Bir öğrenemedin kız onun boyu 1.75.
Ayran çorbası diyorsun sen, biz de de yapılır. Aş otu koyarmış eskiler ona, ayranaşı çorbası denir o yüzden.Bizim çorbada buğday var un yumurta yoğurt soğan var eltim hemde nane yerine o otu koyarlar otlu bir çorba değil bizimki
Döndüğümde 59un altında olursam nasıl olur kaptanım.Burda olurum canim hatta oglene kadar listenin bir kismini hallederim sonrasında zaten yol 1 saat aksam 4-5 evde olurum
Olurda yetisemezsem listenin en son halini hazirladiklardan sonra 4.ve 5.takim kaptanlarından yardim isteyebilirsiniz her zaman
Onu listeden cikarttim canim bizim listede yer almayacak
Tamam canim bugun bildiriminle izne ayrilalim mezun olmak istersen kilo verdiğinde dönüp mezun olabilirsin
Günaydın canim wc olmadan yine guzel sonuc
Aa sen biliyosun aş otunu, gerçi ben yemedim hiç onunlaUn ve yumurtayı bilmiyordum canım ama buğdayı biliyorum. Nane demedim zaten aş otundan bahsettim. Bu arada 1.5 ay sonra Erzurum'a geliyoruzaş otu da alıp gelicez.
Bu aralar çok yoğunum. Hala pilatese başlama düşüncem var işlerim yoluna girsin başlayacağım.Günaydın ❤❤❤
Güzel bir cuma sabahına merhaba
Haydi takım bugün hafiflemiş olalım
Ben menünü beğendim, biraz sporu artırsan çok güzel olur, kilon az zaten biraz bölgesel çalışsan ne dersin ??
İzne ayrılıcakmışsın
Günaydın kaptanımaz da olsa yine eksiyle geliyorum geçen hafta verdiğimden sonra çok ümitli değildim ama tartı beni güldürdü
Aa ben yok biliyorum hatta eşim işe gidecekti
Canım menünü de sporunu da çok beğendim
Çok güzel bi haber.haftaya 6 ları görürsün inşallah, bak o zaman kendini çok daha iyi hissedeceksin
Günaydın ❤
Günaydın
Afiyet olsun menünü beğendim bana mücver fazla geldi en fazla 3 dilim olabilirdi ne dersin ?
Akşamları hiç tartışma moralini bozma , en güzel sabah , böyle devam et çok güzel sonuçlar gelecektir
Tebrik ediyorum, 7 ler geldi ama çok durmasın onlar da hızlıca uğurlarsın inşallah
Bravo
Günaydın ablacım ❤Günaydın ❤❤❤
Güzel bir cuma sabahına merhaba
Haydi takım bugün hafiflemiş olalım
Gece 12 de aciklamislar sabah haberlerinde gordumAa ben yok biliyorum hatta eşim işe gidecekti
Guzel eksi tebrik ablaKilomu bildiriyorum
Geçen hafta. 61,500
Bu hafta. 61,100
Fark 0,400
% 0,65
❤❤❤❤
@Eliff EylullZipzip- @Evvab
59 un alti gelirse mezun olabilirsinDöndüğümde 59un altında olursam nasıl olur kaptanım.
Gunaydin canim ❤Günaydın arkadaşlar
Bu aralar çok yoğunum. Hala pilatese başlama düşüncem var işlerim yoluna girsin başlayacağım.
:)
Sanırım onun karşısına not düşeceğiz canım.Meyyal hayyal transfer olacaktı 4. Takıma
Günaydın canım, kaçta yola çıkıyorsunuzGunaydin canim ❤
Tebrik ederimGünaydınlar herkeseeeefenim şuan itibari ile tartıda 70.4 gelmiş bulunmaktayim. 71-72 çıkıyordum sürekli. Bu gramlar bile beni assiri derecede mutlu etti
Tebrik ederimKilomu bildiriyorum
Geçen hafta. 61,500
Bu hafta. 61,100
Fark 0,400
% 0,65
❤❤❤❤
@Eliff EylullZipzip- @Evvab
Bizim listede hic yer almayacak nota gerek yok canimSanırım onun karşısına not düşeceğiz canım.
Hic belli degil canim 2-3 gibi cikariz en gec 5 de olurum galibaGünaydın canım, kaçta yola çıkıyorsunuz
Tamam canım haber vericem mutlaka. Özelden yazarsin, buluşuruz inşallah.Yok naneyi ben demiştim aş otu olmayınca nane koyarlar demek istedim beni görmeden gitmiyorsun sakinkulahlari degisiriz cardaklarda çay icelim birlikte
Ben bayıldım canım çorbanın içinde. O ekşi tadı çok güzel geliyor.Eltim onu salamura hariç dondurucuda muhafaza ede bilirsin herkes sevmez tadinj değişik geliyor çoğu kişiye
Demir de ilaç kullanmıyorsan yada kullanmak istemiyorsan direk serum olarak damardan verip takviye ediyorlar daha iyi oluyor bence benimkide hiç dolmaz senede bir öyle verirlerDemir depolarim boş çıkıyor hep, onun haricinde tüm değerlerim normal. Çok şükür tiroid şeker vs. Gibi hastaliklarim da yok.
Tamam canım bir aksilik olursa yavrukusa sorarım öyleyse. Ama bence sen burda olursun zaten. İyi yolculuklar diliyorum şimdiden sana.Burda olurum canim hatta oglene kadar listenin bir kismini hallederim sonrasında zaten yol 1 saat aksam 4-5 evde olurum
Olurda yetisemezsem listenin en son halini hazirladiklardan sonra 4.ve 5.takim kaptanlarından yardim isteyebilirsiniz her zaman
Onu listeden cikarttim canim bizim listede yer almayacak
Tamam canim bugun bildiriminle izne ayrilalim mezun olmak istersen kilo verdiğinde dönüp mezun olabilirsin
Günaydın canim wc olmadan yine guzel sonuc
Burda olurum buyuk bir ihtimalle sagol canim ❤Tamam canım bir aksilik olursa yavrukusa sorarım öyleyse. Ama bence sen burda olursun zaten. İyi yolculuklar diliyorum şimdiden sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?