Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gayet güzel afiyet olsun biran önce 7 lerde gidecek 6 haftayı unutma , hep böyle devam et öncesinde bile halledersin

Canım bana da önersene hangisi bizde varmı bakiyim
Bizdeki kitabın adı "Ğ" benim neyim eksik? Göknur birincioglu yazarı. Oğlum sürekli okumak istiyor onu. Diğer kitaplarına da bir bak istersen. Sosyal medyadan yazarı da takip etmeye başladım. Başka bir kafası var,çok sevdim.

Tabi ki sizin yazdıklarınızı çok önemsiyorum. Bu konuda hiçbir tecrübem yok
Sizin fikirlerinize birşeyler basaracagim

Akşam yemeği fazla olmuş canım 1 tabak kirazda çok fazla 1 avuç kiraz 1 çay bardağı süt yada yoğurtla tukete bilirsin meyvedeki şekeri dengelemek için zamanla düzelecektir merak etme sen yaparsın
Yok ekmek falan artık sindirime yardımcı oluyor yaa o sebepten çok yemekte zarar gormedim sanırım. Yarın zaten akşam menusunde sizden fikir alicam. Bana örnek bir menü hazırlayalım

Çok teşekkür ederimmmmm her gün sayenizde öğreniyorum

4 Haziran Perşembe menüsü
12.15 kahvaltı

Yumurta lorlu, iki ince kare dilim kepek ekmeği ve tabağa artı bir parça peynir ve iki üçgen dilim karpuz yedim.

17.15 iki tam ceviz

18.00 akşam
5 kaşık zeytinyağlı havuçlu pırasa (pirinç vs.yok), avuç içi kadar tavuk göğüs (yağsız tavada pişti).

Bu kadar güzel bir menüden sonra yoldan çıktım ve 1 dilim ekmek 1 dilim tulum ve iki üçgen dilim karpuz yedim. Çok pişman oldum.

Su 3 lt
Spor
8 dakika karın egzersizi
32 dakika pilates

***6.Takım 677.Etap ***

S i d e l y a (60.8/
Eliff Eylull(69.3/
Youlost16(77.6/
Findikfaresi123(71.0/
Zeynolin44(75.1/
fattylamb94(77.7/
madamhd(71.4/
sportie (61.5/
retro_hippo(75.7/
Canfeb(64.7/

6.Takım Ortalamasi:

Free liste

hasbeenandgone (55.35
Bonus(111.8
selensu82 (53.9
Adaadanananana (88.3/
)yeni uye,baslangic tarihi 21 mayis,baslangic kilosu 91.4,hedef kilosu 57
Yellowkaya (76
BLUEDENIZ(69.8
Kurabiyemusavir(77.2
Nidsalii(64.3
Elhan(60.8
gulumse25(77.7
Evvab(

Medusares(
snglmlk(
Nilar(

Nerelisin canım, eşimin memleketinde de aş otu denilen bir ot var, onla senin dediğin gibi bir çorba yapıyorlar ama sonra üstüne yağda soğan kavurup döküyorlar. Acayip güzel bir şey. Evde vardı bitmiş kocam yasta hiçbir yerde bulunan bir şey de değil.

Bende karatay yapmaya çalışıyorum evlenmeden öncede yapmıştım yıllar sonra tekrar hayatımdan ekmegi cikarabildim. Pilav ve makarnayı çok değil ama ekmegi seviyorum
Tam buğday ekmegini ölçülü yiyorum . Sagliklisini tercih etmeye çalışalım. Karatay hiç sagliklisi kalmadı diyor ya....
Tatlım işin özünü kavradik mi diyet yapmis gibi hissetmiyoruz di mi...?
Beslenme tarzimizi sağlıklı hale getiriyoruz.

Kaptan 10kisi var listede aman allahim
Bende freeeyeee gidimmmm

Menü sabah
Koz patlucan 2 yumurta kkozmbiberpeynir.ceyrek bazlama.ben yaptim

Akşam tavuklu nohutlu pilav ama çok pişmanım baya tiksinmisim tavuktan pilav iki kaşık yedigimden tavuk fazla yedim şu an midem ağrıyor bulanıyor yarın közlenmiş sebze de haşlanmış nohut tavuk da görmek istemiyorum

Şimdi nane kaynatiyorum içeceğim

Hiç sevmem çat kapı misafiri, bir de bu korona döneminde misafirliğe de kızıyorum açıkçası.
Valla deliricem bu belaya bulasmamak için hemen bitmesi için 3 aydır.coluk.cocuk evdeyiz ne dışarı çıktım nede kızsalar bile.eve aldım ama millet gününü gün ediyor işi olmayıp sırf sıkıldım diye çıkıp dolasana hakkımı helal etmiyorum açık ve net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…