra üstüne yağda soğan kavurup döküyorlar. Acayip güzel bir şey. Evde vardı bitmiş kocam yastaEtimek kıtır kıtır oluyor kepeklisinden seviyorum yani diyet yapmazkende tüketirdim. Bazen salataların içine vs küp küp doğrardım.
Ama benim çorbam başka.Tırşik çorbası olarak geçiyor sadece yoğurt su ve dağlarda yetişen yeşil tırşik otu atılıyor içine. Yağ un vs bişi yok. Ama bende o yeşil ottan olmadığı için nane maydanoz attım.
Tam buğday ekmegini ölçülü yiyorum . Sagliklisini tercih etmeye çalışalım. Karatay hiç sagliklisi kalmadı diyor ya....Bende karatay yapmaya çalışıyorum evlenmeden öncede yapmıştım yıllar sonra tekrar hayatımdan ekmegi cikarabildim. Pilav ve makarnayı çok değil ama ekmegi seviyorum
Kaptan 10kisi var listede aman allahim***6.Takım 677.Etap ***
S i d e l y a (60.8/
Eliff Eylull(69.3/
Youlost16(77.6/
Findikfaresi123(71.0/
Zeynolin44(75.1/
fattylamb94(77.7/
madamhd(71.4/
sportie (61.5/
retro_hippo(75.7/
Canfeb(64.7/
6.Takım Ortalamasi:
Free liste
hasbeenandgone (55.35
Bonus(111.8
selensu82 (53.9
Adaadanananana (88.3/)yeni uye,baslangic tarihi 21 mayis,baslangic kilosu 91.4,hedef kilosu 57
Yellowkaya (76
BLUEDENIZ(69.8
Kurabiyemusavir(77.2
Nidsalii(64.3
Elhan(60.8
gulumse25(77.7
Evvab(
Medusares(
snglmlk(
Nilar(
Neden?Kaptan 10kisi var listede aman allahim
Bende freeeyeee gidimmmm
Hiç sevmem çat kapı misafiri, bir de bu korona döneminde misafirliğe de kızıyorum açıkçası.Burda herkes çatkapı geliyo alıştım artık
Valla deliricem bu belaya bulasmamak için hemen bitmesi için 3 aydır.coluk.cocuk evdeyiz ne dışarı çıktım nede kızsalar bile.eve aldım ama millet gününü gün ediyor işi olmayıp sırf sıkıldım diye çıkıp dolasana hakkımı helal etmiyorum açık ve netHiç sevmem çat kapı misafiri, bir de bu korona döneminde misafirliğe de kızıyorum açıkçası.
Di mi? Hakkaten üzülürdü...Hayır desen ayıp ederdin zatenben senin yerinde olsam bi dilimle de kalmaz gömülürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?