Telefonla ciktiysan dogal olarak telefonun artisi olacaktır canimCanım fotoğraf çekmek için tartıya çıktım 10 dk öncesinden 300 gr artı gösterdi onumu baz alayım ilk çıktığımdakini mi?
Sherlock Homes çerez gibi gelmiştir ondan sonraJohn verdon okudum ben daha sonra sherlock holmes okuyunca bu bişey değilmiş dedim
Ayyy inşallah inşallah. Akşamları da en fazla 70 olsun şimdilikGünaydın canım ❤
Haftaya 6 li rakamlari gorursun 7 den uzaklasirsin tebrik ediyorum
Akşam ki kilona takilma hic onemli olan sabahAyyy inşallah inşallah. Akşamları da en fazla 70 olsun şimdilikben başlardım diyete spora 3 gün sonra bırakırdım. Sizin yorumlarınızla desteginizle daha da azimlendim. Eşim bile hayret sen daha bırakmadın mi sporu diyor
İnşallah bu akşam menüyü yazdığımda ooooo ne güzel bir menü böyle dersiniz. Bugün dersime calisicamAkşam ki kilona takilma hic onemli olan sabah
2 lt su iciyorsun o suyu hemen atamiyorsun
Yedigin yemekleri de dusun o yuzden sabah tartisi onemli
Afiyet olsun güzel menü ve sporBugünkü raporum gelsin bakalım
Sabah 10.30-11.00
1 haş yumurta
3 parmak b peynir
Bol söğüş
Beyaz çay
Arada form çay
15.30
2 yk yoğurtlu semizotu salatası
4 yk taze fasulye
1yk köz patlıcan
Arada form çay
18.30
2 kaşık yoğurt 1 ceviz
Oruç diyetiymiş bu
Bundan sonra sıvılar serbest filtre kahve içicim
240 mekik. 40p
10 dak kalça. 60p
54 dak jilian 324p
30 dak leslie boosted. 150p
60 dak eliptik 240p
Top 814pZipzip- E Evvab
Akşam bir kase çorba yerine salata eklesen daha güzel olurdu04.06.2020 perşembe menüsü
11.00 kahvaltı
1 dilim peynir
5 zeytin
1 domates
2 salatalık
1 etimek
13.30 öğle
5 tane tavuk kanat ızgara
1 kase salata
15.00 ara öğün
1 elma
17.00 ara öğün
2 ceviz . 5 tane kuru üzüm
19.00 akşam
2 kase yoğurtlu çorba
1 dilim etimek
1,5 litre su yatana kadar 2 lt yapmayı planlıyorum
1 saat parkta tempolu yürüyüş
15 mekik
20 kol
30 bel
3 saat temizlik
Kıymetini bilmiyorsun250 tane kadar bende var çocuk gelişimi kitabı deki yüzüne baktinmi hayir
Kahvaltı fazla olmuş kendin de yazmışsın da, ben öğlen ki meyvelere takıldım.4. Haziran Perşembe
Kahvaltı 08.00
Domates-salatalık
2 haş yumurta
3-4 küp kaşar
5-6 çatal menemen
3 zeytin
Biraz bal
3 d ekmek
Öğle 13.00
5 erik
5 küçük kayısı
1 minik muz
1 bardak süt
Akşam 18.30
1 parça et (haşlama yemeğinin etinden 1 parça)
1 kase cacık
Su 2lt civarı
40dk tempolu yürüyüş = 100p
600zıpzıp = 75p
5 bin adım = 75p
Gece 2de aniden yatıya misafir geldi sabah kahvaltı hazırlarken tansiyonum mu düştü şekerim mi düştü ne oldu bilmiyorum elim ayağım boşaldı ayakta duramadım fena oldum o yüzden de kahvaltı fazla kaçtı.
Sana az yemek yaramıyor canım, az yediğin için vücudun direniyor.Yokkk buhaftaaaa neden oldu annem olmasina ragmen akşam yemedim sarmada okadar etki etmez sanirim gecede sahurda yemedim bugun iftar zaten az haftaya sarilirim belki bizi kurtarırlar bu hafta veremeyenler
Kesinlikle bende çok kızıyorum. Daha aileme hiç gitmedim ama herkes gidip geliyor. Yarın bende gidicem, üç aydır gitmiyorum aynı şehir deHiç sevmem çat kapı misafiri, bir de bu korona döneminde misafirliğe de kızıyorum açıkçası.
Alışma sürecinde bu sapıtmalar normal canım, midemiz alışsın yapmayız daha4 Haziran Perşembe menüsü
12.15 kahvaltı
Eki Görüntüle 2644556
Yumurta lorlu, iki ince kare dilim kepek ekmeği ve tabağa artı bir parça peynir ve iki üçgen dilim karpuz yedim.
17.15 iki tam ceviz
18.00 akşam
5 kaşık zeytinyağlı havuçlu pırasa (pirinç vs.yok), avuç içi kadar tavuk göğüs (yağsız tavada pişti).
Bu kadar güzel bir menüden sonra yoldan çıktım ve 1 dilim ekmek 1 dilim tulum ve iki üçgen dilim karpuz yedim. Çok pişman oldum.
