Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok yok gerek yok.. dengelemek için dedim.. akşam normal zamanda bile ekmek olmasa daha iyi olur.. zaten karbon varken yenmese daha iyi.. özellikle çorba varsa ekmek yenmesin dediyor diyette ya
Biraz öğle yemegi gibi oldu benimki ama acikirim diye yedim aslında olmayabilirdi canım,

Eklentiler

• IMG_20200605_202818.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 30
retro_hippo 0.01 ile ucunculugu kacirmissin ama yinede tebrik ederim canim
Teşekkür ederim
Bireyselde derece yaparım diyordum.ama birinci olmak istemedim sırları açıklamaya yazmamak için... aslında cuma günü başlasam isveçe yaparım ama çarşamba başlayınca 2.5 kilo 2 günde gitti bile.. sonra yavaşladı tabi..

Olsun canim bu yuzden bile cook guzel normal zaman olsa yine birinci olurdun tam istedigin gibi denk geldi

Bugünkü raporum

Sabah 10.00
1 haş yumurta
3 parmak b peynir
Söğüş. Beyaz çay

Saat 15.00
6 yk ıspanak
1 kase baharatlı yoğurt
1 dilim ekmek

Saat 18.00
1 dilim ekmek
1 dilim b peynir

Bol bol su : yeşil çay

Spor
240 mekik 40p
Kuvvet antrenmanı 14 dak 112p

Topm152 p

Afiyet olsun ablacim menun az gibi geldi
Kuvvet antremanin puanı gozume az gorundu cok zordur o

Findiğim çok üzüldüm.
Allah yardımcısı olsun. Hastalığı yenen çok kadın var ümidini yitirme. Annen hisseder onun morale ihtiyaci olacak. İnşallah geriledigi haberi de alırsın.
Amin canim sağol iyi gidiyordu saçları geri gelmişti bide böyle olunca şimdi arayamadim daha konuşacak cesaretim yok ağlarsam üzülür diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…