Biraz öğle yemegi gibi oldu benimki ama acikirim diye yedim aslında olmayabilirdi canım,Yok yok gerek yok.. dengelemek için dedim.. akşam normal zamanda bile ekmek olmasa daha iyi olur.. zaten karbon varken yenmese daha iyi.. özellikle çorba varsa ekmek yenmesin dediyor diyette ya
Teşekkür ederim
Olsun canim bu yuzden bile cook guzel normal zaman olsa yine birinci olurdun tam istedigin gibi denk geldiTeşekkür ederim
Bireyselde derece yaparım diyordum.ama birinci olmak istemedim sırları açıklamaya yazmamak için... aslında cuma günü başlasam isveçe yaparım ama çarşamba başlayınca 2.5 kilo 2 günde gitti bile.. sonra yavaşladı tabi..
Afiyet olsun ablacim menun az gibi geldiBugünkü raporum
Sabah 10.00
1 haş yumurta
3 parmak b peynir
Söğüş. Beyaz çay
Saat 15.00
6 yk ıspanak
1 kase baharatlı yoğurt
1 dilim ekmek
Saat 18.00
1 dilim ekmek
1 dilim b peynir
Bol bol su : yeşil çay
Spor
240 mekik 40p
Kuvvet antrenmanı 14 dak 112p
Topm152 p
❤❤❤
Benim başladığım bir program var, özelden yazarım canım. Burdan yasak olabilir.
Afiyet olsun ablacim menun az gibi geldi
Kuvvet antremanin puanı gozume az gorundu cok zordur o
Amin canim sağol iyi gidiyordu saçları geri gelmişti bide böyle olunca şimdi arayamadim daha konuşacak cesaretim yok ağlarsam üzülür diyeFindiğim çok üzüldüm.
Allah yardımcısı olsun. Hastalığı yenen çok kadın var ümidini yitirme. Annen hisseder onun morale ihtiyaci olacak. İnşallah geriledigi haberi de alırsın.
15 puan mi yapsakSen ne diyosun acayip zor spordan geldikten sonra elim ayağım kalkmadı bir de ağırlıkları artırdı
Valla hakkıdır 70 kiloyu dış bacakla itiyorum ama öyle yavaş yavaş bide yükü bırakmıyorsun 2 dak boyunca15 puan mi yapsak
Zormus gercekten o zaman 15 den hesaplayalim herkes onaylarsa :)Valla hakkıdır 70 kiloyu dış bacakla itiyorum ama öyle yavaş yavaş bide yükü bırakmıyorsun 2 dak boyunca
Bacağına kramp giriyor bırakıyosun
Nereye koydunÇek yolla tabi, bak ben koydum bile.
Basen yapmaz herhalde yaa Eki Görüntüle 2645075 Eki Görüntüle 2645076
Ben sürekli lesli yaptım bu hale gelmek için. Tabiki hala basenliyim ama bayağı küçüldü.
Bulduuuum. Aman allahım baya baya evrim geçirmişsin müthişBasen yapmaz herhalde yaa Eki Görüntüle 2645075 Eki Görüntüle 2645076
Ben sürekli lesli yaptım bu hale gelmek için. Tabiki hala basenliyim ama bayağı küçüldü.
Nereye koydun tatlim...ben görmedim...Çek yolla tabi, bak ben koydum bile.
Şimdi gördüm...Basen yapmaz herhalde yaa Eki Görüntüle 2645075 Eki Görüntüle 2645076
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?