Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Offf. Bende çiğden rendeleyip bol karabiberli böreği pek severim. Severim işte bu aralar uzaktan uzağa

Dün aynısı bende oldu gece eşime kahvaltı hazirlarken için bi tuhaf oldu elim.ayagim boşaldı oldugum yere oturdum halsizlestim ellerimin ayaklarımın cani gitti sanki kendimi yatağa zor attım kaktigimda iyiydim ama

Yokkk buhaftaaaa neden oldu annem olmasina ragmen akşam yemedim sarmada okadar etki etmez sanirim gecede sahurda yemedim bugun iftar zaten az haftaya sarilirim belki bizi kurtarırlar bu hafta veremeyenler
Kurtarsınlar tabi, biz önümüzdeki haftaya yetişiriz

Çok sağol canım hemen yarın bakıcam

Dün aynısı bende oldu gece eşime kahvaltı hazirlarken için bi tuhaf oldu elim.ayagim boşaldı oldugum yere oturdum halsizlestim ellerimin ayaklarımın cani gitti sanki kendimi yatağa zor attım kaktigimda iyiydim ama
Allah allah acaba havalardanmi yoksa yorgunlukmu yada sürekli diyet belirli zaman sonra halsizlikmi yapiyo acaba sorular sorular

Kan şekerin düşmüş... yorgunluktan olabilir bir hurma biraz üzüm veya bir elma ye böyle zamanlarda....hormonlar önceleri diyelim 80 kilo için salgilaniyorsa sen 75 kilo olduğunda uyum sağlayamıyor ne yapacağını şaşırıyor bir müddet duruyor...işte bu zaman diliminde kilitlenip kalıyoruz Beden eğitimi öğretmeni abim var o açıklamıştı bu durumu...

Ay bizim burda vakalar sıfırlanmıştı tam virüsten ayaktan tedavi ev karantinası olan birisine siz akrabaları hasta ziyaretine gidin 20 kişi hop virüs kaptı bide sülalece gidiyorlar gerçekten insan darlanıyor

retro_hippo aynı kilodayim ben şok onu kilo aldı benmi zayıfladım nasıl buluştuk biz aynı kiloda

Bizim çorbada buğday var un yumurta yoğurt soğan var eltim hemde nane yerine o otu koyarlar otlu bir çorba değil bizimki

3 Haziran
Sabah 06.30 kuruyemiş peynir yeşil salata
Saat 12.30 fırında tavuk yoğurt
Saat 18.30 çorba iki köfte salata az kuruyemiş

3 lt yi geçti
Spor: 60 puan
Zipzip- selensu82
Tek defalık börek olur ortim sağlık olsun yrn iyi bir sonuç göreceğine inanıyorum

Canım şahane gitmişin ama kısmet artık düzelir

Iyi geceler kizlar

İyi geceler

Geçmiş olsun aslında menün güzelmiş porsiyonu fazla tuttun herhalde akşam hem baklagil hem et türevi birlikte ağır gelebilir birini çıkarıp sebze veya salata veya yoğurt olabilir

Sabah kuruvasan
Akşam hem barbunya hem döner
Pek olmadı sanki tartı öncesi bilemedim

Evet öyle ben bazj şeyleri bilmeme rağmen malesef stresli zamanlarimda yemeğe saldırıyorum. Sürekli kısır döngü al ver oluyor.

Geçmiş olsun caanim. Bana çok oluyor bu ya, sekerimiz mi düşüyor noluyor anlamıyorum. Elim ayağım boşalıyor, titreyip kalıyorum.

Abla valla ölücem zannettim ellerimi sıkamadim sanki gücüm kuvvetim gitti ilk defa böyle oldum bindahaki sefere dediğini yaparım çok tşk ederim

Ay bizim burda vakalar sıfırlanmıştı tam virüsten ayaktan tedavi ev karantinası olan birisine siz akrabaları hasta ziyaretine gidin 20 kişi hop virüs kaptı bide sülalece gidiyorlar gerçekten insan darlanıyor
Ee yuhh yani,bari toplu mezar açtırıp öyle gitselermis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…