Ayyy bu fikir bana da çok güzel geldi. Bizde mi öyle yapsak acaba. Çok sıkıldı çocuklar evde. Bizim burda piknik alanı var, sabahları kimse olmuyor. Akşam mangalcilar olur genelde. Sabah risksiz bir şekilde gidilebilir. Çok sağol canım ya iyi fikir verdin.Bol eksili bir gün olsun
Kaptanım dönüyorsun iyi yolculuklar dikkat edin
Bugün çocukların izin günü kahvaltıyı dışarıda yapacağız onlarda eğlensinler piknik yapsınlar bugün kaçamak olacaktır en az şekilde günü kapatmaya çalışacağım
Ne guzel bir eksi tebrik ediyorum canim
Canım günaydın, hangi gün başladın sen buraya, başlangıç kilon neydi. Yoksa bugünü mu başlangıç alıyoruz. İnşallah çok daha güzel rakamlar da ggoreceksin.Günaydınlar herkeseeeefenim şuan itibari ile tartıda 70.4 gelmiş bulunmaktayim. 71-72 çıkıyordum sürekli. Bu gramlar bile beni assiri derecede mutlu etti
Bende kendimde hiç görmemiştimNe guzel bir eksi tebrik ediyorum canim
Uzun zamandır boyle bir yuzde gormemistik takimda
Günaydın canım, bana da zor geliyor ama birkaç gün sonra iyice alisiriz bence.Menümü yazmamışım, bir önce ki günü de unutmuşum
Dün ki menümü yazayım. Çok zorlanıyorum, alışsa artık midem eskisi gibi.
Gunaydin canimHerkese günaydınntartıyla bir sevindim aslında dayanamayıp Dün de tartılmıştım ama bu haftalık böyle gidip sonradan bu kadar gideceğini çok düşünmüyorum yine de burda olduğum sürece gider sizlerin motivesiyle oldu çok teşekkür ederim
71-72 çıkıyordum başladığımda. Sanırım 1 Haziran'da katılmıştım. Sizin sayenizde gorecegime inanıyorumCanım günaydın, hangi gün başladın sen buraya, başlangıç kilon neydi. Yoksa bugünü mu başlangıç alıyoruz. İnşallah çok daha güzel rakamlar da ggoreceksin.
Ahhh işte durumun ciddiyetini anlamayanlar onlar. Anne babalarını da tehlikeye atıyorlar. Özellikle virüsün çok yoğun olduğu zamanlarda dikkat lazımdı.Kesinlikle bende çok kızıyorum. Daha aileme hiç gitmedim ama herkes gidip geliyor. Yarın bende gidicem, üç aydır gitmiyorum aynı şehir de
Günaydın canım ❤Günaydınnn
Bol eksiler kızlar
Öyle canım inşallah. Ben yediklerimle masadan kalkardim ama eşim karpuz getirip koyunca engel olamadım kendime. Bugün daha güzel olacak inşallah.Alışma sürecinde bu sapıtmalar normal canım, midemiz alışsın yapmayız daha
Sporun çok iyi
Tebrik ederim canim guzel eksiCuma: 76.0
Güncel: 74.7
Fark: 1.30
Yüzde: 1,71
❤
Kızlar günaydın
4 haziran
Kahvaltı
Az omlet
2 kş lor
2 dilim peynir
3 zeytin
Karpuz
1 dilim ekmek
Akşam
1 tabak kabak
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Ayran
3 kiraz
2 erik
1 nescafe sütlü şekersiz
2 lt su
30 dk eliptik 120
10 dk bisiklet 30
2 saat yürüyüş 120
3 saat temizlik 90
Toplam 340 puan
Günaydınlar herkeseeeefenim şuan itibari ile tartıda 70.4 gelmiş bulunmaktayim. 71-72 çıkıyordum sürekli. Bu gramlar bile beni assiri derecede mutlu etti
4 haziran menüsü
9.30: Omlet, domates, salatalık, roka, maydanoz, peynir, 5 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği
13.00 : 1 kase ayran çorbası, salatalık, 6 kaşık kıymalı taze fasulye
16.00 : 10 badem, 3 gün kurusu kayısı, kahve
18.00 : 5 mücver (kızartma değil), 1 kase yoğurt
20.00: 2 parça kavun (normalde akşam asla meyve yemem, bu hafta hep yedim :/)
Su: 3 litre
Spor : 5500 adım
Cuma: 76.0
Ben aş otlu çok sevdim canım, çorbada eksilige bayılırım.Aa sen biliyosun aş otunu, gerçi ben yemedim hiç onunla
Maydanoza benziyor yaprağı.
Birde burda peskutan derler tuzlu yoğurt, bilir misin onu, aynı çorbayı yoğurt yerine bununla yaparlar, peskutan çorbası.
Harika bir eksi
Umarım canımGünaydın canım, bana da zor geliyor ama birkaç gün sonra iyice alisiriz bence.
Bende akşam meyve yemezdim hiç, bu hafta yedim hep, bana yaramıyor akşam meyvesiÖyle canım inşallah. Ben yediklerimle masadan kalkardim ama eşim karpuz getirip koyunca engel olamadım kendime. Bugün daha güzel olacak inşallah.
Olur eminim canım yaparsınÖyle canım inşallah. Ben yediklerimle masadan kalkardim ama eşim karpuz getirip koyunca engel olamadım kendime. Bugün daha güzel olacak inşallah.
Tebrik ederim güzel eksiCuma: 76.0
❤
Onu bilmiyorum canım hiçBen aş otlu çok sevdim canım, çorbada eksilige bayılırım.
Adı peskutan mi bilmiyorum ama kurut diye bir yogurtlari var. Kayınvalidem çorbayı normal yoğurtla yapıyor, bahsettiğim kurut dene yoğurtla tandır ekmeğini ıslatıyor, üzerine de etli yeşil mercimek yapıp döküyor. Yemeğin ismine de kurut diyorlar. Çok güzel bir yemek ama o yoğurdu bana ağır geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?