Mükemmel değişim. Kaç kilodan düşüş bu. Ama belki baseni genişletiyor olabilirim. Seninde belin baya incelmis basene göreBasen yapmaz herhalde yaa Eki Görüntüle 2645075 Eki Görüntüle 2645076
Ben sürekli lesli yaptım bu hale gelmek için. Tabiki hala basenliyim ama bayağı küçüldü.
Banada yazarmisin rica etsemBenim başladığım bir program var, özelden yazarım canım. Burdan yasak olabilir.
5 haziran
9.30
1 yumurta
1 bardak kefir
14.00
1 şiş kıyma
1 şiş kuşbaşı
Salata
1 pişmiş patlıcan
1 kaşık yoğurt
2 çilek
18.15
3 erik
Suyu giremedim
Spor 1 saat yürüyüş
180p
Zipzip- H hasbeenandgone
Cınımmm pikniğe gittik saat 2 deki yemek uzun uzadıyaydı acıkmadımCanım çok güzel de akşam yemeyi unutmuşsun
Haklısın canım limonatayi evden çıkarken eşim yaptı biz hazirlaniyorduk şekerli yapmış kendime ayiracaktim şekersiz:/Afiyet olsun, akşamı baya bi erken kapatmışın
Limonatayı da pek beğenmedim sonuçta şekerli
Onun dışında güzel
Mutluluğun daim olsun ins.AllahEn yogun oldugum haftada boyle bir sonuc almak cook mutlu etti ablacim
Vardı canım malesef:/Sarmayı çok yemedin di mi kız
Hem dolma hem ekmek olmamış sanki birde limonata da şeker var mıydı acaba
Acıkmadıysan güzel cnm
Ben 10 gündür hiç doydum mu kiSarmayı çok yemedin di mi kız
Acıkmadıysan güzel cnm
Kimin eltisiBulduuuum. Aman allahım baya baya evrim geçirmişsin müthiş
Siteye girer girmez önce sonuç listesine baktım geçmisteyim uyumadan yakalarsam cvp vericemGulumse24 toparlanma islerin nasil gidiyor canim
Tebrikler işte beklenen hareket...Eski yeme düzenine geri dönmüşsün ortim. Yalnız bir saat tempolu yürüyüş 60 *2,5 =150 puan olmalı değil mi?5 haziran
9.30
1 yumurta
1 bardak kefir
14.00
1 şiş kıyma
1 şiş kuşbaşı
Salata
1 pişmiş patlıcan
1 kaşık yoğurt
2 çilek
18.15
3 erik
Suyu giremedim
Spor 1 saat yürüyüş
180p
Zipzip- H hasbeenandgone
Yok ortim normal bir tabak. Çoksa Pazartesiye çıkar kokusuSarmayı çok yemedin di mi kız
Acıkmadıysan güzel cnm
Yakalayamadım köylü kızı uyuya kaldıSiteye girer girmez önce sonuç listesine baktım geçmisteyim uyumadan yakalarsam cvp vericem
Al benden de o kadar. Her meyveyi severim yaş dut Hariç....Yas dut hic sevmiyorum :)
Dimi yaaBulduuuum. Aman allahım baya baya evrim geçirmişsin müthiş
Siz daha önce de görmüştünüz canım, salı sabah yeni fotolar çektim, 1 ay sonra yeniden çekip yine aticam size.Şimdi gördüm...
O beller yok mu o beller
Kız bakmadan yazdımTebrikler işte beklenen hareket...Eski yeme düzenine geri dönmüşsün ortim. Yalnız bir saat tempolu yürüyüş 60 *2,5 =150 puan olmalı değil mi?
En sevdiğim before after...doyamam ki bu değişimleri görmeye...milyon maşallah...Siz daha önce de görmüştünüz canım, salı sabah yeni fotolar çektim, 1 ay sonra yeniden çekip yine aticam size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?