Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@retro_hippo aynı kilodayim ben şok onu kilo aldı benmi zayıfladım nasıl buluştuk biz aynı kiloda
Bir öğrenemedin kız onun boyu 1.75.
Sen 1.60. Aynı kilo olmanız bir şey ifade etmiyor, o senden zayıf boy kilo orantısına göre

Bizim çorbada buğday var un yumurta yoğurt soğan var eltim hemde nane yerine o otu koyarlar otlu bir çorba değil bizimki
Ayran çorbası diyorsun sen, biz de de yapılır. Aş otu koyarmış eskiler ona, ayranaşı çorbası denir o yüzden.
Ben kuru soğan ve nane yakıyorum üstüne, annem bazen pancar doğrayıp katar.

Döndüğümde 59un altında olursam nasıl olur kaptanım.

Un ve yumurtayı bilmiyordum canım ama buğdayı biliyorum. Nane demedim zaten aş otundan bahsettim. Bu arada 1.5 ay sonra Erzurum'a geliyoruz aş otu da alıp gelicez.
Aa sen biliyosun aş otunu, gerçi ben yemedim hiç onunla
Maydanoza benziyor yaprağı.
Birde burda peskutan derler tuzlu yoğurt, bilir misin onu, aynı çorbayı yoğurt yerine bununla yaparlar, peskutan çorbası.

Bu aralar çok yoğunum. Hala pilatese başlama düşüncem var işlerim yoluna girsin başlayacağım.
:)

Günaydın ❤❤❤
Güzel bir cuma sabahına merhaba
Haydi takım bugün hafiflemiş olalım
Günaydın ablacım ❤
Aa ben yok biliyorum hatta eşim işe gidecekti
Gece 12 de aciklamislar sabah haberlerinde gordum
Kilomu bildiriyorum

Geçen hafta. 61,500
Bu hafta. 61,100
Fark 0,400
% 0,65

❤❤❤❤

@Eliff Eylull Zipzip- @Evvab
Guzel eksi tebrik abla
Döndüğümde 59un altında olursam nasıl olur kaptanım.
59 un alti gelirse mezun olabilirsin

Demir depolarim boş çıkıyor hep, onun haricinde tüm değerlerim normal. Çok şükür tiroid şeker vs. Gibi hastaliklarim da yok.
Demir de ilaç kullanmıyorsan yada kullanmak istemiyorsan direk serum olarak damardan verip takviye ediyorlar daha iyi oluyor bence benimkide hiç dolmaz senede bir öyle verirler

Tamam canım bir aksilik olursa yavrukusa sorarım öyleyse. Ama bence sen burda olursun zaten. İyi yolculuklar diliyorum şimdiden sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…