Patates biraz fazla olmus ama onun disinda menunde sporunda guzel canimAy benim kafa gidik heralde egzersizleri de yazmamisim. 45 dk eliptik bisiklet, yarım saat pilates toplam 405 puan
Maşallah canım tebrik ediyorumIstedikten sonra her rakam gorulebilir az once 55 i gordum
Tesekkur ederim canımMaşallah canım tebrik ediyorum
MaşAllah darısı başımaAcele etme canim istedikten sonra basarabilirsin
Kasim ayindan bu tarafa ilk defa 55 i gordum
Bende buhafta kilo vermezsem izinemi ayrılsam 2gun detox yapcaz olmazsa eger öyle yapim diyorum biyandanda istemiyorumTesekkur ederim canım
Aksam kilom daha dusuk çıkıyor sabah 56 li bir rakamdi :)))
Hadi insallah canimMaşAllah darısı başıma
Liste cok onemli degil benim icin canim birinci olmak guzel tabi ki ama her zaman birinci olamayızBende buhafta kilo vermezsem izinemi ayrılsam 2gun detox yapcaz olmazsa eger öyle yapim diyorum biyandanda istemiyorum
Yasak felan kalmadi yani18yaş altı yasaklar kalktı haberiniz olsun normal yaşama geçildi
Görürsün şekerim bende bakıyordum hep ay sana ne zaman giricem diye pantolonlarıma dert yanıyordum bak giriyorum şimdi sabır moral diyet e sadık kalMaşaAllah 38 bedenbende görecekmiyim o günleri
Biliyosunki kimseyi etkilemek istemem ama sonuca bakalımda nolcak inşallah iyi olurListe cok onemli degil benim icin canim birinci olmak guzel tabi ki ama her zaman birinci olamayız
Istersen liste dışıda devam ederiz nasil istersen
Yasak kalktı 18yasta artık dısarda acıklama yapıyo cumhurbaşkanıYasak felan kalmadi yani
Çok şükür18yaş altı yasaklar kalktı haberiniz olsun normal yaşama geçildi
Tamam canim cuma gunu yeniden konusuruz ama birakman icin erken 3-4 aydir cok guzel kilo verdinBiliyosunki kimseyi etkilemek istemem ama sonuca bakalımda nolcak inşallah iyi olur
Simdi actim tv yi canim dinleyim bakalimYasak kalktı 18yasta artık dısarda acıklama yapıyo cumhurbaşkanı
Buram buraaamm patates kızartması kokuyordu ben de haslayayim dedimPatates biraz fazla olmus ama onun disinda menunde sporunda guzel canim
Sen erken diyorsan tamam, ama etkilemez diyilmi ozamanTamam canim cuma gunu yeniden konusuruz ama birakman icin erken 3-4 aydir cok guzel kilo verdin
Simdi actim tv yi canim dinleyim bakalim
Etkilemez canim simdiye kadar etkilemedi ,duruma gore bakarizSen erken diyorsan tamam, ama etkilemez diyilmi ozaman
Gaza geldimCanım maşallah sana
Nazarlar değmesin , çok çok geçmiş olsun ❤❤❤
Yakın takipteyim ay sonu benden de gelecek bir sporcu pozu
Kendine doğumgünü hediyesi 1,5 kilo vermeye ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?