Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yinede rabbim bu günlerimizi aratmasın diyelim dediğim.gibi kafana takma herşey yoluna girer sadece hedefe odaklan yeri gekecek çok verecek yeri gelecek artı geri gelecek sabit olacak önemli olan iradene sahip çıkıp bırakmamak

Ayy canim ☹Rabbim gönlüne göre versin insaallah

Ben başlıyordum diplomamı bulamadik okuldan istedik bulamadılar 1 ay bekledim başvurular bitti bende bıraktım peşini

Bende senden minnak olduğum için gülümse ablacığım açık lisedeydim. Korona girince koyverdim beni unuturlar sandım ben unutmuştum çünkü
Ama unutmamışlar mesaj geldi temmuzda sınav var diye

bende 2015 te 33 haftalık hamileyken oğlum Hasan Emirimi kaybettim kardeşi oldu çok şükür 5 sene geçti unutamadim...
rabbim evlat acisi yaşatmasin inşallah.

08.06.20 nin menüsünü yazayım kızlar anca fırsat buldum sabahtan beri.

08.00
1 yumurta
3 dilim çeçil peynir
6 kırma zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

12.30
1 yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
2 bardak ayran

19.30
5 - 6 yemek kaşığı yumurtalı taze fasülye
1 kâse cacık

Yumurta yemekten

40 dk tempolu yürüyüş Zipzip-

bende 2015 te 33 haftalık hamileyken oğlum Hasan Emirimi kaybettim kardeşi oldu çok şükür 5 sene geçti unutamadim...
rabbim evlat acisi yaşatmasin inşallah.
Seninki daha üzücü bacım ya rabbim sabrını artırsın ne denirki ne güzel acını hafifletecek bir evladın daha olmuş ben üst üste kayıplar yaşadım gecen ayda aşırı regl oldum 23 gün sonra doktora gittim gebelik var dedi regl olduğumu soyledik düşük yapmışsın o zaman dedi her defasında hüsranla bitti hakkımızda hayirlisi böyleymiş nasip

Ortada diplomam yok olmadanda almıyorlar bi daha ilk okuldan başka dedi eşim manyak
diplomam yok deyince aklıma geldi ben küçüktüm
3-4 yaşlarında felandim teyzemin kızının diplomasini yırtmışım
kızcagiz ağlamış . yırttı diye..
sonra yıllar geçti diplomayi yeniden çıkartmiş. şimd aöf i çocuk gelişimi mezunu oldu :)liseyi ünv dişardan bitirdi hemde üç cocukla.. annem dedi ki sen yırtmışın dedi alla alaa ben mi yırttım dedim çocuk kafasi o kagidi nerden bilecektim

Babamda diyor kızım benim lise diplomam daha dururuyor sen nasıl kaybettin demek okumakta gözüm yokmuş

Babamda diyor kızım benim lise diplomam daha dururuyor sen nasıl kaybettin demek okumakta gözüm yokmuş
okuduğun lisede bilgisayar yok muydu kaydetecek ben 2 yıllık ünv mezun oldum 2010 da
aöf genel ortalamayı istediler gittm kaydetmiş çıkarttım verdim büroya ama birini fotokobi çikarttim :) ne olur olmaz diye. :) bence lise kaydetmesi gerekirdi yeniden çikartabilir. MEB eski öğrencilerin bilgilerini kaybetmez diye biliyorum:)

başını sağolsun evlat acisi yaşatmasin rabbim yeniden tez zamaninda kucaginiza almaya nasip etsin inşallah.
hiç stres yapma oluruna birak herşey güzel olacak. kan pıhlaşmasi olabilir mi düşük nedeni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…