Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizim çorbada buğday var un yumurta yoğurt soğan var eltim hemde nane yerine o otu koyarlar otlu bir çorba değil bizimki
Un ve yumurtayı bilmiyordum canım ama buğdayı biliyorum. Nane demedim zaten aş otundan bahsettim. Bu arada 1.5 ay sonra Erzurum'a geliyoruz aş otu da alıp gelicez.

Geçmiş olsun caanim. Bana çok oluyor bu ya, sekerimiz mi düşüyor noluyor anlamıyorum. Elim ayağım boşalıyor, titreyip kalıyorum.
Canım o karbonhidratlı beslenmekten oluyor sonrasında acıktırıyor defalarca denedim gördüm ben. Patates pirinç beyaz ekmek gibi. Yani en azından bende öyle

Hayırlı geceler
4 haziran menüsü
Kahvaltı 11
4 yk menemen
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
Öğle 15
2 yk makarna salatası
2 çiğ köfte
Ara 18
Çeyrek muz
Akşam 20
Bir kase yoğurtlu kabak salatası
1 ceviz
Yumruk büyüklüğünde karpuz
1,5 lt su 6000 adım.

Ankaralıyım canım bizim oranın değil. Kayseri de Adana da yapıyorlarmış. Bunda yağ falan olmuyor. Eşin Erzurumlu mu? Ben çalışırken Erzurum’da aş otu çorbası içmiştim. Diğer adıyla kişniş. Gerçekten leziz bir çorbaaaa bak şimdi aklıma düşürdün

Bende ilk defa duydum kültürümüz ne kadar zengin aslında sahip çıkmak lazım
Aynen işim gereği son 3 yılda Türkiye’nin bir çok iline gittim. Ve çok lezzetli yemekler tattım.(sonrada tonton oldum.) Çok çeşitli yemekler ve o kadar güzel yerler var ki. Herkesin gitmesini tavsiye ederim.

Ayy ne güzel cümleler kurmuşsunuz. Teşekkür ederim. Gerçekten şifalı ve leziz. Ama bizde o ot bulunmuyor. Bulamıyorum yani. Eşimin teyzesi pazı ile de yapabilirsin demişti. Ankara Keçiören.

22 kg süper tebrik ederim Zaten et yumurta deniz ürünleri doyurucu besin kaynaklarından. Bundan sonra menülerimi buna göre ayarlayacağım teşekkürler bilgi için

Zaten onlara kızıyorum canım, düşüncesizce bir davranış, bu dönemde yapmak zaten yanlış da normal zamanda da ayıp. Belki müsait değilim, evim belki uygun değil, belki canım istemiyor dimi ama.

Evet canım haklısın. Babamın evindeyken bizim pek akşam oturmalarımız böyle çat kapı misafirliklerimiz olmazdı. Evlendikten sonra sonra bi baktım sabahmış akşammış geceymiş kimsenin umrunda değil çat kapındalar. Önceleri zorlandım baya ev her zaman temiz olmuyo sonuçta ama artık alıştım şimdi pek önemsemiyorum çat kapı gelen bakmasın sağıma soluma dağınıklığıma çocuk olduktan sonra daha da sıkıntı önceki gün eşimin arkadaşı geldi eşiyle beraber kızım da uyuyordu uykusunu almadan uyandı tekrar sallayıp uyutmam lazımdı uyutamadım çocuğum da perişan oldu bana da bütün günü zehir etti

Canım o karbonhidratlı beslenmekten oluyor sonrasında acıktırıyor defalarca denedim gördüm ben. Patates pirinç beyaz ekmek gibi. Yani en azından bende öyle
Olabilir canım, ben hiç dikkat etmedim ne zaman olduğuna. Bı daha olursa öncesinde ne yemiştim diye mutlaka çok dikkat edeceğim. Çok sık oluyordu bir ara bende.

Evet canım Erzurumlu. Kişniş diyerek bulabiliriz öyleyse, tabi salamura bulmak lazım sanırım çorba için. Çok güzel gerçekten o çorba hakkını helal et canını cektirdim

Perşembe perşembe kruvasan oldu mu yani abla barbunya da şişkinlik yapmaz inşallah

Menü de spor da güzel canım afiyet olsun

Gerçekten batmıyor mu canım, çok üzüldüm yedigime.

Bana batmadı akşam yemeğini birazcık kaçırmış gibi oldun sadece. O kadar takılacak bişey yok

Dün aynısı bende oldu gece eşime kahvaltı hazirlarken için bi tuhaf oldu elim.ayagim boşaldı oldugum yere oturdum halsizlestim ellerimin ayaklarımın cani gitti sanki kendimi yatağa zor attım kaktigimda iyiydim ama

Bende eşimi kaldırma bahanesiyle yatak odasına gidip oturdum biraz ama çaktırmak istemedim yanlış bişey geçmesin kalplerinden diye. O yüzden masaya oturdum kendime gelene kadar yemişim de yemişim

Güzel canım ama perşembe menüsü değil gibi afiyet olsun

Keşke onları eşinle bırakıp çocuğu uyutmaya gitseydin. Böyle bir zamanda çocuğu riske atmayalım diyecekleri yerde bir de huzursuz etmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…