Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun menü çok süper, inşallah güzel sonuçlar getirir bu oruç diyeti. Ama sporlar fevkaladenin fevki olmuş. Nasıl yaptın bu kadar şeyi
Afiyet olsun canım, arkadaşlar gibi ben de akşamki çorba miktarı fazla diyecektim ama unsuz vs. Demiştin. Sporun da güzel.
4haziran perşembe
Sahur
Çeyrek simit,1dilim peynir,7zeytin,2yumurta,birkaç dilim sucuk,çay
İftar
Yarim dilim tb.ekmek,1dilim peynir,5zeytin,1bardak sütlü nescafe
2litre su olur,taze kiraz geldi de yiyebilirim
Afiyet olsun canım çok hafif gecirmissin, tam persembelik olmuş.
Nerde hata olduğunu sen zaten çok iyi biliyorsun, neyseki sabahtan olmuş. Akşam olsa toparlamak daha zordu. Sporun gayet güzel.
Afiyet olsun canım, börek hakkında konuştuk zaten, su miktarı superrr.
İnşallah şimdi daha iyisindir canım, daha hafif şeyler ye birkaç gün. Bir de menü saatlerini yazmayı unutma canım. En geç kaçta yediğini bilmek önemli.
Bu menü perşembeye hiç uymamış. Akşam barbunyayi hiç yemesen iyi olurdu umarım şişkinlik yapmaz. Menüde saatleri de yazabilir misin bundan sonra canım.
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor.
Öğlen yediklerin bugün için uygun olmamış canım, listedesin diye söylüyorum bunu. Afiyet olsun.

Teşekkür ediyorum :) artık sürdürülebilir bir yeme düzeni oturtuyorum diyebilirim. Ama sanırım yarışmalara uygun bir durum değil ki bu sürekli uyarı alıyorum. Çok haklısınız. Önemli olan verilen kilo olduğu kadar bunun nasıl beslenme düzeniyle yapıldığı da önemli ama bu herkesin kendi tercihi. Ben bu şekilde de kilo verilebildiğini gördüm. Ve bu şekilde sıkılmadan sınırlar koymadan devam etmek istiyorum. Bu sebeple kaptanımızın müsadesiyle yarın bildirim sonrası izne ayrılacağım.

Un ve yumurtayı bilmiyordum canım ama buğdayı biliyorum. Nane demedim zaten aş otundan bahsettim. Bu arada 1.5 ay sonra Erzurum'a geliyoruz aş otu da alıp gelicez.
Yok naneyi ben demiştim aş otu olmayınca nane koyarlar demek istedim beni görmeden gitmiyorsun sakin kulahlari degisiriz cardaklarda çay icelim birlikte

Evet eşlerimiz Erzurumlu canım

Evet canım Erzurumlu. Kişniş diyerek bulabiliriz öyleyse, tabi salamura bulmak lazım sanırım çorba için. Çok güzel gerçekten o çorba hakkını helal et canını cektirdim
Eltim onu salamura hariç dondurucuda muhafaza ede bilirsin herkes sevmez tadinj değişik geliyor çoğu kişiye

Eline sağlık canım, yarın ben de bakarım listeye. Direk bunu kaydedecegim şimdi, bunu üzerine yazarım. Madamla hallederiz sen dert etme. Paylaşım saati burda olsan yeter.
Burda olurum canim hatta oglene kadar listenin bir kismini hallederim sonrasında zaten yol 1 saat aksam 4-5 evde olurum
Olurda yetisemezsem listenin en son halini hazirladiklardan sonra 4.ve 5.takim kaptanlarından yardim isteyebilirsiniz her zaman
Meyyal hayyal transfer olacaktı 4. Takıma
Onu listeden cikarttim canim bizim listede yer almayacak
Tamam canim bugun bildiriminle izne ayrilalim mezun olmak istersen kilo verdiğinde dönüp mezun olabilirsin
Günaydın canııım. 55.70 im. Tuvalete çıkana kadar bekleyemedim işe gidicem. Öpüyorum hepinizi özellikle de selensu82 ortimi....
Günaydın canim wc olmadan yine guzel sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…