Geri gel gençliğim nolur geri gel giden gençlik geri gelmez son pişmanlık fayda etmez bacı oldu bı kereHeee sorma keşke evlenmeyeydim
burayı takip edecegim :) umarim kaç ayda gidecek görecegim :)8 ayda 25 kilo vermiş biri olarak 27 kilo 6 ayda olurmu olur neden olmasın yeterki iste ama hedeflerini küçük tut haftalık olarak haftada 1 kilo olsa ayda 4 kilo olur ilk aylarda daha fazla vere bilirsen 6 ayda 60 hedefini bile geçersin
Hurma diyetine hiç girme kilon takildigi zaman detoks için yaparsın şimdi değil şimdi kendine bı düzen oturtmaya çalış hemen detokslara girme biz bu kiloları bir günde almadık bir günde gitmesini beklemek suya yazı yazmak gibi bişey olur boşverhurma diyetine deneyen var mi:)
6 ayda 25 kilo çok güzel. :)8 ayda 25 kilo vermiş biri olarak 27 kilo 6 ayda olurmu olur neden olmasın yeterki iste ama hedeflerini küçük tut haftalık olarak haftada 1 kilo olsa ayda 4 kilo olur ilk aylarda daha fazla vere bilirsen 6 ayda 60 hedefini bile geçersin
ben hurma almışım markettenHurma diyetine hiç girme kilon takildigi zaman detoks için yaparsın şimdi değil şimdi kendine bı düzen oturtmaya çalış hemen detokslara girme biz bu kiloları bir günde almadık bir günde gitmesini beklemek suya yazı yazmak gibi bişey olur boşver
6 yıl önce düşük yapmıştım 16 haftalıkken cinsiyetini öğrenemedim kızım olursa Tuana oğlum olursa Mahammed Enes koycam demiştim ikisinide şimdi okuyunca içim bir tuhaf oldu isimleriyle yaşasınlar insAllah rabbim sana ve İslam'a bağışlasın yavrularını canımBenimde basimda var buyuk oglum zayif kilo alayim diye cabaliyor muhammed 3 sene once istedigi ideal kiloya geldi hala fit ama enes kilolu onun vermesini cok istiyorum ama nasil olacak hic bilmiyorum pek istahli
Ara öğünlerde 3 hurma bir çay bardağı süt iç yada 2 kaşık yoğurt la ye ziyan olmaz koy dursun bende çok severim hurmayıben hurma almışım marketten
Ben kullandım halada kullanıyorum bı faydasini gormedim ben onun ev bitki çayı doldu kim ne dediyse aldım en güzel ödem atan Dukan birası bendeYağ yakıcı demiş. Bide poşet kiraz sapı çayı demiş.
Kafana takma onu bi kere kafandan at gitsin bende kafama takinca gitmiyor bunu diyet değilde yaşam tarzı olarak düşün daha kolay olacaktırbende onu istiyorum motive hırs bi sürü şey :)
bilinç altimizi temizlenecek yol ariyorum çünkü ben kafayı kiloyla bozdumkilo vericem vericem deyip aliyorum yahut ayni kaliyor artık çildirma noktasina gelmişim
Haşla blendirdan geçir mercimek çorbası gibi deki yesendee bu yemesendeo ne mübarek sebze kız bi dahakine iyi bak.
Nasıl içeceğimiz konusunda bi fikrim yok nefret eder kabaktan.
Dolma yapıyorum diye kızıyodu çok eğlenecük
3günüm benimde yapıyorum bakalım fayda etçekmi bendeBen kullandım halada kullanıyorum bı faydasini gormedim ben onun ev bitki çayı doldu kim ne dediyse aldım en güzel ödem atan Dukan birası bende
Ben ilk ay 6 kilo verdim sonra 3 kilo şeklinde sonra takılıyor 1 kilo 500 Gr derken gitti nalet6 ayda 25 kilo çok güzel. :)
sen ayda kaç kilo verdin .
15 haziran hedefim 86,9 bi ona ulaşmam gerek:)
Ben kullandım halada kullanıyorum bı faydasini gormedim ben onun ev bitki çayı doldu kim ne dediyse aldım en güzel ödem atan Dukan birası bende
Haşla blendirdan geçir mercimek çorbası gibi deki yesendee bu yemesende
Faydası olmadı dersen bilki sorun sende dukanima laf dedirtmem3günüm benimde yapıyorum bakalım fayda etçekmi bende
Faydası olmadı dersen bilki sorun sende dukanima laf dedirtmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?