Allah şifa versin inşallah canimyaKilo bildirimi
Geçen hafta:71,0
Bu hafta:70,3
Fark:700 gram
Annem göğüs kanseri tedavisi görüyordu ilerlemiş demişler bugün sabah çok üzgünüm dua edermisiniz annem için
Herkese hayırlı cumalar
74.7 yim canım hoşgeldin 74
Pazartesi : 72
Cuma :71.5
Alışma haftası bakalım bundan sonra nasıl olacak
Günaydınnnnn
Zipzip- kaptanım bnm gidişat hiç iyi değil kilomu yazmasam olmaz mı
Bugün sıfırdan tekrar başladım vira Bismillah
Gunaydın herkese. Kilolar verilmiş :) benimde 72.4 çıktı bir ara daha az çıktı. Tartıda öne doğru bastirip tartilinca daha az çıkıyor anlatamamis olabilirimtartım mi bozuldu yada hangisi dogru
Kilo bildirimi
Salı 67.9
Bugün 66.2
Fark 1.7
% 2.50
Kilo bildirimi
Geçen hafta:71,0
Bu hafta:70,3
Fark:700 gram
Annem göğüs kanseri tedavisi görüyordu ilerlemiş demişler bugün sabah çok üzgünüm dua edermisiniz annem için
Herkese hayırlı cumalar
Bende hep farklı çıkıyor neden acaba yermi düz değil. Walla bir eksik bir fazla. Yüz kere tartiliyorumTartinin neresine çıkarsan çık aynıdır canım hepsini denedim en azından kendi yartimdan biliyorum pili zayıfsa farklı çıkarır ama halının üzerinde evet baya farklı çıkarıyor pili yeni olsadayine aklıma geldi
Günaydın canım ❤❤Ahaaaa geçmiş bitti şükür tekrardan günaydın hayırlı cumalar
9 günde verdiğim kilo bu.. bugün 10.gün.. aslında bugün 72yi görürdüm diyorum ama sabah uyanır uyanmaz tartıldım.. bekleyemedim açıkcası..Toplamda kaç gün olmuş oldu canım.
İlk haftafa bireysel 1. Oldu
Tebrik ediyorum canım supersin gercekten isvece bozmadan devam ediyorsun
Kendimi çok iyi hissettirdi tartidaki rakam canım. Hem de 3 günlük skor bu. İnşallah haftaya kadar daha da güzel gider. Çok motive ediyor karşılığını almak. İnşallah memlekete 5li kilolarla giderim.Canım tebriklerfırlat at artık bu 7 leri bu ay temmuza 6 larla başla
Süper alışma haftasında yarım kilo, düzeni oturttukça çok güzel gidecek birde 6 ları görünce nasıl mutlu olacaksın
Canımsınnnablanda geçen hafta verdiğinin üzerine bi 400 gr daha verdi pek ümidim yoktu aslında , bakalım devam
Canım yaaa senin kaçamağından nolucak , sen her türlü halledersinama merak ettim kilonu yine de
Şekerim çok takında 6 lardan kurtulup 5 lere geleceğim aynı kulvarda oluciz bekle beni
Yaa çok takılma o kadar detaylara düz yerde olsun tartı halıda olmasın sen önüne bak , hadi bırakıyosun 7 leri
Misss ne güzel sahalara dönmek dimigüzel başladın
Canım yaaa çok geçmiş olsun , ameliyat falan olamıyo mu
Canım acil şifalar dilerim
Çok ta güzel kilo vermişsin tebrikler canım ❤
4 gün kaldı dayanıyorum
Tebrik ediyorum canım supersin gercekten isvece bozmadan devam ediyorsun
Canım su şişesi varsa önce onu tart sonra tartil benim yumos şişem var 3 lt önce onu tartiyorim 4.8 cikiyo şişeyi üzerinden almıyorum kendini resetliyor 00 çıkıyor tekrar tartiyorim 3.3 çıkınca bende tartiliyorum öyle doğruyu buluyorum.ben sende deneBende hep farklı çıkıyor neden acaba yermi düz değil. Walla bir eksik bir fazla. Yüz kere tartiliyorum
Ben de kaç gündür sürekli geriden geliyordum canım, çok şükür günceli yakaladım. Gerçi bugün dışarda çok işim var, sonra da bahçeyle uğraşacağız. Yine birikir bir sürü sayfa.hep diyorum ben uyurken bukadar şeyyyy konusmayin buneyaaaa zor bitirdim
O daha belli olmaz da geçen seferde listeye girdikten sonra ilk haftada biresyelde birinci olmuştumİlk haftafa bireysel 1. Oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?