- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
Hosbuldum zipzipim nasilsinHosgeldin canim ❤
Benim telefonum hiç fark ettirmiyor tartıda kız nasıl bir telefon ol ankisorlumüTelefonla ciktiysan dogal olarak telefonun artisi olacaktır canim
Telefonsuz cikip tartil istersen onu paylasirsin
O lafı enişteye söylediğine pişman ettireceğiz merak etme sen hic güç bizdeAyyy inşallah inşallah. Akşamları da en fazla 70 olsun şimdilikben başlardım diyete spora 3 gün sonra bırakırdım. Sizin yorumlarınızla desteginizle daha da azimlendim. Eşim bile hayret sen daha bırakmadın mi sporu diyor
Benim 200 gram ile 100 gram değişiyorBenim telefonum hiç fark ettirmiyor tartıda kız nasıl bir telefon ol ankisorlumü
Iyiyim canım sen nasilsin ❤Hosbuldum zipzipim nasilsin❤
Evet gerçekten bilmiyorum belki severim zamanla elime aldığım zaman gece bile telefon ışığında okuduğumu bilirim ama şimdi hiç okuyasim gelmiyorAfiyet olsun güzel menü ve spor
Akşam bir kase çorba yerine salata eklesen daha güzel olurdu
Kıymetini bilmiyorsun
Pili azalmış yada oynamış olabilir.. çıkar yeniden takGunaydın herkese. Kilolar verilmiş :) benimde 72.4 çıktı bir ara daha az çıktı. Tartıda öne doğru bastirip tartilinca daha az çıkıyor anlatamamis olabilirimtartım mi bozuldu yada hangisi dogru
Gunaydin canim ❤Günaydınnnnn
Zipzip- kaptanım bnm gidişat hiç iyi değil kilomu yazmasam olmaz mı
Bugün sıfırdan tekrar başladım vira Bismillah
Can gardaşımm hastalıkla uğraşıyomuşsunuz Allah şifa versinGardasimmm
Yeni taktım pilini çıkarıp takayimPili azalmış yada oynamış olabilir.. çıkar yeniden tak
Vayyy beeee
Gunaydin canim ❤Gunaydın herkese. Kilolar verilmiş :) benimde 72.4 çıktı bir ara daha az çıktı. Tartıda öne doğru bastirip tartilinca daha az çıkıyor anlatamamis olabilirimtartım mi bozuldu yada hangisi dogru
Guzel eksi tebrik ederim canımKilo bildirimi
Salı 67.9
Bugün 66.2
Fark 1.7
% 2.50
Hayırlı cumalar canim ❤Hayırlı cumalar
Nasil olayim zipzipim oglanlar evde halim harapIyiyim canım sen nasilsin ❤
Tartinin neresine çıkarsan çık aynıdır canım hepsini denedim en azından kendi yartimdan biliyorum pili zayıfsa farklı çıkarır ama halının üzerinde evet baya farklı çıkarıyor pili yeni olsadaGunaydın herkese. Kilolar verilmiş :) benimde 72.4 çıktı bir ara daha az çıktı. Tartıda öne doğru bastirip tartilinca daha az çıkıyor anlatamamis olabilirimtartım mi bozuldu yada hangisi dogru
Kresler açılmadi mi daha orda canimNasil olayim zipzipim oglanlar evde halim harap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?