Yinede rabbim bu günlerimizi aratmasın diyelim dediğim.gibi kafana takma herşey yoluna girer sadece hedefe odaklan yeri gekecek çok verecek yeri gelecek artı geri gelecek sabit olacak önemli olan iradene sahip çıkıp bırakmamak23 agustosta düğünler olacaktı ben zayıf olmayı iç geçirdim..
VEEE kendileri maskeli düğün istemiyoruz dediler düğünler iptal oldu..
bende o gün sinava yaz okuluna rahatça gidecegimi düşünüyorum tek dersim var verdim mi artık AÖF MEZUNUM:)
herşeyi bi halletmek benim modum.. bitirmek ve kilo vermek..
mezun olduğumda 70 kiloya ulaşabilsem...
belki de yaşama sevincimi tadacagim :)
umarim 2021 hepimiz için güzel bir sene olsun. 2020 hiç birimze iyi geçmedi
Kurut.bi daha kaynatHaşlayıp suyunu içicezde o kabakları napıcaz sonra hiç düşünmemiştim
Ayy canim ☹Rabbim gönlüne göre versin insaallah6 yıl önce düşük yapmıştım 16 haftalıkken cinsiyetini öğrenemedim kızım olursa Tuana oğlum olursa Mahammed Enes koycam demiştim ikisinide şimdi okuyunca içim bir tuhaf oldu isimleriyle yaşasınlar insAllah rabbim sana ve İslam'a bağışlasın yavrularını canım
Cumaya söylicem şimdilik bişey yok ortada, sorun sende değil bende zatenFaydası olmadı dersen bilki sorun sende dukanima laf dedirtmem
Ben başlıyordum diplomamı bulamadik okuldan istedik bulamadılar 1 ay bekledim başvurular bitti bende bıraktım peşiniaçıköğretim okuyan var mi aramizda:)
Ben başlıyordum diplomamı bulamadik okuldan istedik bulamadılar 1 ay bekledim başvurular bitti bende bıraktım peşini
Bi daha başvuru yaparsin :)Ben başlıyordum diplomamı bulamadik okuldan istedik bulamadılar 1 ay bekledim başvurular bitti bende bıraktım peşini
bende 2015 te 33 haftalık hamileyken oğlum Hasan Emirimi kaybettim6 yıl önce düşük yapmıştım 16 haftalıkken cinsiyetini öğrenemedim kızım olursa Tuana oğlum olursa Mahammed Enes koycam demiştim ikisinide şimdi okuyunca içim bir tuhaf oldu isimleriyle yaşasınlar insAllah rabbim sana ve İslam'a bağışlasın yavrularını canım
Ben onlarida kuruttum bu sene sende öyle yap iyi aklıma getirdik kız bizim ev aktar olmuş haberim yok mısır puskulude kuruttum ben hepsi duruyorDirek kiraz sapı alsak daha iyi aslında ama dr vermiş uysun içsin bi zarar gelmez ses etme hele
Amin canım Allah razı olsunAyy canim ☹Rabbim gönlüne göre versin insaallah
Ortada diplomam yok olmadanda almıyorlar bi daha ilk okuldan başka dedi eşim manyakBi daha başvuru yaparsin :)
aöf ben 7 senedir bitiremedim bıktım artık bu son
potami verecegim inşallah mezunum.
6 ayda 25 kilo rahat verilir.. yeterki dayanbakınız yazdim
31 12 2019: 87
31 12 2020 60 diye aralıkta 60 kilo olacak miyim..
şu an hazirandayiz ve 88 kiloluyum.
Seninki daha üzücü bacım ya rabbim sabrını artırsın ne denirki ne güzel acını hafifletecek bir evladın daha olmuş ben üst üste kayıplar yaşadım gecen ayda aşırı regl oldum 23 gün sonra doktora gittim gebelik var dedi regl olduğumu soyledik düşük yapmışsın o zaman dedi her defasında hüsranla bitti hakkımızda hayirlisi böyleymiş nasipbende 2015 te 33 haftalık hamileyken oğlum Hasan Emirimi kaybettimkardeşi oldu çok şükür 5 sene geçti unutamadim...
rabbim evlat acisi yaşatmasin inşallah.
diplomam yok deyince aklıma geldi ben küçüktümOrtada diplomam yok olmadanda almıyorlar bi daha ilk okuldan başka dedi eşim manyak
Sen kaç dogumlusun minnakımBende senden minnak olduğum için gülümse ablacığım açık lisedeydim. Korona girince koyverdim beni unuturlar sandım ben unutmuştum çünkü
Ama unutmamışlar mesaj geldi temmuzda sınav var diye
Babamda diyor kızım benim lise diplomam daha dururuyor sen nasıl kaybettin demek okumakta gözüm yokmuşdiplomam yok deyince aklıma geldi ben küçüktüm
3-4 yaşlarında felandim teyzemin kızının diplomasini yırtmışım
kızcagiz ağlamış . yırttı diye..
sonra yıllar geçti diplomayi yeniden çıkartmiş. şimd aöf i çocuk gelişimi mezunu oldu :)liseyi ünv dişardan bitirdi hemde üç cocukla.. annem dedi ki sen yırtmışın dedi alla alaa ben mi yırttım dedim çocuk kafasi o kagidi nerden bilecektim
okuduğun lisede bilgisayar yok muydu kaydetecek ben 2 yıllık ünv mezun oldum 2010 daBabamda diyor kızım benim lise diplomam daha dururuyor sen nasıl kaybettin demek okumakta gözüm yokmuş
başını sağolsun evlat acisi yaşatmasin rabbim yeniden tez zamaninda kucaginiza almaya nasip etsin inşallah.Seninki daha üzücü bacım ya rabbim sabrını artırsın ne denirki ne güzel acını hafifletecek bir evladın daha olmuş ben üst üste kayıplar yaşadım gecen ayda aşırı regl oldum 23 gün sonra doktora gittim gebelik var dedi regl olduğumu soyledik düşük yapmışsın o zaman dedi her defasında hüsranla bitti hakkımızda hayirlisi böyleymiş nasip
Sen kaç dogumlusun minnakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?