Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menü
Sabah (10.00)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- 1 domates salatalık 2 biber
- 2 ceviz
- 1 dilim ekmek
Ara (17.00)
- sade Türk kahvesi
- 1 kayısı, 2 çilek
- yarım kf leblebi
Akşam (20.30) (fasulye pişmek bilmedi geçe kaldı)
- 5 kaşık fasulye
- 5 kaşık pilav
- 1 kase cacık
Su: 2 lt
Spor
10.000 adım 150p
Bacaklarım çok ağrıyor sabah uyandığımda yapamadım hiç bugün yürüyüşle geçsin istedim hala ağrısı var neden oldu bilmiyorum belki az sonra biraz bölgesel çalışabilirim yaparsam o zaman eklerim Zipzip-

Çok beğendim sonngulen tebrik ederim darısı başıma inşallah spormu yaptın karin için
Herkesi tebrik ediyorum kizlar iste biz buyuz haftaya gelsin 6 li sayılar ve birincilik
Teşekkür ederim canım, zayıflama surecimde Leslie, cardio ve jillian yaptım ağırlıklı olarak. 1.5- 2 ay civarı da haftada 4 gün yaklaşık 2 saat yüzme kursuna katıldım. Belimdeki incelmenin farkına ben de bu fotolarla vardım.

Mükemmel değişim. Kaç kilodan düşüş bu. Ama belki baseni genişletiyor olabilirim. Seninde belin baya incelmis basene göre
78 kilodan başladım. Sanırım orda 63 kiloya düşmüştüm. Belim inanılmaz güzel inceldi. Basen de çok fazlaydı aslında ama hala var tabiki. Keşke tamamen gitse. Yarın eski ölçülerimi de bulup yazarım. Bakalım ne kadar incelme olmuş.

Tekrar tebrikler canim azmin sonucu

Bugün herşey çok güzel olmuş gerçekten afiolsun canım

Şekerpareee
Ama tabi şimdi yemiyeceksen ne zaman yiyeceksin dimi

Akşamı baya erken kapatmışsın ekmek olmasa da olurmuş. Limonataya da cuma ödülü mü diyelim

Afiyet olsun açlıklar kraliçesi

Afiywt olsun abla
5haziran
Sahur
300ml kefir,5çilek,chia,3çatal peynir
İftar
1kase mantar çorbası,2yk,yogurtlu biber kavurmasi,3yk.mantar sote
2litre su olur,1kase kirazla.dut yicem

Keşke akşam da yeseydin

Afiyet olsun canım

Tamam toparlicam bugun son orucum kismetse

Menün güzel canım afiyet olsun
Bireysel ikinciliğini de tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…