Su 3 lt
Spor
8 dakika karın egzersizi
32 dakika pilates
Bende aynıyım, aynı düşünüyorumValla deliricem bu belaya bulasmamak için hemen bitmesi için 3 aydır.coluk.cocuk evdeyiz ne dışarı çıktım nede kızsalar bile.eve aldım ama millet gününü gün ediyor işi olmayıp sırf sıkıldım diye çıkıp dolasana hakkımı helal etmiyorum açık ve net
Kruvasan olmamış hem de perşembe günü tartı öncesi.4 haziran
Kahvaltı;limonlu su ıspanaklı yumurta 5 zeytin domates salatalık bir kuruvasan
Araortakallı yeşil çay
Sütlü kahve
Aksam :et döner salata barbunya
Çay
Spor:yok
Su:1,5 anca hava soğuk hiç içemedim bugün
Zipzip-
Menü genel olarak çok iyi, diyet yaparken patates pek tavsiye edilmiyor ama ben kızartma olmadığı sürece arada tüketmek taraftarıyım.Menü
Sabah (10.00)
- 1 yumurtadan peynirli kekikli omlet
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- 1 domates salatalık biber maydanoz
- 2 ceviz
- 1 dilim ekmek
Ara (14.00 ve 17.00)
- 1 fincan kahve karışımı
- 2 erik, 2 çilek, 2 kiraz, 1 kayısı
- 1 kf leblebi
Akşam (19.00)
- 5-6 kaşık tavuklu patates yemeği
- 1 kaşe salata
Ara (20.30 ve 22.30)
- sade Türk kahvesi
- yeşil çay
Su: 2 lt
Spor
- (sabah) 10 dk yoga,30 dk leslie, 20 dk bölgesel
- (öğle) 250 ip, 30 dk leslie boosted, 40 dk bölgesel
- (akşam) 40 dk pilates, 30 dk yoga
Toplam: 640 pZipzip-
Hayırlı geceler
4 haziran menüsü
Kahvaltı 11
4 yk menemen
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
Öğle 15
2 yk makarna salatası
2 çiğ köfte
Ara 18
Çeyrek muz
Akşam 20
Bir kase yoğurtlu kabak salatası
1 ceviz
Yumruk büyüklüğünde karpuz
1,5 lt su 6000 adım.
Gunaydin kizlar
Hafta sonu yine sokaga cikma yasagi varmis ya
Kızlar günaydın
4 haziran
Kahvaltı
Az omlet
2 kş lor
2 dilim peynir
3 zeytin
Karpuz
1 dilim ekmek
Akşam
1 tabak kabak
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Ayran
3 kiraz
2 erik
1 nescafe sütlü şekersiz
2 lt su
30 dk eliptik 120
10 dk bisiklet 30
2 saat yürüyüş 120
3 saat temizlik 90
Toplam 340 puan
Günaydınlar herkeseeeefenim şuan itibari ile tartıda 70.4 gelmiş bulunmaktayim. 71-72 çıkıyordum sürekli. Bu gramlar bile beni assiri derecede mutlu etti
Günaydın
Günaydın kızlar
4 haziran menüsü
9.30: Omlet, domates, salatalık, roka, maydanoz, peynir, 5 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği
13.00 : 1 kase ayran çorbası, salatalık, 6 kaşık kıymalı taze fasulye
16.00 : 10 badem, 3 gün kurusu kayısı, kahve
18.00 : 5 mücver (kızartma değil), 1 kase yoğurt
20.00: 2 parça kavun (normalde akşam asla meyve yemem, bu hafta hep yedim :/)
Su: 3 litre
Spor : 5500 adım
Ayyy inşallah inşallah. Akşamları da en fazla 70 olsun şimdilikben başlardım diyete spora 3 gün sonra bırakırdım. Sizin yorumlarınızla desteginizle daha da azimlendim. Eşim bile hayret sen daha bırakmadın mi sporu diyor
Bizim bahçe kendimize ait aile apartmanı, çocuklar sokak da bisiklet sürüyor her gün(bahçe var şükret diyorum) . Büyük oğlum isyan da, onlar niye çıkıyor onlara virüs yok mu diye. Her gün anlatıyorum. Şikayet edicem sonra diyorum para cezası yüzünden anne babaları çocuklara bir şey yapar bu sefer, sokağa böyle rahat bırakan zihniyet bunun için çocuğa da zulmedebilir.bende bende 3ay oldu adim atmadik dışarıyı büyüyen bir kizim var park bilmiyo yada çocuklarla tanismadi mesela parklarda oynasın millet disarlarda bizmi sadece salagiz onu bilemedim
Doymadım bileAfiyet olsun menünü beğendim bana mücver fazla geldi en fazla 3 dilim olabilirdi ne dersin
Şekerin düşmüş, bana gece oluyor bazen öyle, kulaklarım uğulduyor ter basıyor, gözüm kararıyor.Dün aynısı bende oldu gece eşime kahvaltı hazirlarken için bi tuhaf oldu elim.ayagim boşaldı oldugum yere oturdum halsizlestim ellerimin ayaklarımın cani gitti sanki kendimi yatağa zor attım kaktigimda iyiydim ama
Evet abla aynen öyleKan şekerin düşmüş... yorgunluktan olabilir bir hurma biraz üzüm veya bir elma ye böyle zamanlarda....hormonlar önceleri diyelim 80 kilo için salgilaniyorsa sen 75 kilo olduğunda uyum sağlayamıyor ne yapacağını şaşırıyor bir müddet duruyor...işte bu zaman diliminde kilitlenip kalıyoruz Beden eğitimi öğretmeni abim var o açıklamıştı bu durumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?