Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

101 kg iken
Ve 75 kg iken ben :) eşim daha zayıflama diyor ama 170 boy var 70e zorlıcam
Gayet iyi olmuş.bence koruma sürecine girin zaten o süreçte de yavaş yavaş veriliyor.genel olarak zaten hepimiz zamanında indigimiz kiloyu korusaydik mezun olup tekrar yarışmaya gelmedik
Bazı kilolar çok düşük olunca da korunmuyor.ben 67 iken aç geziyordum resmen ve koruyamadim.simdi 73 olmayı becerirsem 73 de korumaya geçmek istiyorum

101 kg iken
Ve 75 kg iken ben :) eşim daha zayıflama diyor ama 170 boy var 70e zorlıcam
Gerçekten tebrikler 26 kilo az değil.azminiz harika.bize ilham kaynağı oldunuz.kafada bitiyor aslında .insan isteyince herşeyi başarıyor.

Çok haklısın canım gayet mantıklı ögle deniyim ozaman bende

Gerçekten tebrikler 26 kilo az değil.azminiz harika.bize ilham kaynağı oldunuz.kafada bitiyor aslında .insan isteyince herşeyi başarıyor.
İlham olsun diye paylaştım sizlere bende 9 ay evvel ben napıcam 101 kg oldum deyip ağlıyordum tartıda 3lü rakamı görünce gerçekten yeterki istesin insan herşeyi yapar

Ben onlarida kuruttum bu sene sende öyle yap iyi aklıma getirdik kız bizim ev aktar olmuş haberim yok mısır puskulude kuruttum ben hepsi duruyor
Bende mısır püskülü, kiraz sapı kuruttum. Çıkarayım da içeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…