Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayyy bu fikir bana da çok güzel geldi. Bizde mi öyle yapsak acaba. Çok sıkıldı çocuklar evde. Bizim burda piknik alanı var, sabahları kimse olmuyor. Akşam mangalcilar olur genelde. Sabah risksiz bir şekilde gidilebilir. Çok sağol canım ya iyi fikir verdin.

Günaydınlar herkeseee efenim şuan itibari ile tartıda 70.4 gelmiş bulunmaktayim. 71-72 çıkıyordum sürekli. Bu gramlar bile beni assiri derecede mutlu etti
Canım günaydın, hangi gün başladın sen buraya, başlangıç kilon neydi. Yoksa bugünü mu başlangıç alıyoruz. İnşallah çok daha güzel rakamlar da ggoreceksin.

Gunaydin canim
Bizde tartinla cok mutlu olduk insallah hedefine birlikte ulaşacagiz

Canım günaydın, hangi gün başladın sen buraya, başlangıç kilon neydi. Yoksa bugünü mu başlangıç alıyoruz. İnşallah çok daha güzel rakamlar da ggoreceksin.
71-72 çıkıyordum başladığımda. Sanırım 1 Haziran'da katılmıştım. Sizin sayenizde gorecegime inanıyorum

Kesinlikle bende çok kızıyorum. Daha aileme hiç gitmedim ama herkes gidip geliyor. Yarın bende gidicem, üç aydır gitmiyorum aynı şehir de
Ahhh işte durumun ciddiyetini anlamayanlar onlar. Anne babalarını da tehlikeye atıyorlar. Özellikle virüsün çok yoğun olduğu zamanlarda dikkat lazımdı.

Afiyet oldun canım güzel menü

Günaydınlar herkeseee efenim şuan itibari ile tartıda 70.4 gelmiş bulunmaktayim. 71-72 çıkıyordum sürekli. Bu gramlar bile beni assiri derecede mutlu etti

sen devam et daha ne mutlulukların olur inşallah

Kavun akşam olmasa daha iyi olurdu sende biliyorsun onun dışında güzel canım

Su içtim neyse deneme olsun bu ben ikinciyi baz aldım hesapladım
Pazartesi:81.0
Cuma:79.3
Fark:1.7
%2.09

Zipzip- sportie

Maşallah canım süpersin

Aa sen biliyosun aş otunu, gerçi ben yemedim hiç onunla
Maydanoza benziyor yaprağı.
Birde burda peskutan derler tuzlu yoğurt, bilir misin onu, aynı çorbayı yoğurt yerine bununla yaparlar, peskutan çorbası.
Ben aş otlu çok sevdim canım, çorbada eksilige bayılırım.
Adı peskutan mi bilmiyorum ama kurut diye bir yogurtlari var. Kayınvalidem çorbayı normal yoğurtla yapıyor, bahsettiğim kurut dene yoğurtla tandır ekmeğini ıslatıyor, üzerine de etli yeşil mercimek yapıp döküyor. Yemeğin ismine de kurut diyorlar. Çok güzel bir yemek ama o yoğurdu bana ağır geliyor.

Tartıldım geldim
Cuma: 64.3
Güncel: 62.1
Fark: 2.2
Yüzde: 3.42 Zipzip-
Harika bir eksi
Günaydın canım, bana da zor geliyor ama birkaç gün sonra iyice alisiriz bence.
Umarım canım
Öyle canım inşallah. Ben yediklerimle masadan kalkardim ama eşim karpuz getirip koyunca engel olamadım kendime. Bugün daha güzel olacak inşallah.
Bende akşam meyve yemezdim hiç, bu hafta yedim hep, bana yaramıyor akşam meyvesi

Öyle canım inşallah. Ben yediklerimle masadan kalkardim ama eşim karpuz getirip koyunca engel olamadım kendime. Bugün daha güzel olacak inşallah.
Olur eminim canım yaparsın
Cuma: 76.0
Güncel: 74.7
Fark: 1.30
Yüzde: 1,71
Tebrik ederim güzel eksi
Onu bilmiyorum canım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…