Offf. Bende çiğden rendeleyip bol karabiberli böreği pek severim. Severim işte bu aralar uzaktan uzağaKız sorma en sevdiğim patatesli sırf karbon. En çok onu severim annem bildiği için işten gelmiştim. Bi de çay yapmış benim için. Uykum kaçar dedim. Çayı koyup Yanına börek koyup getirmiş....hayır diyemedim
Dün aynısı bende oldu gece eşime kahvaltı hazirlarken için bi tuhaf oldu elim.ayagim boşaldı oldugum yere oturdum halsizlestim ellerimin ayaklarımın cani gitti sanki kendimi yatağa zor attım kaktigimda iyiydim ama4. Haziran Perşembe
Kahvaltı 08.00
Domates-salatalık
2 haş yumurta
3-4 küp kaşar
5-6 çatal menemen
3 zeytin
Biraz bal
3 d ekmek
Öğle 13.00
5 erik
5 küçük kayısı
1 minik muz
1 bardak süt
Akşam 18.30
1 parça et (haşlama yemeğinin etinden 1 parça)
1 kase cacık
Su 2lt civarı
40dk tempolu yürüyüş = 100p
600zıpzıp = 75p
5 bin adım = 75p
Gece 2de aniden yatıya misafir geldi sabah kahvaltı hazırlarken tansiyonum mu düştü şekerim mi düştü ne oldu bilmiyorum elim ayağım boşaldı ayakta duramadım fena oldum o yüzden de kahvaltı fazla kaçtı.
Kurtarsınlar tabi, biz önümüzdeki haftaya yetişirizYokkk buhaftaaaa neden oldu annem olmasina ragmen akşam yemedim sarmada okadar etki etmez sanirim gecede sahurda yemedim bugun iftar zaten az haftaya sarilirim belki bizi kurtarırlar bu hafta veremeyenler
Bu hatunu etiketlemek teki amaç
Çok sağol canım hemen yarın bakıcamBizdeki kitabın adı "Ğ" benim neyim eksik? Göknur birincioglu yazarı. Oğlum sürekli okumak istiyor onu. Diğer kitaplarına da bir bak istersen. Sosyal medyadan yazarı da takip etmeye başladım. Başka bir kafası var,çok sevdim.
Allah allah acaba havalardanmi yoksa yorgunlukmu yada sürekli diyet belirli zaman sonra halsizlikmi yapiyo acaba sorular sorularDün aynısı bende oldu gece eşime kahvaltı hazirlarken için bi tuhaf oldu elim.ayagim boşaldı oldugum yere oturdum halsizlestim ellerimin ayaklarımın cani gitti sanki kendimi yatağa zor attım kaktigimda iyiydim ama
Kan şekerin düşmüş... yorgunluktan olabilir bir hurma biraz üzüm veya bir elma ye böyle zamanlarda....hormonlar önceleri diyelim 80 kilo için salgilaniyorsa sen 75 kilo olduğunda uyum sağlayamıyor ne yapacağını şaşırıyor bir müddet duruyor...işte bu zaman diliminde kilitlenip kalıyoruz Beden eğitimi öğretmeni abim var o açıklamıştı bu durumu...Dün aynısı bende oldu gece eşime kahvaltı hazirlarken için bi tuhaf oldu elim.ayagim boşaldı oldugum yere oturdum halsizlestim ellerimin ayaklarımın cani gitti sanki kendimi yatağa zor attım kaktigimda iyiydim ama
Ay bizim burda vakalar sıfırlanmıştı tam virüsten ayaktan tedavi ev karantinası olan birisine siz akrabaları hasta ziyaretine gidin 20 kişi hop virüs kaptı bide sülalece gidiyorlarValla deliricem bu belaya bulasmamak için hemen bitmesi için 3 aydır.coluk.cocuk evdeyiz ne dışarı çıktım nede kızsalar bile.eve aldım ama millet gününü gün ediyor işi olmayıp sırf sıkıldım diye çıkıp dolasana hakkımı helal etmiyorum açık ve net
***6.Takım 677.Etap ***
S i d e l y a (60.8/
Eliff Eylull(69.3/
Youlost16(77.6/
Findikfaresi123(71.0/
Zeynolin44(75.1/
fattylamb94(77.7/
madamhd(71.4/
sportie (61.5/
retro_hippo(75.7/
Canfeb(64.7/
6.Takım Ortalamasi:
Free liste
hasbeenandgone (55.35
Bonus(111.8
selensu82 (53.9
Adaadanananana (88.3/)yeni uye,baslangic tarihi 21 mayis,baslangic kilosu 91.4,hedef kilosu 57
Yellowkaya (76
BLUEDENIZ(69.8
Kurabiyemusavir(77.2
Nidsalii(64.3
Elhan(60.8
gulumse25(77.7
Evvab(
Medusares(
snglmlk(
Nilar(
Bizim çorbada buğday var un yumurta yoğurt soğan var eltim hemde nane yerine o otu koyarlar otlu bir çorba değil bizimkiNerelisin canım, eşimin memleketinde de aş otu denilen bir ot var, onla senin dediğin gibi bir çorba yapıyorlar ama sonra üstüne yağda soğan kavurup döküyorlar. Acayip güzel bir şey. Evde vardı bitmiş kocam yastahiçbir yerde bulunan bir şey de değil.
