Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

burayı takip edecegim :) umarim kaç ayda gidecek görecegim :)
asıl ulaşmak istedigim kilo 52 ama 60 kilo olayım dedim.
ben biraz etli butlu olmak istiyorum

hurma diyetine deneyen var mi:)
Hurma diyetine hiç girme kilon takildigi zaman detoks için yaparsın şimdi değil şimdi kendine bı düzen oturtmaya çalış hemen detokslara girme biz bu kiloları bir günde almadık bir günde gitmesini beklemek suya yazı yazmak gibi bişey olur boşver

6 ayda 25 kilo çok güzel. :)
sen ayda kaç kilo verdin .
15 haziran hedefim 86,9 bi ona ulaşmam gerek:)

ben hurma almışım marketten

Benimde basimda var buyuk oglum zayif kilo alayim diye cabaliyor muhammed 3 sene once istedigi ideal kiloya geldi hala fit ama enes kilolu onun vermesini cok istiyorum ama nasil olacak hic bilmiyorum pek istahli
6 yıl önce düşük yapmıştım 16 haftalıkken cinsiyetini öğrenemedim kızım olursa Tuana oğlum olursa Mahammed Enes koycam demiştim ikisinide şimdi okuyunca içim bir tuhaf oldu isimleriyle yaşasınlar insAllah rabbim sana ve İslam'a bağışlasın yavrularını canım

bende onu istiyorum motive hırs bi sürü şey :)
bilinç altimizi temizlenecek yol ariyorum çünkü ben kafayı kiloyla bozdum kilo vericem vericem deyip aliyorum yahut ayni kaliyor artık çildirma noktasina gelmişim
Kafana takma onu bi kere kafandan at gitsin bende kafama takinca gitmiyor bunu diyet değilde yaşam tarzı olarak düşün daha kolay olacaktır

23 agustosta düğünler olacaktı ben zayıf olmayı iç geçirdim..
VEEE kendileri maskeli düğün istemiyoruz dediler düğünler iptal oldu..
bende o gün sinava yaz okuluna rahatça gidecegimi düşünüyorum tek dersim var verdim mi artık AÖF MEZUNUM:)
herşeyi bi halletmek benim modum.. bitirmek ve kilo vermek..
mezun olduğumda 70 kiloya ulaşabilsem...
belki de yaşama sevincimi tadacagim :)
umarim 2021 hepimiz için güzel bir sene olsun. 2020 hiç birimze iyi geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…