- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Hap verdiler ama içmiyorum hiç, iki üç gün düzenli kullanıyorum sonra unutuyorum. Serum işini sorayım bakalim. Canım, geçmiş olsun sana da.Demir de ilaç kullanmıyorsan yada kullanmak istemiyorsan direk serum olarak damardan verip takviye ediyorlar daha iyi oluyor bence benimkide hiç dolmaz senede bir öyle verirler
--400gram guzel eksi tebrik ederim canım ❤74.7 yim canım hoşgeldin 74
Guzel eksi canim tebrik ederim ❤Pazartesi : 72
Cuma :71.5
Alışma haftası bakalım bundan sonra nasıl olacak
Sağol canım--400gram guzel eksi tebrik ederim canım ❤
Guzel eksi canim tebrik ederim ❤
Önceden cuma günleri transfer oldu yaziyorduya ondan dedim unutulmuş ola bilir diyeBurda olurum canim hatta oglene kadar listenin bir kismini hallederim sonrasında zaten yol 1 saat aksam 4-5 evde olurum
Olurda yetisemezsem listenin en son halini hazirladiklardan sonra 4.ve 5.takim kaptanlarından yardim isteyebilirsiniz her zaman
Onu listeden cikarttim canim bizim listede yer almayacak
Tamam canim bugun bildiriminle izne ayrilalim mezun olmak istersen kilo verdiğinde dönüp mezun olabilirsin
Günaydın canim wc olmadan yine guzel sonuc
Yine aynı sehirlermi bakıyorum ama yazmiyorlar Ankara İstanbul diye geciyo sürekli yazıda 11 ildemiHafta sonu yine sokaga cikma yasagi varmis ya
15 ilde canimYine aynı sehirlermi bakıyorum ama yazmiyorlar Ankara İstanbul diye geciyo sürekli yazıda 11 ildemi
Bacım ben ramazandan beri şişlik ve afedersin gaz sansici çekiyorum her akşam diye bilirim ayaklarımı usutuyorum diyordum ama hala aynıyım geçmiş olsun Aleyna Aleyküm selamSelamun aleyküm akıbetimiz hayır olsun
Ben gece 2de yattım misafirim var yatılı ve şuan uyandım. Akşamdan beri gazım var ve moralsizimşişkinliğimi düşünebilenlerdenmisiniz?
Ben meyveyi genelde de yemem beni çok aciktirir. Karpuza karşı koymak zor amaHarika bir eksi
Umarım canım
Bende akşam meyve yemezdim hiç, bu hafta yedim hep, bana yaramıyor akşam meyvesi
Kilomu bildiriyorum
Geçen hafta. 61,500
Bu hafta. 61,100
Fark 0,400
% 0,65
❤❤❤❤
@Eliff EylullZipzip- @Evvab
wayyy eksiye bak harikasın canım
Cuma: 76.0
Güncel: 74.7
Fark: 1.30
Yüzde: 1,71
❤
74.7 yim canım hoşgeldin 74
Pazartesi : 72
Cuma :71.5
Alışma haftası bakalım bundan sonra nasıl olacak
Fev kuladenin fevkinde bir eksiGünaydınlar herkeseeeefenim şuan itibari ile tartıda 70.4 gelmiş bulunmaktayim. 71-72 çıkıyordum sürekli. Bu gramlar bile beni assiri derecede mutlu etti
05.06.2020 tarihi saat 24.00 ile 07.06.2020 tarihi saat 24.00 arasında aşağıda belirtilen istisnalar hariç olmak üzere Büyükşehir statüsündeki Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak olmak üzere toplam 15 ilimiz sınırları içinde bulunan vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları kısıtlanacak.
Afiyet olsun canım, her şey çok güzel, senden de menü saatlerini yazmanı rica edeceğim.Kızlar günaydın
4 haziran
Kahvaltı
Az omlet
2 kş lor
2 dilim peynir
3 zeytin
Karpuz
1 dilim ekmek
Akşam
1 tabak kabak
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Ayran
3 kiraz
2 erik
1 nescafe sütlü şekersiz
2 lt su
30 dk eliptik 120
10 dk bisiklet 30
2 saat yürüyüş 120
3 saat temizlik 90
Toplam 340 puan
Afiyet olsun canım, alışma haftası diyelim,inşallah ikimiz de daha güzel menulerle geleceğiz.4 haziran menüsü
9.30: Omlet, domates, salatalık, roka, maydanoz, peynir, 5 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği
13.00 : 1 kase ayran çorbası, salatalık, 6 kaşık kıymalı taze fasulye
16.00 : 10 badem, 3 gün kurusu kayısı, kahve
18.00 : 5 mücver (kızartma değil), 1 kase yoğurt
20.00: 2 parça kavun (normalde akşam asla meyve yemem, bu hafta hep yedim :/)
Su: 3 litre
Spor : 5500 adım
Hosgeldin canim ❤Gardasimmm
Gunaydin canim ❤Gunaydin kizlar❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?