Eşin seni kıskanıcak diye istemiyo, bence ver bi 5 kilo daha 25 i vermişin 5 kiloyu 2 ay bitmeden verirsin rahat rahat101 kg iken
Ve 75 kg iken ben :) eşim daha zayıflama diyor ama 170 boy var 70e zorlıcam
Gayet iyi olmuş.bence koruma sürecine girin zaten o süreçte de yavaş yavaş veriliyor.genel olarak zaten hepimiz zamanında indigimiz kiloyu korusaydik mezun olup tekrar yarışmaya gelmedik101 kg iken
Gerçekten tebrikler 26 kilo az değil.azminiz harika.bize ilham kaynağı oldunuz.kafada bitiyor aslında .insan isteyince herşeyi başarıyor.101 kg iken
Çokta zayıf olma diyor eşim bana kalsa 60lara ineceğim teşekkür ederim cnmEvet canım 70senin icin ideal olacak bence tebrik ederim canım guzel kilo vermişşin
Şuan bile kıskanıyor kendide spora başladı :) 70 e incem canımEşin seni kıskanıcak diye istemiyo, bence ver bi 5 kilo daha 25 i vermişin 5 kiloyu 2 ay bitmeden verirsin rahat rahat
Çok haklısın canım gayet mantıklı ögle deniyim ozaman bendeGayet iyi olmuş.bence koruma sürecine girin zaten o süreçte de yavaş yavaş veriliyor.genel olarak zaten hepimiz zamanında indigimiz kiloyu korusaydik mezun olup tekrar yarışmaya gelmedik
Bazı kilolar çok düşük olunca da korunmuyor.ben 67 iken aç geziyordum resmen ve koruyamadim.simdi 73 olmayı becerirsem 73 de korumaya geçmek istiyorum
İlham olsun diye paylaştım sizlere bende 9 ay evvel ben napıcam 101 kg oldum deyip ağlıyordum tartıda 3lü rakamı görünce gerçekten yeterki istesin insan herşeyi yaparGerçekten tebrikler 26 kilo az değil.azminiz harika.bize ilham kaynağı oldunuz.kafada bitiyor aslında .insan isteyince herşeyi başarıyor.
Bende mısır püskülü, kiraz sapı kuruttum. Çıkarayım da içeyim bariBen onlarida kuruttum bu sene sende öyle yap iyi aklıma getirdik kız bizim ev aktar olmuş haberim yok mısır puskulude kuruttum ben hepsi duruyor
Böylede çok güzel olmuşsun ama senin ne istediğin daha önemli101 kg iken
Teşekkğr ederim birtanem 70 e kesin düşücem şuan 38 beden pantolon üstüm l ve m arasında zaten ögle 0 beden olma çabam yokta :)Böylede çok güzel olmuşsun ama senin ne istediğin daha önemliolmuşken 70 olsun
MaşaAllah 38 bedenTeşekkğr ederim birtanem 70 e kesin düşücem şuan 38 beden pantolon üstüm l ve m arasında zaten ögle 0 beden olma çabam yokta :)
Görürsün tabiki de neden öyle düşünüyosunMaşaAllah 38 bedenbende görecekmiyim o günleri
Istedikten sonra her rakam gorulebilir az once 55 i gordumGörürsün tabiki de neden öyle düşünüyosun
Daha yazıyodum amaa gönderdi yaaaBugünkü menüm
Kahvaltı 09.30
1 tabak menem
Bugünkü menüm
Kahvaltı 09.30
1 tabak menemen, 1 dilim çok tahiili ekmek, 1 sosis, 2 dilim peynir
Ara 12.30
2 dilim karpuz
Ara 14.45
1 bardak bitki çayı
Akşam yemeği 17.30
1 tabak musakka, 1 kase ezogelin çorbası, 1 kase patates salatası, 2 bardak ayran
Şu 2 litre
İnşaAllahGörürsün tabiki de neden öyle düşünüyosun
Acele etme canim istedikten sonra basarabilirsinİnşaAllahacele ediyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?