Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Demir de ilaç kullanmıyorsan yada kullanmak istemiyorsan direk serum olarak damardan verip takviye ediyorlar daha iyi oluyor bence benimkide hiç dolmaz senede bir öyle verirler
Hap verdiler ama içmiyorum hiç, iki üç gün düzenli kullanıyorum sonra unutuyorum. Serum işini sorayım bakalim. Canım, geçmiş olsun sana da.

Önceden cuma günleri transfer oldu yaziyorduya ondan dedim unutulmuş ola bilir diye

Selamun aleyküm akıbetimiz hayır olsun
Ben gece 2de yattım misafirim var yatılı ve şuan uyandım. Akşamdan beri gazım var ve moralsizim şişkinliğimi düşünebilenlerdenmisiniz?
Bacım ben ramazandan beri şişlik ve afedersin gaz sansici çekiyorum her akşam diye bilirim ayaklarımı usutuyorum diyordum ama hala aynıyım geçmiş olsun Aleyna Aleyküm selam

05.06.2020 tarihi saat 24.00 ile 07.06.2020 tarihi saat 24.00 arasında aşağıda belirtilen istisnalar hariç olmak üzere Büyükşehir statüsündeki Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak olmak üzere toplam 15 ilimiz sınırları içinde bulunan vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları kısıtlanacak.

Kilomu bildiriyorum

Geçen hafta. 61,500
Bu hafta. 61,100
Fark 0,400
% 0,65

❤❤❤❤

@Eliff Eylull Zipzip- @Evvab

Gayet güzel bir eksi abla tebrikler

Tartıldım geldim
Cuma: 64.3
Güncel: 62.1
Fark: 2.2
Yüzde: 3.42 Zipzip-
wayyy eksiye bak harikasın canım

Cuma: 76.0
Güncel: 74.7
Fark: 1.30
Yüzde: 1,71

Çok güzel başladın tebrikler canım

74.7 yim canım hoşgeldin 74

Tebrikler canım güzel eksi

Pazartesi : 72
Cuma :71.5

Alışma haftası bakalım bundan sonra nasıl olacak

Güzel başladın canım böyle devam

Son düzenleme:
tsk ederim zahmet oldun sana

Kalan 2 menüyü de yorumlayayim.

Afiyet olsun canım, her şey çok güzel, senden de menü saatlerini yazmanı rica edeceğim.
Afiyet olsun canım, alışma haftası diyelim,inşallah ikimiz de daha güzel menulerle geleceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…