Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben misafiri severim ama eşim daha çook sever. Çağırdıklarının hepsi gelse zaten ben huniyi takardım Bazen işim varken ansızın gelince bende bunalıyorum. Mesela bayramın son günüydü tam sporumu yapmışım duşa girecem mutfağa gittim su içmeye eşim dedi serkanlar geldi kapıdalar ben bir sinirlendim niye gelecekler demiyosun ben duşa girecektim falan diye kızdım. O da arkadaşına diyo bak bi daha gelirken haber ver diye Ama sonra oturdum sohbet muhabbet güzel geçti bi daha da gece 11 falandı gittiklerinde.

Kabak suyumu bı ton kabağı çöpe attım fırsatım olup pisiremedim buz dolabini bosaltirken gördüm kötü olmuştu neyse bu diyette kabak tadı vermeye başladı zatı
Yarın biz başlıycaz kabak suyuna E Elif_Eylul ile

Cuma ölçümlerde görücez kabak tadını artık

Anam babam habersiz gelemez mümkün değil, hiç bana göre değil. Eşimde haber verir öyle bi durumda en az iki gün önce
Yoksa sıkıntı büyük olur valla

Geçmiş olsun canım hayırlı olsun hakkında ❤

Çok üzüldüm yaaaaa benim de 2 kaybim var hastaneden aradıklarında tüp bebek tedavime devam edicem. Çocuğun var mı bilemedim ama Allah inşallah bu acıları unutturur

Alvillaa sen napıyosun canım nasıl gidiyor diyet sürecin
Ben iyiyim canım evdeyim sürekli çocuklarla vakit geçiriyorum diyet sürecim sıkı bi diyet yapmıyorum ama geç vakit yemek ve abur cubur yemiyorum Ramazan da özellikle dikkat ettim kilo verdim. Simdi kilo vermiyorum ama almiyorumda cok şükür spor yapamıyorum yarın inşallah başlamayı düşünüyorum tekrar. Sen nasilsin neler yapiyosun

Güzel canım kilo almaman sevindim, bende napim evde ugrasıyorum çocuklarla bu aralar benimde durdu ramazanda guzel verdim spor yaptığımda bileklerim şişmeye başladı nedense bıraktım yavaş yavaş yapim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…