4 Haziran Perşembe menüsü
12.15 kahvaltı
Eki Görüntüle 2644556
Yumurta lorlu, iki ince kare dilim kepek ekmeği ve tabağa artı bir parça peynir ve iki üçgen dilim karpuz yedim.
17.15 iki tam ceviz
18.00 akşam
5 kaşık zeytinyağlı havuçlu pırasa (pirinç vs.yok), avuç içi kadar tavuk göğüs (yağsız tavada pişti).
Bu kadar güzel bir menüden sonra yoldan çıktım ve 1 dilim ekmek 1 dilim tulum ve iki üçgen dilim karpuz yedim. Çok pişman oldum.
Su 3 lt
Spor
8 dakika karın egzersizi
32 dakika pilates
Iyi geceler kizlar
Menü sabah
Koz patlucan 2 yumurta kkozmbiberpeynir.ceyrek bazlama.ben yaptim
Akşam tavuklu nohutlu pilav ama çok pişmanım baya tiksinmisim tavuktan pilav iki kaşık yedigimden tavuk fazla yedim şu an midem ağrıyor bulanıyor yarın közlenmiş sebze de haşlanmış nohut tavuk da görmek istemiyorum
Şimdi nane kaynatiyorum içeceğim
4 haziran
Kahvaltı;limonlu su ıspanaklı yumurta 5 zeytin domates salatalık bir kuruvasan
Araortakallı yeşil çay
Sütlü kahve
Aksam :et döner salata barbunya
Çay
Spor:yok
Su:1,5 anca hava soğuk hiç içemedim bugün
Zipzip-
Beybi yarına görüşürüz aynı kilo muyuz
Evet öyle ben bazj şeyleri bilmeme rağmen malesef stresli zamanlarimda yemeğe saldırıyorum. Sürekli kısır döngü al ver oluyor.Tam buğday ekmegini ölçülü yiyorum . Sagliklisini tercih etmeye çalışalım. Karatay hiç sagliklisi kalmadı diyor ya....
Tatlım işin özünü kavradik mi diyet yapmis gibi hissetmiyoruz di mi...?
Beslenme tarzimizi sağlıklı hale getiriyoruz.
Geçmiş olsun caanim. Bana çok oluyor bu ya, sekerimiz mi düşüyor noluyor anlamıyorum. Elim ayağım boşalıyor, titreyip kalıyorum.Dün aynısı bende oldu gece eşime kahvaltı hazirlarken için bi tuhaf oldu elim.ayagim boşaldı oldugum yere oturdum halsizlestim ellerimin ayaklarımın cani gitti sanki kendimi yatağa zor attım kaktigimda iyiydim ama
Selam verdim ona sen 80lerdesin 90larda işin neBu hatunu etiketlemek teki amaçhiç ihtiyacı olmayan biri
Abla valla ölücem zannettim ellerimi sıkamadim sanki gücüm kuvvetim gitti ilk defa böyle oldum bindahaki sefere dediğini yaparım çok tşk ederimKan şekerin düşmüş... yorgunluktan olabilir bir hurma biraz üzüm veya bir elma ye böyle zamanlarda....hormonlar önceleri diyelim 80 kilo için salgilaniyorsa sen 75 kilo olduğunda uyum sağlayamıyor ne yapacağını şaşırıyor bir müddet duruyor...işte bu zaman diliminde kilitlenip kalıyoruz Beden eğitimi öğretmeni abim var o açıklamıştı bu durumu...
Titreme olmadı bende çok değişik biseydi anlatamam eltimGeçmiş olsun caanim. Bana çok oluyor bu ya, sekerimiz mi düşüyor noluyor anlamıyorum. Elim ayağım boşalıyor, titreyip kalıyorum.
Ee yuhh yani,bari toplu mezar açtırıp öyle gitselermis.Ay bizim burda vakalar sıfırlanmıştı tam virüsten ayaktan tedavi ev karantinası olan birisine siz akrabaları hasta ziyaretine gidin 20 kişi hop virüs kaptı bide sülalece gidiyorlargerçekten insan darlanıyor
Abla valla ölücem zannettim ellerimi sıkamadim sanki gücüm kuvvetim gitti ilk defa böyle oldum bindahaki sefere dediğini yaparım çok tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?