Madamcım senin ne kadar misafirin oluyorsa benim de bi o kadar olmaz
Hayatta yapabileceğim bişey değil herhalde çok mutsuz olurum evde hep birileri olsa
Benim düzenime müdahale pek hoşuma gitmez
Uzun zaman sonra arkadaşım gelecek yarın sabah kahvaltıya
Artık bi daha oğlumun doğumgünü
İçin gelen olur o da 30 temmuz da
Bende pek normal sayılmam herhalde
Yarın biz başlıycaz kabak suyunaKabak suyumu bı ton kabağı çöpe attım fırsatım olup pisiremedim buz dolabini bosaltirken gördüm kötü olmuştu neyse bu diyette kabak tadı vermeye başladı zatı
Anam babam habersiz gelemez mümkün değil, hiç bana göre değil. Eşimde haber verir öyle bi durumda en az iki gün önceBen misafiri severim ama eşim daha çook sever. Çağırdıklarının hepsi gelse zaten ben huniyi takardımBazen işim varken ansızın gelince bende bunalıyorum. Mesela bayramın son günüydü tam sporumu yapmışım duşa girecem mutfağa gittim su içmeye eşim dedi serkanlar geldi kapıdalar ben bir sinirlendim niye gelecekler demiyosun ben duşa girecektim falan diye kızdım. O da arkadaşına diyo bak bi daha gelirken haber ver diye Ama sonra oturdum sohbet muhabbet güzel geçti bi daha da gece 11 falandı gittiklerinde.
Amin Allah sabır versinbende 2015 te 33 haftalık hamileyken oğlum Hasan Emirimi kaybettimkardeşi oldu çok şükür 5 sene geçti unutamadim...
rabbim evlat acisi yaşatmasin inşallah.
Geçmiş olsun canım hayırlı olsun hakkında ❤Seninki daha üzücü bacım ya rabbim sabrını artırsın ne denirki ne güzel acını hafifletecek bir evladın daha olmuş ben üst üste kayıplar yaşadım gecen ayda aşırı regl oldum 23 gün sonra doktora gittim gebelik var dedi regl olduğumu soyledik düşük yapmışsın o zaman dedi her defasında hüsranla bitti hakkımızda hayirlisi böyleymiş nasip
Çok üzüldüm yaaaaaSeninki daha üzücü bacım ya rabbim sabrını artırsın ne denirki ne güzel acını hafifletecek bir evladın daha olmuş ben üst üste kayıplar yaşadım gecen ayda aşırı regl oldum 23 gün sonra doktora gittim gebelik var dedi regl olduğumu soyledik düşük yapmışsın o zaman dedi her defasında hüsranla bitti hakkımızda hayirlisi böyleymiş nasip
Saati okuyorum ama unutuyorum hep canim kusura bakma dikkat ederimTüm geçmişi bitirdim, menü yazdım ve yorumladım. Sabaha temiz sayfa bıraktım. Ben gelmeden çok konuşup sayfa biriktirmeyin
Hoşgeldiniz kaderler benziyo bende ortaokulu bitirip evlendim 4 çocuk bendede var allahım bağışlasın cümlemizin kiniAynen canim lise birinci sinftaydim evlendim 10 aylik evliyken anne oldum hayata cok erken basladim
Cnm yanlış anlama da isteyerek mi evlendin? Zor olmadı mı?Aynen canim lise birinci sinftaydim evlendim 10 aylik evliyken anne oldum hayata cok erken basladim
Ben iyiyim canım evdeyim sürekli çocuklarla vakit geçiriyorum diyet sürecim sıkı bi diyet yapmıyorum ama geç vakit yemek ve abur cubur yemiyorum Ramazan da özellikle dikkat ettim kilo verdim. Simdi kilo vermiyorum ama almiyorumda cok şükür spor yapamıyorum yarın inşallah başlamayı düşünüyorum tekrar. Sen nasilsin neler yapiyosun
Güzel canım kilo almaman sevindim, bende napim evde ugrasıyorum çocuklarla bu aralar benimde durdu ramazanda guzel verdim spor yaptığımda bileklerim şişmeye başladı nedense bıraktım yavaş yavaş yapim diyorumBen iyiyim canım evdeyim sürekli çocuklarla vakit geçiriyorum diyet sürecim sıkı bi diyet yapmıyorum ama geç vakit yemek ve abur cubur yemiyorum Ramazan da özellikle dikkat ettim kilo verdim. Simdi kilo vermiyorum ama almiyorumda cok şükür spor yapamıyorum yarın inşallah başlamayı düşünüyorum tekrar. Sen nasilsin neler yapiyosun
Evet canım 70senin icin ideal olacak bence tebrik ederim canım guzel kilo vermişşin101 kg iken
Ve 75 kg iken ben :) eşim daha zayıflama diyor ama 170 boy var 70e zorlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?