- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Geçmiş olsun canımMenü sabah
Koz patlucan 2 yumurta kkozmbiberpeynir.ceyrek bazlama.ben yaptim
Akşam tavuklu nohutlu pilav ama çok pişmanım baya tiksinmisim tavuktan pilav iki kaşık yedigimden tavuk fazla yedim şu an midem ağrıyor bulanıyor yarın közlenmiş sebze de haşlanmış nohut tavuk da görmek istemiyorum
Şimdi nane kaynatiyorum içeceğim
Hiç sevmem çat kapı misafiri, bir de bu korona döneminde misafirliğe de kızıyorum açıkçası.
4 Haziran Perşembe menüsü
12.15 kahvaltı
Eki Görüntüle 2644556
Yumurta lorlu, iki ince kare dilim kepek ekmeği ve tabağa artı bir parça peynir ve iki üçgen dilim karpuz yedim.
17.15 iki tam ceviz
18.00 akşam
5 kaşık zeytinyağlı havuçlu pırasa (pirinç vs.yok), avuç içi kadar tavuk göğüs (yağsız tavada pişti).
Bu kadar güzel bir menüden sonra yoldan çıktım ve 1 dilim ekmek 1 dilim tulum ve iki üçgen dilim karpuz yedim. Çok pişman oldum.
Su 3 lt
Spor
8 dakika karın egzersizi
32 dakika pilates
Menü sabah
Koz patlucan 2 yumurta kkozmbiberpeynir.ceyrek bazlama.ben yaptim
Akşam tavuklu nohutlu pilav ama çok pişmanım baya tiksinmisim tavuktan pilav iki kaşık yedigimden tavuk fazla yedim şu an midem ağrıyor bulanıyor yarın közlenmiş sebze de haşlanmış nohut tavuk da görmek istemiyorum
Şimdi nane kaynatiyorum içeceğim
Ben de annemlere gidince kaç kiloyla döneceğim çok merak ediyorum. Ondan uzakta yaşayan tek çocuğu benim. Gittiğim zaman sürekli sevdiğim yemekleri yapar, yemeden de olmuyor onlar yapınca. Annenin de eline sağlık canım, ne güzel çay bile yapmış. Evlat her zaman çocuk gibi onlar için.Kız sorma en sevdiğim patatesli sırf karbon. En çok onu severim annem bildiği için işten gelmiştim. Bi de çay yapmış benim için. Uykum kaçar dedim. Çayı koyup Yanına börek koyup getirmiş....hayır diyemedim
Oyyy kıyamam sana, o kadar aç mısın gerçekten.Eşim hippo kusura bakma ama açlıktan ağzın kokuyor dedi
Günde 2 dilim ekmek yiyebilirsin. Bunu nasıl yiyeceğin sana bağlı. Çorba iciyorsan ekmek hakkın gidiyor mesela. Ben çorbayı ekmeksiz içmeyi sevmiyorum, o yüzden çorba da içmiyorum hatta. Eğer akşam yapacağım yemek ekmekle yiyeceğim bir şeyse (mesela karnıyarık veya musakka gibi) sabah 1 dilim akşam bir dilim yapmaya çalışıyorum. Sabah iki dilimi birden yersem akşam yemiyorum gibi.Yok ekmek falan artıksindirime yardımcı oluyor yaa o sebepten çok yemekte zarar gormedim sanırım. Yarın zaten akşam menusunde sizden fikir alicam. Bana örnek bir menü hazırlayalım
Aynen. Aslında akşam çayı uykumu kaçırıyor ama koyup getirince hayır diyemedimBen de annemlere gidince kaç kiloyla döneceğim çok merak ediyorum. Ondan uzakta yaşayan tek çocuğu benim. Gittiğim zaman sürekli sevdiğim yemekleri yapar, yemeden de olmuyor onlar yapınca. Annenin de eline sağlık canım, ne güzel çay bile yapmış. Evlat her zaman çocuk gibi onlar için.
Eline sağlık canım, yarın ben de bakarım listeye. Direk bunu kaydedecegim şimdi, bunu üzerine yazarım. Madamla hallederiz sen dert etme. Paylaşım saati burda olsan yeter.***6.Takım 677.Etap ***
S i d e l y a (60.8/
Eliff Eylull(69.3/
Youlost16(77.6/
Findikfaresi123(71.0/
Zeynolin44(75.1/
fattylamb94(77.7/
madamhd(71.4/
sportie (61.5/
retro_hippo(75.7/
Canfeb(64.7/
6.Takım Ortalamasi:
Free liste
hasbeenandgone (55.35
Bonus(111.8
selensu82 (53.9
Adaadanananana (88.3/)yeni uye,baslangic tarihi 21 mayis,baslangic kilosu 91.4,hedef kilosu 57
Yellowkaya (76
BLUEDENIZ(69.8
Kurabiyemusavir(77.2
Nidsalii(64.3
Elhan(60.8
gulumse25(77.7
Evvab(
Medusares(
snglmlk(67.9/
Nilar(
Ben de öyle canım, ilk tatili verip evlerde durun dedikleri andan itibaren evden çıkmadım. Oğlumu hiç çıkarmadım. Zorunlu ihtiyaçlar için eşimi kısa süreli gönderdim sadece. Tabiki çalışmaya devam edenler mecbur olanlar çıkacak ama bazıları abarttı durumu. Ben çok yakın akrabami misafirliğe kabul etmedim, çok üzüldüm utandım ama riske giremezdim.Valla deliricem bu belaya bulasmamak için hemen bitmesi için 3 aydır.coluk.cocuk evdeyiz ne dışarı çıktım nede kızsalar bile.eve aldım ama millet gününü gün ediyor işi olmayıp sırf sıkıldım diye çıkıp dolasana hakkımı helal etmiyorum açık ve net
İşte neden kaçmak istiyorsunKacmak icinnn listeden
Her zmnOyyy kıyamam sana, o kadar aç mısın gerçekten.
Bende 3 aydır evdeyim..Valla deliricem bu belaya bulasmamak için hemen bitmesi için 3 aydır.coluk.cocuk evdeyiz ne dışarı çıktım nede kızsalar bile.eve aldım ama millet gününü gün ediyor işi olmayıp sırf sıkıldım diye çıkıp dolasana hakkımı helal etmiyorum açık ve net
Zaten onlara kızıyorum canım, düşüncesizce bir davranış, bu dönemde yapmak zaten yanlış da normal zamanda da ayıp. Belki müsait değilim, evim belki uygun değil, belki canım istemiyor dimi ama.Bana soran yok maalesef canım gelene de gelme diyemiyorum
Sorumluluktan canim o hafta veremedigim icin üzülüyorum neden diye kendimi yiyorum kaptan biliyo oyuzden sinir oluyorum busefer ondan dedim hedefime biranonce geleyim istiyorum daİşte neden kaçmak istiyorsun
Gerçekten batmıyor mu canım, çok üzüldüm yedigime.Akşam az yediğin için sonraki yediklerinde çok göze batmıyor kaçamak yok neyseki
Ben bişeyden tiksinince senelerce yemem keşke yemeseydin geçmiş olsun canım
bende bende 3ay oldu adim atmadik dışarıyı büyüyen bir kizim var park bilmiyo yada çocuklarla tanismadi mesela parklarda oynasın millet disarlarda bizmi sadece salagiz onu bilemedimBende 3 aydır evdeyim..
Börek de caysiz gitmezdi amaAynen. Aslında akşam çayı uykumu kaçırıyor ama koyup getirince hayır diyemedim
Birkaç gündür ben de hep öyleyimHer zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?