Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O lafı enişteye söylediğine pişman ettireceğiz merak etme sen hic güç bizde

Afiyet olsun güzel menü ve spor

Akşam bir kase çorba yerine salata eklesen daha güzel olurdu

Kıymetini bilmiyorsun
Evet gerçekten bilmiyorum belki severim zamanla elime aldığım zaman gece bile telefon ışığında okuduğumu bilirim ama şimdi hiç okuyasim gelmiyor

Gunaydın herkese. Kilolar verilmiş :) benimde 72.4 çıktı bir ara daha az çıktı. Tartıda öne doğru bastirip tartilinca daha az çıkıyor anlatamamis olabilirim tartım mi bozuldu yada hangisi dogru
Pili azalmış yada oynamış olabilir.. çıkar yeniden tak

Gunaydın herkese. Kilolar verilmiş :) benimde 72.4 çıktı bir ara daha az çıktı. Tartıda öne doğru bastirip tartilinca daha az çıkıyor anlatamamis olabilirim tartım mi bozuldu yada hangisi dogru
Gunaydin canim ❤
Pil bitiyor olabilir yada tarti bozuluyor olabilir
Kilo bildirimi
Salı 67.9
Bugün 66.2
Fark 1.7
% 2.50
Guzel eksi tebrik ederim canım
Hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar canim ❤

Tartinin neresine çıkarsan çık aynıdır canım hepsini denedim en azından kendi yartimdan biliyorum pili zayıfsa farklı çıkarır ama halının üzerinde evet baya farklı çıkarıyor pili yeni olsada yine aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…