Can gardaşımm hastalıkla uğraşıyomuşsunuz Allah şifa versin
Sagolasin gardasim benimCan gardaşımm hastalıkla uğraşıyomuşsunuz Allah şifa versin
2 dk keyiflenelim dedik neydim boyum kısaysa benim sucummu 1.61 imBir öğrenemedin kız onun boyu 1.75.
Sen 1.60. Aynı kilo olmanız bir şey ifade etmiyor, o senden zayıf boy kilo orantısına göre
Yaz bakalım yazGünaydınnnnn
Zipzip- kaptanım bnm gidişat hiç iyi değil kilomu yazmasam olmaz mı
Bugün sıfırdan tekrar başladım vira Bismillah
Sizin soğuk corbaniz yokmu bu dediğim erzurumun yöresel sıcak agran çorbası derler bizim orda kuru fasulye nohut buğday pişirilir üzerine ayran yapıp dökülür üzerine dereotu doğranır soğuk tüketilir yaz bitene kadar bu çorbadan başka bişey yemezler tarlada çalıştıkları için sıcak çorba yemezlerAyran çorbası diyorsun sen, biz de de yapılır. Aş otu koyarmış eskiler ona, ayranaşı çorbası denir o yüzden.
Ben kuru soğan ve nane yakıyorum üstüne, annem bazen pancar doğrayıp katar.
Yok canim ya eylul gibi acilacakmisKresler açılmadi mi daha orda canim
Sagolasin canim oglanlardan birisinin kalbinde delik var denmisdi cok Sukur onemsiz bi sey cikti
Cook sukur birsey yokmus canimYok canim ya eylul gibi acilacakmis
Sagolasin canim oglanlardan birisinin kalbinde delik var denmisdi cok Sukur onemsiz bi sey cikti
Bizde de dovga deriz o corbaya ispanak nane dereotu kisnis dokerizSizin soğuk corbaniz yokmu bu dediğim erzurumun yöresel sıcak agran çorbası derler bizim orda kuru fasulye nohut buğday pişirilir üzerine ayran yapıp dökülür üzerine dereotu doğranır soğuk tüketilir yaz bitene kadar bu çorbadan başka bişey yemezler tarlada çalıştıkları için sıcak çorba yemezler
Geçmiş olsun canım sebep her ne ise rabbim şafi ismiyle bütün hastalarımıza şifa versinSagolasin gardasim benim❤❤cok Sukur atlattik onemsiz bi sey cikti
Sagolasin canim Allah razi olsunGeçmiş olsun canım sebep her ne ise rabbim şafi ismiyle bütün hastalarımıza şifa versin
Çok geçmiş olsun ablacım rabbim şifa versin ins Allah isim söylersen ismiyle dua ederiz ins Allah çok üzüldümKilo bildirimi
Geçen hafta:71,0
Bu hafta:70,3
Fark:700 gram
Annem göğüs kanseri tedavisi görüyordu ilerlemiş demişler bugün sabah çok üzgünüm dua edermisiniz annem için
Herkese hayırlı cumalar
Guzel eksi ablacimm tebrik ederim❤Kilo bildirimi
Annem göğüs kanseri tedavisi görüyordu ilerlemiş demişler bugün sabah çok üzgünüm dua edermisiniz annem için
Herkese hayırlı cumalar
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşallah.Kilo bildirimi
Herkese hayırlı cumalar
Çok geçmiş olsun canım, Allah evlatlarimizla sinamasin.Sagolasin canim Allah razi olsun❤
Kimin eltisi buuuu bu benim eltimKilo bildirimi
Salı 67.9
Bugün 66.2
Fark 1.7
% 2.50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?