Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

John verdon okudum ben daha sonra sherlock holmes okuyunca bu bişey değilmiş dedim
Sherlock Homes çerez gibi gelmiştir ondan sonra
John Verdon kitapları birde çok kalın, bir an önce bitsin diye saatlerce okuyordum

Günaydın canım ❤
Haftaya 6 li rakamlari gorursun 7 den uzaklasirsin tebrik ediyorum
Ayyy inşallah inşallah. Akşamları da en fazla 70 olsun şimdilik ben başlardım diyete spora 3 gün sonra bırakırdım. Sizin yorumlarınızla desteginizle daha da azimlendim. Eşim bile hayret sen daha bırakmadın mi sporu diyor

Akşam ki kilona takilma hic onemli olan sabah
2 lt su iciyorsun o suyu hemen atamiyorsun
Yedigin yemekleri de dusun o yuzden sabah tartisi onemli

Telefonla ciktiysan dogal olarak telefonun artisi olacaktır canim
Telefonsuz cikip tartil istersen onu paylasirsin
Su içtim neyse deneme olsun bu ben ikinciyi baz aldım hesapladım
Pazartesi:81.0
Cuma:79.3
Fark:1.7
%2.09

Zipzip- sportie

Akşam ki kilona takilma hic onemli olan sabah
2 lt su iciyorsun o suyu hemen atamiyorsun
Yedigin yemekleri de dusun o yuzden sabah tartisi onemli
İnşallah bu akşam menüyü yazdığımda ooooo ne güzel bir menü böyle dersiniz. Bugün dersime calisicam

Afiyet olsun güzel menü ve spor
Akşam bir kase çorba yerine salata eklesen daha güzel olurdu
250 tane kadar bende var çocuk gelişimi kitabı deki yüzüne baktinmi hayir
Kıymetini bilmiyorsun

Kahvaltı fazla olmuş kendin de yazmışsın da, ben öğlen ki meyvelere takıldım.
Meyve miktarı fazla olmuş.
Sporun güzel

Yokkk buhaftaaaa neden oldu annem olmasina ragmen akşam yemedim sarmada okadar etki etmez sanirim gecede sahurda yemedim bugun iftar zaten az haftaya sarilirim belki bizi kurtarırlar bu hafta veremeyenler
Sana az yemek yaramıyor canım, az yediğin için vücudun direniyor.

Hiç sevmem çat kapı misafiri, bir de bu korona döneminde misafirliğe de kızıyorum açıkçası.
Kesinlikle bende çok kızıyorum. Daha aileme hiç gitmedim ama herkes gidip geliyor. Yarın bende gidicem, üç aydır gitmiyorum aynı şehir de

Alışma sürecinde bu sapıtmalar normal canım, midemiz alışsın yapmayız daha
Sporun çok iyi

Bende aynıyım, aynı düşünüyorum

Kruvasan olmamış hem de perşembe günü tartı öncesi.
Menü genel olarak çok iyi, diyet yaparken patates pek tavsiye edilmiyor ama ben kızartma olmadığı sürece arada tüketmek taraftarıyım.
Sporun harika

Günaydın
Güzel bir cuma sabahına merhaba
Haydi takım bugün hafiflemiş olalım

Ben menünü beğendim, biraz sporu artırsan çok güzel olur, kilon az zaten biraz bölgesel çalışsan ne dersin ??
İzne ayrılıcakmışsın

Günaydın kaptanım az da olsa yine eksiyle geliyorum geçen hafta verdiğimden sonra çok ümitli değildim ama tartı beni güldürdü

Hafta sonu yine sokaga cikma yasagi varmis ya

Aa ben yok biliyorum hatta eşim işe gidecekti

Canım menünü de sporunu da çok beğendim

Günaydınlar herkeseee efenim şuan itibari ile tartıda 70.4 gelmiş bulunmaktayim. 71-72 çıkıyordum sürekli. Bu gramlar bile beni assiri derecede mutlu etti

Çok güzel bi haber. haftaya 6 ları görürsün inşallah, bak o zaman kendini çok daha iyi hissedeceksin

Günaydın

Günaydın kızlar

Günaydın

Afiyet olsun menünü beğendim bana mücver fazla geldi en fazla 3 dilim olabilirdi ne dersin ?

Akşamları hiç tartışma moralini bozma , en güzel sabah , böyle devam et çok güzel sonuçlar gelecektir

Su içtim neyse deneme olsun bu ben ikinciyi baz aldım hesapladım
Pazartesi:81.0
Cuma:79.3
Fark:1.7
%2.09

Zipzip- sportie

Tebrik ediyorum, 7 ler geldi ama çok durmasın onlar da hızlıca uğurlarsın inşallah
Bravo

bende bende 3ay oldu adim atmadik dışarıyı büyüyen bir kizim var park bilmiyo yada çocuklarla tanismadi mesela parklarda oynasın millet disarlarda bizmi sadece salagiz onu bilemedim
Bizim bahçe kendimize ait aile apartmanı, çocuklar sokak da bisiklet sürüyor her gün(bahçe var şükret diyorum) . Büyük oğlum isyan da, onlar niye çıkıyor onlara virüs yok mu diye. Her gün anlatıyorum. Şikayet edicem sonra diyorum para cezası yüzünden anne babaları çocuklara bir şey yapar bu sefer, sokağa böyle rahat bırakan zihniyet bunun için çocuğa da zulmedebilir.
Serbest saat de o sıcak da maskeyle çıkarıyoruz bisiklet sürüyorlar. Kimseyle temas yakın mesafe olmadan.

Dün aynısı bende oldu gece eşime kahvaltı hazirlarken için bi tuhaf oldu elim.ayagim boşaldı oldugum yere oturdum halsizlestim ellerimin ayaklarımın cani gitti sanki kendimi yatağa zor attım kaktigimda iyiydim ama
Şekerin düşmüş, bana gece oluyor bazen öyle, kulaklarım uğulduyor ter basıyor, gözüm kararıyor.

Evet abla aynen öyle babam diyabet hastası olduğu için onda çok şahit oldum, başıma gelince uzanıyorum önce, biraz kendime gelince meyve yiyorum. Gece wc ye kalkınca oluyor bana da nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…